- 14 Mart 2011
- 375
- 199
-
- Konu Sahibi portakalcicegiii
Var ben10 gun once gordum onu, tesadufen kursuna gitmisim folklor oynuyordu o sira. Gorur gormez carpildim diyebilirim! Ulasabilecegim hic bir sey, kendimi gosterebilcegim hic bir mekan yok. Nerde okudugunu, nerelerde kimle takildigini bilmiyordum ama faceden zor da olsa buldum, ekledim ve yazdim selam nasilsin tarzinda. Allahtan terslemedi, guzel bi muhabbet gecti aramizda ordan da whatsappa gectik :) ama hep normal muhabbetti, hoslantidan falan konusulmadi. Pazartesi gunu konserden sonra beni gorme firsati oldu (acikcasi biraz da ben zorladim) bi yirmi dakika konustuk sonra ayrilinca cocuk ne aradi ne sordu!! Ben yazinca da kisa kisa cevap verdi, iyi falan diye tersledi beni begenmedi sanirim..o kadar canim sıkkın ki, nasil da alismisim ona, nasil da hemen bosluga dustum, nasil da kalbim acidi. 15 yasindaki ergenler gibi hissediyorum kendimi.. Ne hissettigini ne dusundugunu bile bilmiyorumm off.. Bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim? Bana akil verin lutfen. Erkege ilk adimi atip mutlu olan biri yok mudur su dunyada?
10 gun once gordum onu, tesadufen kursuna gitmisim folklor oynuyordu o sira. Gorur gormez carpildim diyebilirim! Ulasabilecegim hic bir sey, kendimi gosterebilcegim hic bir mekan yok. Nerde okudugunu, nerelerde kimle takildigini bilmiyordum ama faceden zor da olsa buldum, ekledim ve yazdim selam nasilsin tarzinda. Allahtan terslemedi, guzel bi muhabbet gecti aramizda ordan da whatsappa gectik :) ama hep normal muhabbetti, hoslantidan falan konusulmadi. Pazartesi gunu konserden sonra beni gorme firsati oldu (acikcasi biraz da ben zorladim) bi yirmi dakika konustuk sonra ayrilinca cocuk ne aradi ne sordu!! Ben yazinca da kisa kisa cevap verdi, iyi falan diye tersledi beni begenmedi sanirim..o kadar canim sıkkın ki, nasil da alismisim ona, nasil da hemen bosluga dustum, nasil da kalbim acidi. 15 yasindaki ergenler gibi hissediyorum kendimi.. Ne hissettigini ne dusundugunu bile bilmiyorumm off.. Bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim? Bana akil verin lutfen. Erkege ilk adimi atip mutlu olan biri yok mudur su dunyada?
Ben de kaldirabilecek gucte degilmisim bunu ogrenmis oldum :-(ayrıldığım sevgilime ilk adımı atan bendim ama 2 sene öncesi , şimdiki aklımla ya ne kadar deliymişim diyorum , peşinde dolandım resmen en son kabul etti, şimdi asla yapmam aşkımdan ölsem bile ilk o gelsin isterim gururum artık çok önemli, biraz gururunuz kırılmış bir daha kalkışmayın bu işlere herkes reddedilmeyi kaldırabilecek güçte değil.
Bakalim onu pesimde kosturma imkanim olcak mi?ilk adımla ilgisi yokki bunun bende atarım atmıslığımda cok var. bitme sebeplerinin hiç bi zaman ilk adımı atmamla alakası olmadı. ama reddedilirsemde peşinde kosmam ilk adımı atınca ben kendimi geri ceker karsıyı kostururm.
Zor bu saatten sonraBakalim onu pesimde kosturma imkanim olcak mi?insallah olur ya
Ya ben de tam biriyle tanismaya niyetlensrken gordum ya bunu.kotu oldu. Valla tanisip da mutlu olan var mi bilemem ama tanismayip da mutsuz olan da var . Aha ben. Bi gaza gelip tanismaya niyetleniyorum heeep bi aksilik cikiyor . Tanismamam llazim diyorum ama sonra tanismak istiyorum. Kafamda deli sorulaaaarrr..
Of ya :-(şu telefonu saklasın annen bir yerlere, uzuuun bir süre bulama.. hiçbir şey yazmayacak sana çünkü havalandırdın..
ilk adımı nasıl atmıştınız?eşime ilk adımı atan ve onun kalbini çalan bendim..
bazen işe yarıyor.
aşık olduğumu sanmıyorum ki sadece büyük hayal kırıklığına uğradım. hakkımda ne düşündüğünü bile bilmiyorum. büyük boşluktayıımmOn günde nasıl bu kadar aşık olduğunu sanıyorsun. Bayan olarak ağır olun biraz. Size ümit vermemiş ki. Siz kovalamissiniz bırakın unutun isterse gelir. Unutmayın kaçan kovalanir.
haklısınız derim. içimdeki şu tarifsiz duygu geçer inşallahBence sorun ilk adımı atman değil ısrarcılığın. İlişkiler son derece doğaçlama gelişmeli. Yoksa büyüsü kalmaz. Üzerine daha fazla düşüp arama. Kontrol takıntısından kurtul. Hayat olasılıklardan ibaretse, bu da olumsuz bir sonuç olarak kabul edilmeli belki de. Ne dersin?
birileri yazsa belki de içim rahatlayacakBöyle şeyler genellemeye gelmez. Yalnızca bu sitede size aksini ispatlamaya düzinelerce kadın bulabilirsiniz.