Bu durum ne zamandır devam ediyor? Yaşlarınız kaç? İş/okul arkadaşınız mı? Özellikle mi buluşuyorsunuz bir yerde mi karşılaşıyorsunuz?
Seni kaybetmekten korkuyodur belki..
Bizimde öyleydi. Adım gibi biliyodum o kadar çok ima ediyodu ki.
Ama bi türlü konuşmuyodu.
Sonra bi gün bi kızla olan bişeyini gördüm (tamamen yanlış anlamışım ama olsun)
Nasıl sinirlendim anlatamam.
Kalktım gittim konuşmadım tlfonumu kapattım bi süre.
Sonra açıp mesaja attım sen beni ne sanıyosun dalga mı geçiyosun benimle diye uzun uzun sitem ettim.
Anlattı her şeyi sonra işin aslını seviyorum ben seni dedi öyle başladık
Bu pazar beni istemeye geliyolar hatta :)
Bu zamanlar güzel zamanlar aslında biraz sinir bozucu olsada..
Keyfini çıkar bi yerde patlak verir açılır illa ki..
İnşallah öyle olur sabret bakalım.ewet ılk baslarda ben hiç ilgilendigimi belli etmiyodum kolay görünmiyim diye ama baktım onun bu kadar zora cesareti yok gibi bende ona biraz yardımcı olıyım dıye biraz daha yumşak davranmaya başladım oda eskiye göre artık daha ilgili fakat ısrarla açılmıyo onada hak veriyorum benden ters tepki alırsa hergün aynı iş yerindeyiz nasıl hiç birşey olmamış gibi yüz yüze bakarız diye düşünüyodur ama bu kadarı da biraz fazla tamam biraz utangaç bi karaktere sahip ama bu kadarda olunmaz ya ama inşallah bizim sonumuzda sizin ki gibi hayırlı olur ya
İnşallah öyle olur sabret bakalım.
Olmazsa benim gibi biyerde patlarsın sende :))
Buna benzer bir örnek görmüştüm geçmişte.
Seviyor ama açılmıyor.. çünkü olmayacağını yada olmaması gerektigini biliyor.
sizinkininde böyle bir durum olması bir ihtimal tabi.
Aynı durum benim başımda da var bu konuyu açacaktım hatta benden önce davranmışsın :) iş yerinden arkadaş..sürekli telden mesaj atıyor mesajlaşıyoruz.özele pek inmiyoruz ama havadan sudan konular içinde hergün mesaj atmanın alemi ne diye düşünüyorum tabi. bir ara sinemaya davet etti kabul etmedim. yani ilgisi ortada ama açılmıyor. 6 aydır böyle bizimde..kafam karışık. konuyu takipteyim yorumlarınız önemli kızlar. nasıl açılmasını sağlarız öğretin bize:)
İlk adımı senden bekliyor olabilir.
Korkuyor olabilir. Böyle kızlar çok çünkü. Hoşlanmış gibi gösterip reddediyorlar falan.
Israrınız hoşuna gitmemiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?