- 16 Haziran 2014
- 766
- 692
- Konu Sahibi yalnizkus_
Önceki konularımı biliyorsunuz, aseksüellik, temas eksikliği vs. ama ilk defa birinden gerçekten hoşlandım. 7 aylık arkadaşlık sonrası iki aylık bir ilişkim var ve ilk defa birini kendim öpmek istedim. öpüştük falan. aramızda çok güzel bir çekim var, onunda çok sevdiğini hissediyorum. ama bazen düşününce yanlış mı hissediyorum acaba diyorum. O daha önce cinsellik konusunda her şeyi tamamen fazlasıyla yaşamış biri benimse hiç olmadı. o yüzden bana öpüşme sarılma hafif yakınlaşmalar yeterken ona yetmiyor. ilk ay öpüşme ile yetindi ve böyle sürebileceğini söyledi ama son zamanlarda yetmemeye başladığı, ihtiyaçlarını gideremediğini söylüyor. bekaretine kesinlikle zarar vermek istemiyorum ama en azından sürtünme yolu ile biraz yakınlaşalım diyor. bana şimdiden bunları söylemesi çok fazla geliyor ve niyetini sorgulatıyor ama ona sorduğumda da yaşlarımız 27 liseli ergen değiliz bunlar çok normal şeyler. Seni arzuluyorum, cinsel ilişkiye girmiyoruz sadece basit bir yakınlaşmadan bahsediyorum diyor. İlerisini evlendiğimiz zaman yaparız diyor. önce ki ilişkilerinde ilk günlerden her şeyi fazlasıyla yaptıkları için böylesini ilk defa yaşıyorum ve uyum sağlamaya çalışıyorum beni de anla orta yolu bulalım diyor. önceki ilişkileri uzun sürmüş.
ben bu kadar gelenekçi değilim aslında aksine o çok daha gelenekçi ama şimdiden yakınlaşma derdinde olması acaba sevmiyor mu diye düşündürüyor. bunlar dışında gün içinde sürekli yazan, soran ilgi gösteren ve ilgi bekleyen biri. sağlığımla ya da benimle ilgili herhangi bir sorun olduğunda çok önemsiyor. sinirliyken bile kırmamaya özen gösteriyor. beslenmemi aksattığımda uyarıp bir şeyler hazırlıyor, iki aylık süreçte dışarıda dört kez buluştuk sadece hiç temas etmeden bir şeyler içip gezdik ama bunun dışında hep evine davet ediyor ya da annesi ve ablası ile görüşüp sohbet ediyoruz. Evine gittiğimde aramızda cinsel ilişki olmuyor zaten ama öpüşme ve temas oluyor. Bu kadarı bana çok fazla geldi, güven vermiyor, yakın zamanda ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
ben bu kadar gelenekçi değilim aslında aksine o çok daha gelenekçi ama şimdiden yakınlaşma derdinde olması acaba sevmiyor mu diye düşündürüyor. bunlar dışında gün içinde sürekli yazan, soran ilgi gösteren ve ilgi bekleyen biri. sağlığımla ya da benimle ilgili herhangi bir sorun olduğunda çok önemsiyor. sinirliyken bile kırmamaya özen gösteriyor. beslenmemi aksattığımda uyarıp bir şeyler hazırlıyor, iki aylık süreçte dışarıda dört kez buluştuk sadece hiç temas etmeden bir şeyler içip gezdik ama bunun dışında hep evine davet ediyor ya da annesi ve ablası ile görüşüp sohbet ediyoruz. Evine gittiğimde aramızda cinsel ilişki olmuyor zaten ama öpüşme ve temas oluyor. Bu kadarı bana çok fazla geldi, güven vermiyor, yakın zamanda ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?