Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şurda yerimi alayım zira bir aslanı 1 senedir etkilemeyi başaramadım. Gerçi kendim kaçırmıştım başta. Konum da var. O kadar ilgiyi kendime göstermedim ama olmuyorHavalı, kendini beğenmiş insanlardan nefret eder.
Mesafeli olmalısın, saygılı, boş konuşmayan insanlar ilgisini çeker.
Ve ilgili olmalısın, ilgi aslanın zaafıdır.
Farkındaysan oldumu dedim ve düşüncelerini sordum yanlış anladığın şeylerle bence sen önyargını kaldır"Olun " değil " Olur Musunuz ? Diceksin.
Ilk önce sen kibar ol.
Buda bir tavsiye erkekleri etkilemek için.
Aklımı yiyeceğim en sonunda teşekkür ederim çok sağolHavalı, kendini beğenmiş insanlardan nefret eder.
Mesafeli olmalısın, saygılı, boş konuşmayan insanlar ilgisini çeker.
Ve ilgili olmalısın, ilgi aslanın zaafıdır.
Ama sen reddetmiştin canım hatırladım konunu. :)Şurda yerimi alayım zira bir aslanı 1 senedir etkilemeyi başaramadım. Gerçi kendim kaçırmıştım başta. Konum da var. O kadar ilgiyi kendime göstermedim ama olmuyor
güçtür ama mümkündür demi yine de? çok üzülüyorum. resmen takıntı yaptım yaaAma sen reddetmiştin canım hatırladım konunu. :)
Reddedilen bir aslan çok pis gurur yapar dönmesi çok güçtür malesef.
Onun için çok çabalayıp senin ilgine alışmasını sağlamalısın. O soğuk davransa da öyle bi alıştırmalısın ki ilgini kestiğinde yokluğunu hissedip sana bağlandığını anlamalıgüçtür ama mümkündür demi yine de? çok üzülüyorum. resmen takıntı yaptım yaa
halbuk ne güzeldik biz.