bir erkek icin değmezmis ağlamaya

valla ben şunu gördüm çevremde hatta en yakınlarımda bile erkeğe maddi destek sağlamayın bence, çok fazlada fedakarlık yapmayın, erkeke milleti kıymet bilmiyor ama kötü olursanız on numara kıymet biliyorlar

Erkekler gercekten gururunu hice sayan kadınlardan cok kolay vazgecebiliyorlar,aşık olamıyorlar olsa da ömrü kısa oluyor bu bir gercek.

Öyle hesap ödeyerek para vererek bir erkeğe yaranamazsın canım. Bu da sana ders olsun tekrarlama sonraki ilişkilerinde. Boşuna uğraşmışsın bence şükret o cadı kaynanadan kurtulduğun için. Mutlu olman gerek üzülmen değil. Gerçekten unutmak isteyen unutur. Unutmayıp acısını çekmek istersen unutamazsın. Dünyada başka erkek mi yok yani?

Burda en önemlisi babanin sana sahip cikmasi canim .sevgili oldun adiniz cikcak yok yuzugu atamazsin muhabbetleri yapmadan baban kestirip atmis helal olsun.sana gelince 30 yasina gelmis koskoca insanin cebine parayi sen koyuyomussun.utanmadan bide yüzsuz aliyomus ne bekliodun daha.yarin bigun evlenince o evde oturur sen calisirdin baksana adam alisık zaten.ayrica cadi bi kv ömur gecermi delimisin bu bile bile inthar gibi bisi olur.hergun gelip basini yiyecegine bigun gelmis yemis iyi olmus nasil bi insan oldugunu anlamisin hem.canim cicim diyip sonra evliligini burnundan getirseydi dahami iyi bosver iyi olmus.kocaman bir ohhhhhhhhh de sükret bence

Şimdi burda pasta olayını herkes aldatma olarak görmüş,ben bir aldatma göremiyorum.Pastayı yıldönümünüz sebebiyle senin için yaptıracakmış.Ve birtanıdığı kadından fikir almış.Neden kuzeni diye tanıttısında takılmışsın.Erkekler bizler gibi değil.Böyle romantizm havalarını bşkalarına yansıtmaktan utanabailirler.Veya özelini herkes bilsin istemezler.Art niyet görmüyorum.Sonuçta yüzüğünü parmağına takmış.

Burda ailelerin ne istediği değil,iki geç insanın ne istediği önemlidir.Herkesin yaşam biçimi istekleri farklıdır.O yüzden kendi siteğinizi belirleyecek,bu isteği belirlerken de,ailelerin yaşam biçimlerinin ortak yönlerini ele alacaktınız.30 yaşında bir erkek,düğün yapabilecek kapasitede olmalı.

Siizn asıl sorununuz bohça düğün nişan değil.Senin evleneceğin adamın kendi ayakları üzerinde durmuyor olması.30 una gelmiş adamın akbilini sen ödersen,harçlığını sen verirsen o da kalkar bohça yok altın yok nişan şöyle dedirtir.Bu senin yaptığında fedakarlık olmuyor,erkeğin her haline katlanabileceğin gerçeğini ona göstermiş oluyorsun.Bir kız ne dye erkeğin cebine para koysun.Bunu kabul eden erkekten ne hayır bekliyorsun.

Kimse için ağlamaya değmez de yürek işte söz geçiremiyorsun.

Erkekler gercekten gururunu hice sayan kadınlardan cok kolay vazgecebiliyorlar,aşık olamıyorlar olsa da ömrü kısa oluyor bu bir gercek.
Amaaaan bıktım bu erkeklerden valla :) Hep üzüyorlar sevgililerini, eşlerini ya da nişanlılarını. Forumda okudukça sinirleniyorum. Allahtan eşimle ben tersiz, ben erkek, o kız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…