bir erkeği tanımak için püf noktalar

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
selam kızlar.. sevgilimle 1.5 senedir beraberiz.. belirli bir süredir ayrı şehirlerdeyiz fakat gayet güzel bir ilişkimiz var.. çok büyük bir kavgamız, saçma tripleşmelerimiz veya ciddi bir anlaşmazlığımız hiç olmadı.. ben kendisiyle ciddi düşünüyorum (onun da böle düşündüğünü hissediyorum fakat henüz kimse söze dökmedi)..

şimdi bayram tatilinde yaklaşık 1 hafta kadar onun evinde beraber kalma şansımız olacak.. hani hep derler ya birini tanımak için tatile çık, beraber kal diye.. sanırım o fırsatı ele geçirmiş bulunmaktayım.. ve haliyle soru şudur ki: onu daha iyi tanımak için ne gibi şeylere dikkat etmeliyim?

şimdi evli arkadaşlar saymaya başlicak kimseyi o kadar iyi tanıyamazsınız vs diye :) gerçi bana kalsa gayet yeterli tanıyorum derim ama kk'da olduğum süreden beri bu tarz konularda sanırım bi parça paranoyaklaştım :)
zaten tam anlamıyla %100 tanımaktan da bahsetmiyorum; ama malumunuz belirli bir karar almak için belirli bir derinlikte tanımamız gerekiyor.. sonuçta 24 saat geçiricez, 7x24=168 saat hiç fena diil sanki bunun için.. işte bu noktadaki püf noktalar nelerdir? siz olsaydınız nelerine bakardınız?

• Konu Sahibi EU1
valla benim bakıcağım tek şey :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

neyse vakit bulursam eğer başka taraflara bakmaya ben şöyle işini kendi mi yapıyo diye bakardım, ayağına hizmet mi seviyo yoksa kalkıp suyunu kendi mi alıyo. en nefret ettiğim şeydir de.
kötükedihüso

• Konu Sahibi EU1

evet dimi ya, herşeyi ayağına isteyen birisi önümüzdeki 40 sene boyunca beni bayağı bi yorucak demektir.. güzel fikir.. elde var 1..

• Konu Sahibi EU1
1.5 sene bir insanla evlenip evlenmeme karari icin yeterli bir sure diye dusunuyorum hatta fazla bile

• Konu Sahibi EU1
1.5 sene bir insanla evlenip evlenmeme karari icin yeterli bir sure diye dusunuyorum hatta fazla bile

bilemiyorum, bu biraz ilişkinin yoğunluğuna, kişilerin birbirini ne kadar farklı ortamlarda gördüğüne bakar.. sonuçta sevgilimin benim yanımdaki hali, annesinin yanındaki veya lise arkadaşlarının yanındaki hali birbirinden çok farklıdır.. bu durumların çoğunluğunu görmek benim karşımdaki kişiyi çok boyutlu algılamamı sağlar..

ama yine de bahsettiğim konuda ipucu istiyorum :1rolleyes:

• Konu Sahibi EU1

aslinda sunu demek istedim
sen ona 1.5 yilini verdiysen bu zamanda da taniyabilecek ortamlar yaratmadiysan zamanini bosa harcamissin aslinda yazik...Genclik zamanlari cok degerli cunku

Neyse ipuclarina gelirsek, senden cok mu sey bekliyor yoksa ortaklasa mi yapmak istiyor herseyi, kurdugu ev ona ilerde senle kuracagi evi hatirlatmis mi buna dair birseyler soyluyor mu yoksa bahsi bile gecmiyor mu, eve kizli erkekli arkadaslar gelip gidiyor mu evde bunun ipuclari var mi bunlara dikat et derim.

• Konu Sahibi EU1

ben değişik ortamlarda gördüm ve beni ortam neresi olursa olursun el üstünde tuttuğunu hissettim.. zaten bu büyük bir etkendi benim için :)

ortaklaşa bişeyler yapma çabasının olup olmadığı, herkeste ortak bi talep sanırım, benim de aklıma gelmişti burda da söylendi.. biraz daha dikkatli bakayım buna..

• Konu Sahibi EU1
ben evli değilim ama bende aynı fırsatı yakalasam dikkat edicem konular şunlar olurdu
yemek hazırlarken ve kaldırırken yardım ediyormu
odasına göz atardım hatta çekmecelerini karıştırırdım bilgisayarını karıştırırdım
günün sonunda evden çıkarken evi toplamamı istermi
albümlerine bakardım
ohoooo çok şey yapardımda şimdilik aklıma bu geliyor sende bu fırsatı iyi değerlendir ama bunlarıda yapıcam diyede kasma kendini tadını çıkar

• Konu Sahibi EU1
benim sevgilimin evinde ilk dikkatimi çeken şey dağınık olmasıydı:sm_cool: çünkü daha önce 1 yıl anneannem gibi her şeyi düzenli görmeye alışmış biriyle evlilik geçirmiştim.

terlik giymesi etkilemişti beni:asigim: benim için önemli bir kriterdir. bizim ailede alışkanlıktır. tuvalette çöp kutusu kullanması (bazı kız arkadaşlarımın evinde bile görmediğim oldu ondan sonra dikkatimi çeker oldu zaten)

benim rahat edip etmediğimle ilgilenmesi, serbest davranması, o evde görmemden çekineceği hiçbir şey olmaması, ben çekinmeme rağmen, bir şey lazım olduğunda "masamın üstünde alır mısın gidip?" demesi, diyebilmesi.

evdeki koltuk takımının bizimkiyle aynı çıkması. duvarda asılı saç kurutma makinesinin, termosifonun, tabakların kaydirigubbakcemile3

benim gibi evde gösterişten çok rahata önem veriyor olması. rahatlık şart!!!

tatile gittiğimizde ise; denizden dönünce duşu kullanmada sıraya özen göstermesi (şak diye dalmaması, hatta önceliği bana vermesi, benim üşenip onu yollamam önce ayrı konu neyse).

genelde cevaplar evdeki davranışları üzerine yoğunlaşmış.. temizlik ve yardımlaşma sanırım bi erkekten evin içinde en çok beklenen şeyler..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…