- Konu Sahibi somurtkansirine
mrb arkadaslar...Kafam cok karısık e yardımınıza ihtiyacım var çünkü kimseyle konusamayacagım bişeyler yaşıyorum...Üniversite öğrencisiyim ve aynı arkadas grubundan yani sürekli kanka dost dedigim bir çocuktan farklı sekilde hoşlanmaya basladım ki aklımda gerçekten öyle birşeyler yoktu...uzun zamandır ilişkim yok cnkü cok agır bir ilişkiden cıkmıstm ondan snra düşündüğüm tek insan o oldu...Birinci sınıf falanda değilim yani ilk baslar hicbişey yoktu snra bakışlarını falan hissettim ama dpgrumu bilmiyorm böyle uzun uzun gözlerime bakıyo ve utanıp kafamı ceviriyorum sonra sürekli derdini anlatamayan platonik aşık takılan şarkılar falan gönderiyor dinle diye..gercekten hoşlanıyormu bilmiyorum..arkadaslar arasında konusurken kız arkadas konusundada direk evlilik istiyor diger türlü günah olacagını falan düsünüyo o yüzden bekledigini söylüyo son sınıfta falan bulcakmıs...bnden hoslanıyomu anlamıyorm ama bir kızın hissettikleride yanlıs olmaz heralde..dün bana birini tanıdıkta ya daha cok seversin yada ondan sogursun dedi ve cok korkuyorm gercekten bana karsı bişeyler hissediyosa sogurmu acaba die...sizce ne yapmam lazım kendime aşık etmek icin ve nasıl anlayabilirim benden hoşlanıp hoşlanmadıgını...biraz uzun oldu ama sürekli düşünüyorm kimseye anlatamıyorm bir adım atsam karsı trftan ters birşey duymaktan korkuyorm cünkü grubuz yani arkadas cevrem biter ve aynı sınıftayz yüzüne bakamam birdaha ...yardım edin lütfen ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi