Bir de bu var bu hanzolar geçmişlerini anlatmayı ve duygu sömürüsü yapmayı çok severler, hani ben hiç terketmedim ama hep terkedildim ühüüü ama yıkılmadım ayaktayım, çok sevdim ama haksızlığa uğradım vs vs.. ama terkeden hemcinsine bir sor. Kimse iyi ve belli şeylere sahip yakışıklı bir erkeği terketmez.
Şimdi sana öğütler verecek, melun melun tatlı tatlı içinde bulunduğun zorluklara konuşarak yardım edecek, ya da mesaj atıp alışkanlık yaratıp yalnızlığını giderecek.
Bir gün olacak ki adam aniden hanzolaşacak sana alıştıkça , çünkü sen de artık “çevresindeki” sıradan biri olacaksın. Devam ediyorsan eğer bir dahaki konunu okuruz , belalı sevgilim vs diye
Görüşmeye baslamissiniz zaten? Yapacağınız şey pembe bulutlardan inip gerçek dünyaya bakmak. Ufak ipuçlarını iyi değerlendirmek. İlk flört döneminde erkekler sevgi pıtırcığıdır zaten. Yavaş yavaş kendilerini belli ederler. Siz yeter ki aman canım bundan bir şey olmaz, ben bunu duzeltirim demeyin.
Genelleme yapmayı sevmem ama , 35 yaşına gelmiş çok kız tarafından terkedilmiş bir erkek zaten aşık olmaz yüzde doksan falan. Sadece yara bandı olarak kullanır çevresindekileri.
Bir erkek var diyelim. Başkalarına aksi, sert, kaba saba, düşüncesiz. Ama bir kızdan hoşlanıyor. Onun için bambaşka bir insan olur mu? Yoksa illa bir yerde patlak verir mi?
Verir tabi, benim evdeki camışta öyleydi bana karşı ama evlenince 180 derece döndü. Şimdi disardaki insanlara karşı çok kibar düşünceli eve karşı öyle değil