bir erkek sizden hoslandıgı halde niye açılmaz ki ?

sakalive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
69
0
46
İstanbul
ewt kızlar bu konuda gördügünüz gibi fazlasıyla dertliyim. hoşlandıgım biri var ve oda benden hoşlanıyor bunu biliyorum ama ısrarla bana açılmıyo neden açılmıyo onuda bilmiyorum bana açılması için elimden geleni yapıyorum samimi davranıyorum, ilgili davranıyorum, kendiyle yakından alakalı oluyorum ama ne yapsam olmuyo tamam yapısı gereği biraz mesafeli ve soguk biri ama bu kadar da olmaz ya. benden hoşlanmıyo desem durmadan benim resimlerime bakarken yakalıyorum onu buna ragmen açılmıyo daha ben bu konuda ne yapabilirim ondan vazgeçip yoluma mı gitmeliyim yoksa açılacagı gunu mu beklemeliyim?

Bu durum ne zamandır devam ediyor? Yaşlarınız kaç? İş/okul arkadaşınız mı? Özellikle mi buluşuyorsunuz bir yerde mi karşılaşıyorsunuz?

Bu durum ne zamandır devam ediyor? Yaşlarınız kaç? İş/okul arkadaşınız mı? Özellikle mi buluşuyorsunuz bir yerde mi karşılaşıyorsunuz?

hayır canım 2 yıldır aynı iş yerindeyiz hergün beraber çalışıyoruz ama bu hoşlanma olayı yaklaşık 5-6 aydır var ve ikimizde 22 yaşındayız

bir engel, beklediği zaman vardır belki

Son düzenleme:
Seni kaybetmekten korkuyodur belki..
Bizimde öyleydi. Adım gibi biliyodum o kadar çok ima ediyodu ki.
Ama bi türlü konuşmuyodu.
Sonra bi gün bi kızla olan bişeyini gördüm (tamamen yanlış anlamışım ama olsun)
Nasıl sinirlendim anlatamam.
Kalktım gittim konuşmadım tlfonumu kapattım bi süre.
Sonra açıp mesaja attım sen beni ne sanıyosun dalga mı geçiyosun benimle diye uzun uzun sitem ettim.
Anlattı her şeyi sonra işin aslını seviyorum ben seni dedi öyle başladık
Bu pazar beni istemeye geliyolar hatta :)

Bu zamanlar güzel zamanlar aslında biraz sinir bozucu olsada..
Keyfini çıkar bi yerde patlak verir açılır illa ki..

her ne kadar ilgini belli ediyor olsanda belkide ona bakmayacağını düşünüyordur :44::44::44:

Gerçekten hoşlanıyorsa açılır merak etme..

Benim de çok hoşlandığım biri var, hatta artık hoşlantıdan da ileri gitmeye başladı diyebilirim
Ya onun da benden hoşlanıyor olmasını çok istiyorum, arada bir kaçamak bakışlar atıyor ama emin olamıyorum bir türlü.. :95:

Son düzenleme:
Olmayacağını biliyordur da ondan...
Yani birbirinizden ne kadar çok hoşlansanız da bazı farklılıklar yüzünden beraber olsanız da mutlu olamayacağınızı biliyordur.
Bunun farkındadır...

Aynı durum benim başımda da var bu konuyu açacaktım hatta benden önce davranmışsın :) iş yerinden arkadaş..sürekli telden mesaj atıyor mesajlaşıyoruz.özele pek inmiyoruz ama havadan sudan konular içinde hergün mesaj atmanın alemi ne diye düşünüyorum tabi. bir ara sinemaya davet etti kabul etmedim. yani ilgisi ortada ama açılmıyor. 6 aydır böyle bizimde..kafam karışık. konuyu takipteyim yorumlarınız önemli kızlar. nasıl açılmasını sağlarız öğretin bize:)

ewet ılk baslarda ben hiç ilgilendigimi belli etmiyodum kolay görünmiyim diye ama baktım onun bu kadar zora cesareti yok gibi bende ona biraz yardımcı olıyım dıye biraz daha yumşak davranmaya başladım oda eskiye göre artık daha ilgili fakat ısrarla açılmıyo onada hak veriyorum benden ters tepki alırsa hergün aynı iş yerindeyiz nasıl hiç birşey olmamış gibi yüz yüze bakarız diye düşünüyodur ama bu kadarı da biraz fazla tamam biraz utangaç bi karaktere sahip ama bu kadarda olunmaz ya ama inşallah bizim sonumuzda sizin ki gibi hayırlı olur ya

İnşallah öyle olur sabret bakalım.
Olmazsa benim gibi biyerde patlarsın sende :))

Buna benzer bir örnek görmüştüm geçmişte.
Seviyor ama açılmıyor.. çünkü olmayacağını yada olmaması gerektigini biliyor.
sizinkininde böyle bir durum olması bir ihtimal tabi.

Buna benzer bir örnek görmüştüm geçmişte.
Seviyor ama açılmıyor.. çünkü olmayacağını yada olmaması gerektigini biliyor.
sizinkininde böyle bir durum olması bir ihtimal tabi.

madem olmaması gerektigini biliyo ozaman; bana ilgide göstermemeli, her fırsatta benimle konuşmayada çalışmamalı di mi ama. ozaman kendiyle niye bukadar çelişiyo ki o bna ilgisini belli etmese bende umut etmez yoluma giderim

Son düzenleme:
İlk adımı senden bekliyor olabilir.
Korkuyor olabilir. Böyle kızlar çok çünkü. Hoşlanmış gibi gösterip reddediyorlar falan.

ya emin değildir, ya da olsa bile yürümeyeceğini veya dışardan hoş gözükmeyeceğini biliyordur
örneğin, kuzenim 6 aydır bir kızdan hoşlanıyor fakat kız okulda öğrenci, kuzenimse hoca.
bu yüzden bu hoşlanma bir sır olarak duruyor şimdilik, muhtemelen kızın dahi haberi yok

Nasıl yani?
Adam zaten bir yerlere davet etmiş,adım atmış ne yapsın ki?
Sen de reddetmişsin,istenmediğini düşünüyordur şu anda.
Madem hoşlanıyordun neden kabul etmedin ki?

İlk adımı senden bekliyor olabilir.
Korkuyor olabilir. Böyle kızlar çok çünkü. Hoşlanmış gibi gösterip reddediyorlar falan.

peki ben ilk adımı atarsam bu seferde beni kolay lokma sanıp vazgeçerse böyleleri de çok zor diye peşlerinde koşuyolar kızdan bir adım görüncede aa bu zaten çok hevesli diyip vazgeçiyolar bunun olmasından da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…