bir erkek icin değmezmis ağlamaya

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
907
Evet kizlar ne zaman bitecek bu ayrilik acisi benimde ayrilma hikayem soyle 4 yillik iliskim vardi duse kalka giden sonunda evlenmeye karar verdik ailer tanisti hersey yolundaydi geldiler istediler ve sorunlarimiz basladi.
sozlendikten 2 ay sonra kv. Annemin cagirmasiyla nisan icin konusmaya geldi ki o zaman zarfinda ne dogru duzgun aradi sordu muhabbet neyse dedim sustum ve olanlar nisan icin konusmaya geldiginde oldu kadin sanki evime zorla gelmis ogluna zorla yamanmisim havasindaydi annem oglunuz askere gitcek ne zaman yapacagiz nisani diye konu acti ki sozlum 30 yasinda ailesine baktigi icin askere gidemiyor kadin su tarihte olur sunu yapariz demeye basladi benim bildigim kiz tarafina sorulur adetler kadin ben adetimden vazgecemem benim adetim olur ben sana bohca yapamam ben sana onu alamam bunu alamam dedi allah ogun bana evliya sabri verdi sustum neyse dedim konu nisanin nasil olacagina geldi babam tarfi kapali oynamali hic birseye gitmiyorlar bunu dile getirdinde annem aldigimiz cevap aynen su oldu senin tarafin gelmesede olur benim tarafim bana yeter biz oynuycaz onada susutum neyse sinirden kudurudum ama disari ciktik sonra biz sozlumun telefonuyla oynarken seytan durttu whatsapp baktik bitane kadinla yazismalari var aynen su sekilde isim dustu sana bisey sorcam basima is aldim kuzenim benden kirmizi kalpli pasta istedinasil yaparim kuzen ben oluyorum adam sozlusunu kuzeni oolarak taniriyor pasta olayida o hafta 3 senemiz bitecekti onun icin mesaji okuyunca bendeki butun teller koptu tartistik oturdum.sinirden agladim neyse eve donduk haliyle benim suratim dustu eve geldik neyse kv.olacak kadinin elini optum gitti onlar kadin tuttu ben ona surat vurmusum utanmadan bana bileklik alin nisanda demisim neymis ariyacakmisim ozur dileyecekmisim annesinden olsemde dilemem dedim benim sorunum senle annenle degil dedim tartistik o zaman zarfinda beni hic aramadi bende aramadim ki saat basina 3.4 kere arayan adam 2 gun sonra annesi aradi anneme senin kizin bana surat vurdu onu istedi bunu istedi diye saydi babam aldi telefonu daha bir yuzukle benim aileme baski yapamazsiniz ben kizima kefilim benim kizim Hic kimseye surat asmaz ki kendinden buyil birine dedi savundu babam bir yuzukle bu dedikodular ne boyle giderse biter dedi kapatti ve ben hala aptal gibi sozlum arar ozur diler diye bekliyorum aramadi bndr aksammesaj attim beni bu saate kadar aramayan adama ihtiyacım yok diye ve bitirdik.
benim zoruma giden ise bu adamin parasiz zamanlarinda yaninda oldum cuzdanimdaki son parayi verdim is gorusmesine giderken akbil parasini benden aldi 1 sene biyunca issiz diye tek basima hesap odedim hic birinin lafini yapmadim yapmamda o zamanlar benim ailem sensin seni asla birakmam vazgecemem ailemin bana sahip cikmadigi kadar sen sahip ciktin diyen adam ailesinin agzina bakarak bizi bu hale getirdi kimse icin degmiyormus uzuldugum nokta 4 senelik emejlerim hayallerim oldu uzun oldu kusura bakmayin yazmak istedim rahatlamak icin

Bide evleneydin ne olacaktı o kadın uslanırmıydı, yırttığına şükret bacım..

Şaşı oldum, tamam dertlisiniz ama bi nokta bi virgül koyun yahu... Neyse... Hepsini gectim, adam sizi aldatiyor anladigima göre... Dogrumu? En cok buna takilin... Boşverin, kurtulmuşsunuz, asil simdi kina yakin bence...

Ben hepsini okudum. NE bekliyordun ki? Aynısı arkadaşımın başına geldi. Kıçındaki dona kadar alırdı çocuğun, telefon faturalarını bile öderdi. Çocuğu iş sahibi yaptı. Çocuk da bunu iş yerindeki kızla aldattı. Üstüne 7 senelik ilişkisini o kız yüzünden bitirdi. Onunla evlendi. Erkeklere asla ama asla bu kadar fedakarlık yapmayacaksınız. Çünkü sonuç olarak elleriniz boş kalıyor. Adamın senin üstünde emeği yok ki. Emeği yoksa değer de vermez, böylece biter. İyi olmuş ayrıldığınız. Hayal neymiş. Sonu hüsranla sonuçlanan hayal, hayal değildir. O olmazsa başka olur. Olmadığı da gayet iyi. Ne biçim insanlar baksana. Çocuk resmen seni aldatmış bi de üste çıkmış. Onu almam bunu almam diye vızıldanan kayın validen yarın 18-19 yaşında bir kız bulur oğluna, onu kendi beğendi ya, her istediğini alır merak etme sen. Hiç de düşünme bunları. Bu görgüsüz aileden geç olmadan kurtulduğuna şükret.

Ne ailesi senin ailenle, ne kendisi seninle uyumlu değilmiş. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım biran önce yüreğindeki acı geçer.

Karşılıklı hatalar olmuş, bundan sonra kendinizinkileri tekrarlamazsanız yeniden başka biriyle mutlu olursunuz. Fedakarlık yerine bol bol bilgi alışverişiyle geçirseydiniz zamanızı çok daha erken bitirebilirdiniz örneğin. Evlilik yoluna girilmişken bir tarafın oynamalı düğünü kabul etmemesi, diğer tarafın bundan haberinin bile olmaması vs. bana çok abes geliyor.

Son düzenleme:
pasta olayı zaten bitmesine sebepmiş insan evlencegi kadını kuzenim diye anlatırmı ya annesiyle olan sorunlar zaten ayrı bi olay

Şaşı oldum, tamam dertlisiniz ama bi nokta bi virgül koyun yahu... Neyse... Hepsini gectim, adam sizi aldatiyor anladigima göre... Dogrumu? En cok buna takilin... Boşverin, kurtulmuşsunuz, asil simdi kina yakin bence...
Telden yazdigim icin zor oluyor

Cok haklisiniz sukrediyorum zaten arkadasinizada uzuldum

archangelus .!.:
pasta olayı zaten bitmesine sebepmiş insan evlencegi kadını kuzenim diye anlatırmı ya annesiyle olan sorunlar zaten ayrı bi olay
Ve bunu dedigimde bn abartmisim bnda buyutelecek ne varmis sorunlu olan benmisim

Sozlum olacak adamin bndan haberi vqrdi ki bizde bunu kabul ettik oynamali olacakti kadinlar ustte erkekler altta olacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…