Bir erkeğe ilk adımı atmayın kızlar :-(

Bence bu konuda genelleme yapman yanlış. Ben 3 yıl önce sevdiğim adamla bir birliktelik için ilk adımı attım. Ekledim, kahve içmeye çağırdım, telefonumu da o istemeden verdim. O teklif etmese çıkma teklifini de ben edecektim :) 3 yıldır çok ama çok mutluyum. Önümüzdeki Mayısta'da düğünümüz var kısmetse. Bu şahısla aranda birşey olması kaderinde yokmuş ki olmamış tatlım. Bu senin yanlış yaptığını göstermez. Bir başkasıyla daha mutlu günler yaşayacaksın belkide. Özgüvenine de, kendine de, aşka da küsme. Canını da hiç sıkma. Bazı şeyler bitmeli ki daha güzelleri başlayabilsin. Herşey gönlünce olsun...
Ne kadar da sanslisiniz :) tesekkur ederim umut verici konusmaniz icin

Adim atmak adi ustunde kucuk bir adim almaktır. sonrasini israrla devam ettirmek ve cok sabirsiz davranmak gibi geldi sizin durum bana. Ben de esime ilk mesaji yazmistim. Ama sonrasini onun getirmesini bekledim. Bir ilgisi varsa zaten gerisi gelir yoksa zorlamaya gerek yok.

Adim atmak adi ustunde kucuk bir adim almaktır. sonrasini israrla devam ettirmek ve cok sabirsiz davranmak gibi geldi sizin durum bana. Ben de esime ilk mesaji yazmistim. Ama sonrasini onun getirmesini bekledim. Bir ilgisi varsa zaten gerisi gelir yoksa zorlamaya gerek yok.
Umidimi kaybetmek istemiyorum, hala msj bekliyorum ondan ama unutmak zorundayim :KK43:

evet bence de bir kız bir erkeğe ilk adımı atamalı ama

sizin mesele bundan kaynaklı değil adam senden hiç hoşlanmamış biraz olsun hoşlansa böyle karşılık vermezdi

ilk adimla alakasi yok
biz kadinlar ne cabuk kaptiriyomusuz kendimizi
ilk adimi sen attin, geri cevrildin onun bosluguna düsmüssün.
telefon basinda oturacagina baska seylerle ugras bos durma, durdukca bi tane daha yazim bi tane daha yazim bu böyle devam eder kendini kücük düsürme
ne gibi seylerle ugrasayim mesela? aklima hicbir sey gelmiyo :KK42:

Bu yazınızdan erkeğe ilk adımı siz atmayın diye birşey çıkarmak sizce de saçma olmaz mı?
Başlığı okuyunca herhalde dedim kaşılıklı hoşlanma vardı kız açılınca oğlan havalandı ama diil.
Burada çocuğun bir kabahatı yok yada bir yanlışı. 3 günde alışan sizsiniz.
Yani kendi kazdığınız kuyuya kendiniz düşmüşsünüz. Artık birşey yapmayın zorlamayla olmaz

ne gibi seylerle ugrasayim mesela? aklima hicbir sey gelmiyo :KK42:

mesela imkanin oldukca arkadaslarinla biseyler yapabilirsin, sadece parkta oturmak bile eglenceli olur cevrene bagli
dizi izleyebilirsin, böyle aglamakli acili herkes herkese asik oldugu bisey degilde daha umutlu biseyler :) (ben mesela leyla ile mecnuna baya bi kaptirmistim kendimi, farkliydi)
sonra kitap okuyabilirsin, böyle heycanli biseylerki kitabi elinden indirmek isteme
vaktin varsa hayir kurumlarina yardimci olabilirsin
...

X