kızın dışarıdan bakıldığından bir albenisi olmadığı için beklentisi dahilinde bir evlilik yapamayacağını düşünüyordur.35 yaşında olup kilolu olanlar evlenemiyormuymuş ?
Bu düşünce yapısına sahip birini iyi ki kız arkadaşı bırakmış.
Arkadaşınızda bu saplantılı huyundan vazgeçip kızı rahat bıraksın bence
anlamadım. karıştırdın sanırım :)Bana bak sen dünkü konu açan çocuk musun ? Kekemesin değil mi? Kız seni kekemelik yüzünden terk etti sanıyorsun ama alakası yok. İstemiyorsa istemiyor peşini bırak yeter yahu okurken daraldım.
Kekeme çocukla evlenmek isteyen kız, dünkü manyak çocukla arkadaş höh ne fantazi ?!!??Mune dünkü topraklı nickli eleman gene gelmiş.
Siz nerden biliyorsunuz ?kızın dışarıdan bakıldığından bir albenisi olmadığı için beklentisi dahilinde bir evlilik yapamayacağını düşünüyordur.
ne diyorsan dünde olmuş bir olaydan bahsediyorsun sanırım. kaçırdım ben dünü.Kekeme çocukla evlenmek isteyen kız, dünkü manyak çocukla arkadaş höh ne fantazi ?!!??Mune dünkü topraklı nickli eleman gene gelmiş.
kızın dışarıdan bakıldığından bir albenisi olmadığı için beklentisi dahilinde bir evlilik yapamayacağını düşünüyordur.
Kızın albenisi yokmuş ama kafası zehir gibiymiş baksanaAyhhh bırak bu bir arkadaşım numarasını allasen. Kafandan geçeni bir de arkadaşınmış gibi cevap yazmışsın.
Bak dün de yazdık , "arkadaşın" neden anlamıyor? Kızın evlenmemesi senin kadar umrunda değilken sen kimsin yahu? Evlenmemekten korksa seni yedekte tutardı. Savcılığa gitmiş şikayet etmiş daha nasıl istemiyorum desin....şehrine falan taşınna sakın. Ürkütücüsün.
Bu konunun kahramani kadin olan versiyonu vardi gecen gun
O konu sahibi de eski sevgilisini psikopatca takip edip rahatsiz edip onun mutlu olamayacagini "ongoruyordu".
Eger ikisinden biri fake degilse bence tanissinlar. Cok uyumlu bir cift olur sanki
Tahmin etmistim ufaktan. Asiri ayni konularO kadın =dünkü adam , dün kendi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?