Bir erkeğe ilk adımı atmayın kızlar :-(

ilk adimla alakasi yok
biz kadinlar ne cabuk kaptiriyomusuz kendimizi
ilk adimi sen attin, geri cevrildin onun bosluguna düsmüssün.
telefon basinda oturacagina baska seylerle ugras bos durma, durdukca bi tane daha yazim bi tane daha yazim bu böyle devam eder kendini kücük düsürme

Var ben
Ilk adimi ben atmistim o sadece benimle ilgileniyordu kendimi kotu hissetmeyeyim diye zor bir donemden geciyordum cunku belki de bosluktaydim artik adi her neyse
Yalniz kalmak istemiyorum beni birakma dedim birlikte vakit gecirdik gezdik tozduk
Benim uzun sureli ciddi bir birliktelik istegim yoktu acikcasi gun geciriyordum
Sonra bir gun dedi ki bana ben asla evlenemem evlilik istemiyorum uygun degil bana vs
Iyi tamam napayim dedim ben de senden oyle birsey istemedim ki zaten dedim
Sonra iki yil gecti evlendik

Ben varım.. İlk adımı ben attım ve şu an 4 yıllık evliyiz. İkinci çocuğumuzda yolda.. Kendimizi neden kısıtlıyoruz ki. Yok ilk adımı kesinlikle erkek atmalı, olmaz yoksa kadın gurursuz olur felan.

Ben de kaldirabilecek gucte degilmisim bunu ogrenmis oldum :-(

Beğenmemiş olabilir bu çok normal. Başka bir adıma gerek yok zaten unutun gitsin, hayat belki daha çok seveceğiniz birini çıkarır karşınıza.

Bakalim onu pesimde kosturma imkanim olcak mi? insallah olur ya

Bence zamana bırakın. Nasipse gelir bulur sizi. Şu halde daha fazla mesaj atmak biraz ilgisi varsa da kaçırır uzaklaştırır. Erkekler kovalamayı sever ama siz mesaj atarak sizin için emek harcamasına izin vermiyorsunuz. Zaman bir de size gerçekten aşık olmadığınızı da gösterecektir. Eğer gerçekten aşıksanız kolay gelsin diyorum.

Ya ben de tam biriyle tanismaya niyetlensrken gordum ya bunu. kotu oldu. Valla tanisip da mutlu olan var mi bilemem ama tanismayip da mutsuz olan da var . Aha ben. Bi gaza gelip tanismaya niyetleniyorum heeep bi aksilik cikiyor . Tanismamam llazim diyorum ama sonra tanismak istiyorum. Kafamda deli sorulaaaarrr..

ya tanismak var tanismak var
kendini tanitip köseye cekilmek gerek, ozaman karsi tarafin ilgisini ölcersin. kacada bilirsin kovalanada bilirsin, bu adimin kimin attigina bagli degil bence, tanistiktan sonraki tavrina bagli
seni tanimadan nasil sevebilsinki

On günde nasıl bu kadar aşık olduğunu sanıyorsun. Bayan olarak ağır olun biraz. Size ümit vermemiş ki. Siz kovalamissiniz bırakın unutun isterse gelir. Unutmayın kaçan kovalanir.
aşık olduğumu sanmıyorum ki sadece büyük hayal kırıklığına uğradım. hakkımda ne düşündüğünü bile bilmiyorum. büyük boşluktayıımm

haklısınız derim. içimdeki şu tarifsiz duygu geçer inşallah

Unutmalısınız, nasıl alıştınız ki bir kaç günde, demek ki beğenmemiş ben de erkeklere ilk adımı atmayı akıllıca bulmuyorum nedense

sordugun soru yersiz bence.. yani ilk adimi atip mutlu olan varsa, bu senin de oyle olacagini gostermez.. yapman gerekenden fazlasini yapmissin, daha da usteleme artik..

seni beğenmemiş olabilir bu durumda yapabileceğin tek şey üzerine gitmemek
üzerine gidip adamı darlarsan olacağı varsa da olmaz
bırak o pişman olup sana yazarsa yazsın,yazmıyorsa yapacak bir şey yok .

Bence bunun ilk adımı kızın atmasıyla ilgisi yok. Olmazsa olmaz. Baştan olmaması iyi diyeceğim de ne çabuk bağlanmışsın. Tanımadığın etmediğin, umut vermemiş insanlara böyle bağlanma diyeyim ben sana. Sağlıksız bağlanma bunlar. Daha birbirinizi tanımamışsınız bile zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…