- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- Konu Sahibi portakalcicegiii
Sizinki ilk adim degil maraton kosusu olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar da sanslisiniz :) tesekkur ederim umut verici konusmaniz icinBence bu konuda genelleme yapman yanlış. Ben 3 yıl önce sevdiğim adamla bir birliktelik için ilk adımı attım. Ekledim, kahve içmeye çağırdım, telefonumu da o istemeden verdim. O teklif etmese çıkma teklifini de ben edecektim :) 3 yıldır çok ama çok mutluyum. Önümüzdeki Mayısta'da düğünümüz var kısmetse. Bu şahısla aranda birşey olması kaderinde yokmuş ki olmamış tatlım. Bu senin yanlış yaptığını göstermez. Bir başkasıyla daha mutlu günler yaşayacaksın belkide. Özgüvenine de, kendine de, aşka da küsme. Canını da hiç sıkma. Bazı şeyler bitmeli ki daha güzelleri başlayabilsin. Herşey gönlünce olsun...
Neden oyle dedinizSizinki ilk adim degil maraton kosusu olmus
Umidimi kaybetmek istemiyorum, hala msj bekliyorum ondan ama unutmak zorundayimAdim atmak adi ustunde kucuk bir adim almaktır. sonrasini israrla devam ettirmek ve cok sabirsiz davranmak gibi geldi sizin durum bana. Ben de esime ilk mesaji yazmistim. Ama sonrasini onun getirmesini bekledim. Bir ilgisi varsa zaten gerisi gelir yoksa zorlamaya gerek yok.
ne gibi seylerle ugrasayim mesela? aklima hicbir sey gelmiyoilk adimla alakasi yok
biz kadinlar ne cabuk kaptiriyomusuz kendimizi
ilk adimi sen attin, geri cevrildin onun bosluguna düsmüssün.
telefon basinda oturacagina baska seylerle ugras bos durma, durdukca bi tane daha yazim bi tane daha yazim bu böyle devam eder kendini kücük düsürme
ne gibi seylerle ugrasayim mesela? aklima hicbir sey gelmiyo