• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeği nasıl etkilersiniz ?

Lofeoush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
36
4
1
Bir erkeği nasıl etkilersiniz hanımlar ne yaparak yada aslan burcu bir erkek arkadasiniz oldumu nasil bayanlardan hoslanir lutfem düşünceleriniz benim için önemli ??

Gosterisli her konuda oirnek kadinlari severler yani toplumdaki diger bireylerin keske benim sevgilim olsa diyecegi tipleri severler,sadece gorsel degil,is ,konusma giyinme hersey dahil

Erkeğe saygılı davranan, kendini bilen, eleştirmeyen ağır kadınları sever aslan erkeği. siz bu noktalara dikkat ederek öncelikle kendiniz olun.

Havalı, kendini beğenmiş insanlardan nefret eder.
Mesafeli olmalısın, saygılı, boş konuşmayan insanlar ilgisini çeker.
Ve ilgili olmalısın, ilgi aslanın zaafıdır.

"Olun " değil " Olur Musunuz ? Diceksin.

Ilk önce sen kibar ol.
Buda bir tavsiye erkekleri etkilemek için.

Tanrım beni baştan 'aslan erkeginin zevkine göre 'yarat. Neysen o'sun degisirsen. Sen sen olmazsin, aslan erkeginin olmasini istedigi insan olursun oda aslan erkegine itici gelir.

Son düzenleme:
Hatan olsa bile kabul etmemelisin. :KK45:Guclu gorunmelisin.

Ilgilenmelisin ama cok da uzerine dusme.

Argoyu sevmez, eglenceli olmalisin.

En onemlisi bakimli olmalisin.

vs vs. :)

Havalı, kendini beğenmiş insanlardan nefret eder.
Mesafeli olmalısın, saygılı, boş konuşmayan insanlar ilgisini çeker.
Ve ilgili olmalısın, ilgi aslanın zaafıdır.
Şurda yerimi alayım zira bir aslanı 1 senedir etkilemeyi başaramadım. Gerçi kendim kaçırmıştım başta. Konum da var. O kadar ilgiyi kendime göstermedim ama olmuyor

siparişe göre kişilik mi olur?

hiç kasma, hoşlanacaksa hoşlanır zaten. yapay şeyler üzerinde sakil durur ve bir süre sonra foyan ortaya çıkar, bu sefer daha kötü olur işler.

Nişanlım aslan burcu 5 senedir birlikteyiz :) Ben onun istediği gibi bir kadın olmak için uğraşmadım. Açıkçası kimse için uğraşmam. Sadece ilişkimize zarar veren kötü huylarımızı törpüledik. Her insanın yapması gerektiği gibi. Kimse için olmadığınız bir karaktere bürünmeyin.

Şurda yerimi alayım zira bir aslanı 1 senedir etkilemeyi başaramadım. Gerçi kendim kaçırmıştım başta. Konum da var. O kadar ilgiyi kendime göstermedim ama olmuyor
Ama sen reddetmiştin canım hatırladım konunu. :)
Reddedilen bir aslan çok pis gurur yapar dönmesi çok güçtür malesef.

Çekilin ben aslan burcu erkeğinin karısıyım.

Şaka bir yana insanları 12 kategoriye sokamazsınız. Burclara o kadar bel baglamayın derim.

Benim bey zekadan etkilenir mesela. Kıvrak zekalı, çok bilen, okuyan, konuşkan kadınlar çeker ilgisini. Makyajdan çok hoşlanmaz, abartılı giyim kuşam ilgisini çekmez. Doğal olmayan saç renginden nefret eder. Lükse, markaya düşkündür. Az olsun ama en iyisi olsun der. Geri planda kalan kadınlardan hoşlanmaz.
Öyle işte. Başka aslan burcu da tanımadım ki kıyaslama yapayım.

Yıllar önce bir dergide okumuştum hiç aklımdan çıkmadı; "aslan erkeğini etkilemek istiyorsanız, gözlerini size diktiğinde bakışlarına karşılık vermek yerine mahcup bir halde gözlerinizi kaçırıp gülümseyerek önünüze bakın" diyordu. Yani benim buradan anladığım şu, ona patronun kendisi olduğunu hissettireceksiniz. Örneğin bir inatlaşma yaşıyorsanız uzatmayıp geri adımı atmayı da bileceksiniz. Erkeğinin bir adım gerisinde, ona bağlı bir kadın profili çizeceksiniz.

Benim gibi bir aslan kadınına göre mi? Hayır. İki aslan anlaşamaz derler zaten :)

Doğal olun :KK56:
Bizim evde iki kızımın evinde de bir tane olmak üzere çevremde üç aslan erkeği var. Şu an yanımda sadece ergen oğlum olduğu için bu soruyu ona sordum ,cevap olarak '' beni etkilemek için kendisi olmaktan çıktığını hissedersem direk uzaklaşırım ki doğal olmalı '' dedi . Birde kafası çalışan kadın olmalıymış.
Eşim de doğallıktan yanadır abartıdan nefret eder ve her ne olursa olsun başımıza ne gelirse gelsin yanında daima güçlü duran pes etmeyen bir kadın ister .

Ama sen reddetmiştin canım hatırladım konunu. :)
Reddedilen bir aslan çok pis gurur yapar dönmesi çok güçtür malesef.
güçtür ama mümkündür demi yine de? çok üzülüyorum. resmen takıntı yaptım yaa:bicak::işsiz:
halbuk ne güzeldik biz.

güçtür ama mümkündür demi yine de? çok üzülüyorum. resmen takıntı yaptım yaa:bicak::işsiz:
halbuk ne güzeldik biz.
Onun için çok çabalayıp senin ilgine alışmasını sağlamalısın. O soğuk davransa da öyle bi alıştırmalısın ki ilgini kestiğinde yokluğunu hissedip sana bağlandığını anlamalı

Back
X