Çok büyük sorunlar sonucu aramız açıldı ayrıldık gibi bişey 2 hafta sonra nişanımız var hatalar karşılıklı sonuçta ikimizdede var ama aileme hicbirşey söyleyemedim
hiç komik değilsiniz.....Eki Görüntüle 1499380
Şu şekilde bir ofis sandalyesine oturtup tercihen saat yönünde kuvvet uygulayıp çevirirseniz erkek başarıyla döner.
hiç komik değilsiniz.....
ufak bir operasyon demeliydiniz
Evet, o seçeneği unuttum
Eki Görüntüle 1499380
Şu şekilde bir ofis sandalyesine oturtup tercihen saat yönünde kuvvet uygulayıp çevirirseniz erkek başarıyla döner.
keser döner sap döner gün gelip hesap dönerÇok büyük sorunlar sonucu aramız açıldı ayrıldık gibi bişey 2 hafta sonra nişanımız var hatalar karşılıklı sonuçta ikimizdede var ama aileme hicbirşey söyleyemedim
yok öyle bişey demene inanmıyor mu?Bir arkadaşımı vardı ortak sevgilime yalan yanlış şeyler anlatmış namus konusu değil kullanmadığım halde kimyasala bulaştığımı bunları satan arkadaşlarım olduğunu anlatmış önceden ama benim böyle bi durumum yok kanıtlayamadımda amateme gitmeyi düşünüyorum test yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz aileme nişan attım diyemem çok zor bu durum biraz sıkılar
Nişanlanmamışsın daha bu durumda nişan atmış olmazsın.Ayrıca ailen bu kadar sıkıysa evlenip boşanmasıda var bunu hiç hesaba katmıyosun,sürekli kendini ispat ederek nasıl yürütebilirsin evliliğini seni yorar ve bir noktada tıkanırsın.İspat falan uğraşma sessizde kal,sana güvenmeyi seçerse ona göre karar verirsiniz.Bir arkadaşımı vardı ortak sevgilime yalan yanlış şeyler anlatmış namus konusu değil kullanmadığım halde kimyasala bulaştığımı bunları satan arkadaşlarım olduğunu anlatmış önceden ama benim böyle bi durumum yok kanıtlayamadımda amateme gitmeyi düşünüyorum test yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz aileme nişan attım diyemem çok zor bu durum biraz sıkılar
Bir arkadaşımı vardı ortak sevgilime yalan yanlış şeyler anlatmış namus konusu değil kullanmadığım halde kimyasala bulaştığımı bunları satan arkadaşlarım olduğunu anlatmış önceden ama benim böyle bi durumum yok kanıtlayamadımda amateme gitmeyi düşünüyorum test yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz aileme nişan attım diyemem çok zor bu durum biraz sıkılar