- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi Evreka1800
Kızlar hep sen beni sevmiyorsun diyip terketmiş. Ayrıca bir arkadaş da hiç ince düşünceli değil düz mantık dedi. Bilmiyorum.
Uzak dur. Bu adamdan ne bekliyorsun ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hep sen beni sevmiyorsun diyip terketmiş. Ayrıca bir arkadaş da hiç ince düşünceli değil düz mantık dedi. Bilmiyorum.
İllaki patlak verir..sevgisi azalır yada sevdiğini ele gecirdigini hisseder o zaman değeri azalır ve o patlarBir erkek var diyelim. Başkalarına aksi, sert, kaba saba, düşüncesiz. Ama bir kızdan hoşlanıyor. Onun için bambaşka bir insan olur mu? Yoksa illa bir yerde patlak verir mi?
Ne bilim çok yakışıklı geldi gözümeUzak dur. Bu adamdan ne bekliyorsun ki
hic bulasmayinKızlar yorumlarınız için teşekkürler. Ya bana bir talip çıktı da. Şöyle söliiim. Bizim şirketin iş yaptığı bir kurumda çalışan şef gibi bişi. Neyse ben sordum nasıl biridir diye ortak tanıdıklara. Herkes çok sinirli, agresif biri olduğunu söyledi. Ve hiç ince düşüncesi olmayan biri. Ailesine karşı da çok düz fikirli diyen de oldu. Daha önce bir kaç kez kızlarla ilişkiler yaşamış ve kızlar bunu hep terketmiş. Kızlar da hep sen beni sevmiyorsun diyip terketmiş. Kafam karıştı. Bilemedim yani görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım.
O kadar umutsuz mu?hic bulasmayin
Ve ne kadar güzel bakış ve sözler❤Ne kadar da tatlı bir üye, ne kadar da doğru sözler
Ne bilim çok yakışıklı geldi gözüme
Eşim tüm çevresi tarafından (Allah'a şükürler olsun)sevilen biri.Anene baba kardeşlerini düşünen,personelinin öğle yemeğini,annesinin ilaçlarını bile düşünen.Evet sürekli terkedilmiş. Belki bu ilişkilerinden bir ders almıştır bilemiyorum. Yanlış anlamayın sizin yorumunuza karşı gelmek için değil gerçekten bir umut ne bilim kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Olur eşim genelde çevresinde sert bilinin ama bana karşı hiç öyle değildir
Kızler hep terkettiğine göre demek ki sevdiği kadınlara karşı da kaba saba.Ne bilim çok yakışıklı geldi gözüme