Bir erkek aşık olduğu kadına farklı başkalarına farklı davranır mı?

Kaba sabaysa size karşı da zamanla aynısı olur demeye gelmiştim. Ama siz tanımıyormuşsunuz ki. Bi kendiniz tanışın zaman geçirin, milletin lafindan o kadar etkilenmeyin bence.

Bazı kişiler için de çevresi hep iyi iyi çok iyi diyor ama hiç de iyi çıkmıyor. Belli olmaz yani kendiniz tanıyın.

Kimse kimse için kendini değiştirmez, değiştiremez. Çocuk değil ki eğitilsin. O öyle bir insan diye kabul etmen lazım. Sana uymuyorsa boşver gitsin. Başlangıçta erkeklerin aşık oldukları kadınlara daha kibar oldukları doğru ama sen çevredeki insanlara karşı hareketlerini baz almalısın. Çünkü ilerde bir şekilde patlak verir. Sana patlak vermese ailene, arkadaşlarına... ki bence zamanla sana da.

robert downey jr. örneği diyelim...:)
adam uyuşturucu alkolik bagimlisiydi..
onun bu durumu kurtaran kişi dünya tatlısı eşi olmuş..:)
benimle evlenmen için bu kötü alışkanlıklari kurtulman gerek demiş..
adam karisina çok aşık olmuştu..:)
bi erkek çok aşık olduğu kadin için değişebilir

O adamı alkole alıştıran ailesiydi, yani sevgi ve ilgi eksikliği. Bunu karşılayacak birini bulmuş ki değişmiş. Adamın özü iyi olduğu için. Ama burda kaba, düz mantık birinden bahsediyoruz. Sizce ne kadar değişir ya da değişen kaç kişi gördünüz hayatınızda?

Benim dayım da özünde çok iyi ama evet kaba ve düz mantık. Yengemle evlenmeden çok kibar davranmış değişeceğine söz vermiş falan ve asla değişmedi, alın işte sevgi.

Eşim de çok iyi bir insan ve ama asla romantik olamıyor yani değişmedi. Benim etrafımda hiç örnek yok böyle değişen.

O adamı alkole alıştıran ailesiydi, yani sevgi ve ilgi eksikliği. Bunu karşılayacak birini bulmuş ki değişmiş. Adamın özü iyi olduğu için. Ama burda kaba, düz mantık birinden bahsediyoruz. Sizce ne kadar değişir ya da değişen kaç kişi gördünüz hayatınızda?

Benim dayım da özünde çok iyi ama evet kaba ve düz mantık. Yengemle evlenmeden çok kibar davranmış değişeceğine söz vermiş falan ve asla değişmedi, alın işte sevgi.

Eşim de çok iyi bir insan ve ama asla romantik olamıyor yani değişmedi. Benim etrafımda hiç örnek yok böyle değişen.
ben örnek verdim sadece..
ilgi sevgi eksikliğinden mi kaba asi oluyor... bilemiyorum

robert downey jr. örneği diyelim...:)
adam uyuşturucu alkolik bagimlisiydi..
onun bu durumu kurtaran kişi dünya tatlısı eşi olmuş..:)
benimle evlenmen için bu kötü alışkanlıklari kurtulman gerek demiş..
adam karisina çok aşık olmuştu..:)
bi erkek çok aşık olduğu kadin için değişebilir
Benim bir tanıdığım da evlenmeden önce alkolik olan sevgilisine alkolü bıraktırdı. Evlenme şartıydı. Evlendikten kısa bir süre sonra adam tekrar alkole başladı. Adamın içinde bırakma isteği yoksa zor...

ben örnek verdim sadece..
ilgi sevgi eksikliğinden mi kaba asi oluyor... bilemiyorum

Tabi ki sevgi insanın temel ihtiyacı. Sevilmek, anlaşıldığını hissetmek insanı sakinleştirir özgüvenini yerine getirir. Kendini sevmek ve seni seven insanların olması. (ya da hayvan dostlarımızın)

Benim bir tanıdığım da evlenmeden önce alkolik olan sevgilisine alkolü bıraktırdı. Evlenme şartıydı. Evlendikten kısa bir süre sonra adam tekrar alkole başladı. Adamın içinde bırakma isteği yoksa zor...
o bagimlilik... söz sözdür. sözünde durmadikça güven olmuyor demek o eşi adamin alkol almayacagi söz verdikçe evlenince tekrar alkola saldikça demek aralarinda bi sorun var demektir...

Tabi ki sevgi insanın temel ihtiyacı. Sevilmek, anlaşıldığını hissetmek insanı sakinleştirir özgüvenini yerine getirir. Kendini sevmek ve seni seven insanların olması. (ya da hayvan dostlarımızın)
haklısın sevgi ihtiyaçtir. sevgisiz büyüyen çocuklarda büyüynce evlenince eşlerinden sevgi ariyor bulamayinca sinirli agrestif oluyolar.

Adam icin bahsedilen ozellikler iyi özellikler degiller. Umutlanma. Daha ne desinler. Adamin huyu suyu kaba demisler. Ele alinir bir olumlu yönden hiç bahsedilmemis.
Ya da taniş sen degerlendir aklinda kalmasin

+1
Alkolu, sigarayi birakmakla huy degistirmek ayni şey değil ki..

Kızlar yorumlarınız için teşekkürler. Ya bana bir talip çıktı da. Şöyle söliiim. Bizim şirketin iş yaptığı bir kurumda çalışan şef gibi bişi. Neyse ben sordum nasıl biridir diye ortak tanıdıklara. Herkes çok sinirli, agresif biri olduğunu söyledi. Ve hiç ince düşüncesi olmayan biri. Ailesine karşı da çok düz fikirli diyen de oldu. Daha önce bir kaç kez kızlarla ilişkiler yaşamış ve kızlar bunu hep terketmiş. Kızlar da hep sen beni sevmiyorsun diyip terketmiş. Kafam karıştı. Bilemedim yani görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım.

boşver bence

Kızlar görüşmeye başladım. Bana o kadar iyi davrandı ki, çok romantik, çok ince düşünceli birisiymiş gibi geldi. Kafam karıştı yani denilenlerden çok farklı.

Kızlar hep sen beni sevmiyorsun diyip terketmiş. Ayrıca bir arkadaş da hiç ince düşünceli değil düz mantık dedi. Bilmiyorum.
Kaç derim icimdeyim biraz.Bo..Ok bir yere çıkıyor.Kizlar buyuzden terketmiş önemli.Ki benimkini de buyuzden terkermişlerdir belki sorsan aldattı diyor.

Kaç derim icimdeyim biraz.Bo..Ok bir yere çıkıyor.Kizlar buyuzden terketmiş önemli.Ki benimkini de buyuzden terkermişlerdir belki sorsan aldattı diyor.
Görüşüyoruz şimdilik iyi gidiyor. Sürekli mesajlaşıyoruz, telefon. Tabi telefondan tanımak mümkün değil biliyorum ama bakalım hayırlısı.

Patlak verir hem de ilerde değil, bir kaç aya. Unutmayınız en yakın kankalarına yalan söyleyen adam size de söyler( böyle bir şey yazmamışsınız ama ben hayat tecrübesi diye yazdım, hani en yakınlarına ne yapıyorsa size de yapar anlamında). Devamlı kaba saba olan adam bir gün sinirlenince en iyi ihtimal kalbinizi kırar, fiziksel şiddet ise yavaş yavaş gelir... ruhunuz duymaz . Bir bakmışsınız ki bir hanzonun pençesindesiniz...

Son düzenleme:
X