- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- Konu Sahibi Evreka1800
Bir erkek var diyelim. Başkalarına aksi, sert, kaba saba, düşüncesiz. Ama bir kızdan hoşlanıyor. Onun için bambaşka bir insan olur mu? Yoksa illa bir yerde patlak verir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaba sabayı bilmem de insanlara mesafeli yakınlarına samimi olabilir bence.Bir erkek var diyelim. Başkalarına aksi, sert, kaba saba, düşüncesiz. Ama bir kızdan hoşlanıyor. Onun için bambaşka bir insan olur mu? Yoksa illa bir yerde patlak verir mi?
Bir erkek var diyelim. Başkalarına aksi, sert, kaba saba, düşüncesiz. Ama bir kızdan hoşlanıyor. Onun için bambaşka bir insan olur mu? Yoksa illa bir yerde patlak verir mi?
Olur eşim genelde çevresinde sert bilinin ama bana karşı hiç öyle değildir
bi insan aksi, kaba saba, düşüncesiz ise öyledir. sana iyi bana kötü değil.
Kaba sabayı bilmem de insanlara mesafeli yakınlarına samimi olabilir bence.
Erkekler genelde iş iyice ciddiye binene kadar hatta evlenene kadar gerçek yüzlerini çok iyi gizliyorlar. Ama düşünce yapısı, davranışlarından ipuçları çıkarmakta mümkün. Bunun için de aşkın derin sularına kapılmayıp gözleri dört açmak lazım. Genelde biz bayanlar hep iyi baktığımız için de ipuçlarını görmek zor oluyor maalesef.
İyiyse kibarsa herkese öyledir, sadece tek bir kişiye kibar ve iyiyse köprüyü geçene kadar yapıyordur.
Neyse odur eğer olduğu gibi davranmıyorsa zaten o değildir.
bir insan neyse odur...değişmez.
Adamin duruşu soğuk ve mesafelidir ama yakinlarina sicak ve samimidir, bunda sorun yok..
Fakat kaba saba, sert, düşüncesiz olup insanlara boyle davranan biri sana da eninde sonunda gosterir bu yüzünü..
Çevreye karşı olan davranışlar çok önemli benim için..
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler. Ya bana bir talip çıktı da. Şöyle söliiim. Bizim şirketin iş yaptığı bir kurumda çalışan şef gibi bişi. Neyse ben sordum nasıl biridir diye ortak tanıdıklara. Herkes çok sinirli, agresif biri olduğunu söyledi. Ve hiç ince düşüncesi olmayan biri. Ailesine karşı da çok düz fikirli diyen de oldu. Daha önce bir kaç kez kızlarla ilişkiler yaşamış ve kızlar bunu hep terketmiş. Kızlar da hep sen beni sevmiyorsun diyip terketmiş. Kafam karıştı. Bilemedim yani görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım.Ergen hikayelerinde oluyo genelde ama gercek hayatta o kadar da kabul edilesi bir durum değil bana göre. Niye çevresine kaba saba davranan biriyle sevgili olasınız sizinde bi çevreniz var ve utanacağınız hareketlerini size iyi davranacak olmasıyla tolere edemezsiniz.
Uzak durKızlar yorumlarınız için teşekkürler. Ya bana bir talip çıktı da. Şöyle söliiim. Bizim şirketin iş yaptığı bir kurumda çalışan şef gibi bişi. Neyse ben sordum nasıl biridir diye ortak tanıdıklara. Herkes çok sinirli, agresif biri olduğunu söyledi. Ve hiç ince düşüncesi olmayan biri. Ailesine karşı da çok düz fikirli diyen de oldu. Daha önce bir kaç kez kızlarla ilişkiler yaşamış ve kızlar bunu hep terketmiş. Kızlar da hep sen beni sevmiyorsun diyip terketmiş. Kafam karıştı. Bilemedim yani görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım.
Ne kadar da tatlı bir üye, ne kadar da doğru sözlerAdamin duruşu soğuk ve mesafelidir ama yakinlarina sicak ve samimidir, bunda sorun y
Fakat kaba saba, sert, düşüncesiz olup insanlara boyle davranan biri sana da eninde sonunda gosterir bu yüzünü..
Çevreye karşı olan davranışlar çok önemli benim için..
Yaa neden öyle dediniz ki? Ne bilim bi umutlanmıştım.Uzak dur
Eşimden örnek verdim eşim soğuk serttir ama bana değil kaba sana sürekli terkedilen bi adamdan çok şey bekliyorsunYaa neden öyle dediniz ki? Ne bilim bi umutlanmıştım.
Kızlar hep sen beni sevmiyorsun diyip terketmiş. Ayrıca bir arkadaş da hiç ince düşünceli değil düz mantık dedi. Bilmiyorum.Bir insan neyse o'dur. Flört, balayı derken iki sırıtır sonra poposunu dönmüş yatan adama 'günaydın' dersiniz.
Ayrıca ilişkilerini bitirme sebepleri de garip. Bence dikkatli olun.
Evet sürekli terkedilmiş. Belki bu ilişkilerinden bir ders almıştır bilemiyorum. Yanlış anlamayın sizin yorumunuza karşı gelmek için değil gerçekten bir umut ne bilim kendimi ikna etmeye çalışıyorum.Eşimden örnek verdim eşim soğuk serttir ama bana değil kaba sana sürekli terkedilen bi adamdan çok şey bekliyorsun