Bir erkek aşık olduğu kadına farklı başkalarına farklı davranır mı?

Birinin davranışı hareketleri karakteri neyse odur.
Bir süre sonra sıradanlaşan ilişkide diğerlerine davrandığı gibi davranmaya başlar.
Bir de kimse bir başkası için kendisi olmaktan çıkmasın ya çünkü sadece belli bir süre taklide kaçar o kadar.

Kızlar yorumlarınız için teşekkürler. Ya bana bir talip çıktı da. Şöyle söliiim. Bizim şirketin iş yaptığı bir kurumda çalışan şef gibi bişi. Neyse ben sordum nasıl biridir diye ortak tanıdıklara. Herkes çok sinirli, agresif biri olduğunu söyledi. Ve hiç ince düşüncesi olmayan biri. Ailesine karşı da çok düz fikirli diyen de oldu. Daha önce bir kaç kez kızlarla ilişkiler yaşamış ve kızlar bunu hep terketmiş. Kızlar da hep sen beni sevmiyorsun diyip terketmiş. Kafam karıştı. Bilemedim yani görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım.
hic bulasmayin

gerçekten seviyorsa patlak vermez kendimden biliyorum herkese kızar bağırır sinirlenir ama bana gelince kıyamıyo susuyo çünkü biliyorki fırtınası bende dinecek...keza bende öyle herkese eser gürlerim ona gelince göğsüne sığmak istiyorumderim oda beni dindirir..uzun lafın kısası heme şüphe etme erkekler sevdikleri kadına farklı oluyor.

Bir insan yabancılara aksi sert, yakınlarına yumuşak nazik olabilir ama kabaysa herkese kabadır. Ben sırf eşim için değil arkadaşlarım için de dikkat ederim; kendisinden zayıflara güçsüzlere hayvanlara karşı nazik ve düşünceli davranmayan insanla yakınlık kurmam. Mesela gittiği kafede garsona çemkiren insan bana nazik olsa da kıymeti yok ya da kadınlara karşı kaba olan adam yarın öbürgün bana da kabalık yapar

Evet sürekli terkedilmiş. Belki bu ilişkilerinden bir ders almıştır bilemiyorum. Yanlış anlamayın sizin yorumunuza karşı gelmek için değil gerçekten bir umut ne bilim kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Eşim tüm çevresi tarafından (Allah'a şükürler olsun)sevilen biri.Anene baba kardeşlerini düşünen,personelinin öğle yemeğini,annesinin ilaçlarını bile düşünen.
Bize bunlardan daha fazlası. Kalabalık ortamda biz doydukmu?güneştemi kaldik? Herşeyi ince düşünen.
Yani insan kendini belli eder.Soguk ve mesafeli olmakla,odun olmak arasında çok ciddi fark vardır .ve birlikte yaşayınca ilk zaman gözüne batmayan ufak tefek şeyler çığ olur büyür .Eve çiçekle gelmese de olur ama bilgisayarın bozulunca severek takip ettiğin dizinin yeni bölümünü izleyemeyecegine üzülen bir eşinin olması dünyadaki herşeye bedeldir.

Kaba sabalık, düşüncesizlik, aksilik birer kişilik özelliğidir. Sevdiği insana karşı bunları yapmıyorsa, kendini frenliyordur, bir çeşit roldür bence. İlişkinin ilerleyen dönemlerinde gerçek tavırlar ortaya çıkmaya başlar.

Bir de karşımızdaki kişiye göre şekillenebilen özelliklerimiz var, sıcak davranmak, ilgi göstermek, muhabbet etmek gibi. Bazı insanlarla böyle bir ilişki kurmayız, bazılarıyla kurarız. Eşim öyledir mesela. Genel olarak insanlardan uzak durur, pek konuşmaz, sessiz sakin efendi bir tip diye tanımlanır. Ama evde, benimleyken filan rahattır, konuşkan, sıcak kanlıdır, bazen esprileriyle insanı intihara sürükler... vs.

Bir yerde patlak verir.
Fıtrat neyse o dur, insan değişmez.
Anlık kendisini kontrol eder o kadar.
Eninde sonunda, hanzo ise o hanzoluk çıkar ortaya...

robert downey jr. örneği diyelim...:)
adam uyuşturucu alkolik bagimlisiydi..
onun bu durumu kurtaran kişi dünya tatlısı eşi olmuş..:)
benimle evlenmen için bu kötü alışkanlıklari kurtulman gerek demiş..
adam karisina çok aşık olmuştu..:)
bi erkek çok aşık olduğu kadin için değişebilir

X