Bir erkeğe ilk adımı atmayın kızlar :-(

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
10 gun once gordum onu, tesadufen kursuna gitmisim folklor oynuyordu o sira. Gorur gormez carpildim diyebilirim! Ulasabilecegim hic bir sey, kendimi gosterebilcegim hic bir mekan yok. Nerde okudugunu, nerelerde kimle takildigini bilmiyordum ama faceden zor da olsa buldum, ekledim ve yazdim selam nasilsin tarzinda. Allahtan terslemedi, guzel bi muhabbet gecti aramizda ordan da whatsappa gectik :) ama hep normal muhabbetti, hoslantidan falan konusulmadi. Pazartesi gunu konserden sonra beni gorme firsati oldu (acikcasi biraz da ben zorladim) bi yirmi dakika konustuk sonra ayrilinca cocuk ne aradi ne sordu!! Ben yazinca da kisa kisa cevap verdi, iyi falan diye tersledi beni begenmedi sanirim.. o kadar canim sıkkın ki, nasil da alismisim ona, nasil da hemen bosluga dustum, nasil da kalbim acidi. 15 yasindaki ergenler gibi hissediyorum kendimi.. Ne hissettigini ne dusundugunu bile bilmiyorumm off.. Bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim? Bana akil verin lutfen. Erkege ilk adimi atip mutlu olan biri yok mudur su dunyada?

izleyeceğiniz yol çok belli aslında, unutup kendi hayatınıza devam etmek
belli ki hoşlanmamış bu saatten sonra ne yapsanız da hoşlanmayacak o yüzden boşuna çaba harcayıp yormayın kendinizi hem de bu şekilde kendinizi üzmekten öteye gidemezsiniz

Ya şöyle bişey var ilk adımı atıyosan her türlü cevaba hazır olman lazım. Her şeyi göze alman lazım yani...
Ben ilk adımı attım eşime karşı, tamam çok da mutluyuz ama herkes böyle olacak diye bişey yok.
Üzme kendini, ortada yenilmiş içilmiş bişey yok. Salla gitsin.

ayrıldığım sevgilime ilk adımı atan bendim ama 2 sene öncesi , şimdiki aklımla ya ne kadar deliymişim diyorum , peşinde dolandım resmen en son kabul etti, şimdi asla yapmam aşkımdan ölsem bile ilk o gelsin isterim gururum artık çok önemli, biraz gururunuz kırılmış bir daha kalkışmayın bu işlere herkes reddedilmeyi kaldırabilecek güçte değil.

Belli ki hoslanmamis, ama soyleseydi keske bazi seyleri soylemek icin cok erken dedi bir daha da yazmadi. Acik olsa bu kadar uzulmezdim sanirim. Hala beklenti icindeyim.

%50 şansınız vardı. Eğer her şey çok güzel olsa "bir erkeğe ilk adımı atmaktan çekinmeyin kızlar" diyecektiniz.
Hayatınızda hiç başarısızlık yoksa, yeterince risk almamışsınız demektir. Risk almadan da bazı şeylere ulaşamazsınız.

Havalanacagini bile bile napiyorsun yazdim bir kac saat once, hala cevap bekliyorum. Cevap atarsa da yazmasam dengesizlik gibi goruncek ya off. Keske kartlarimi bu kadar acik oynamasaydim :-(

Havalanacagini bile bile napiyorsun yazdim bir kac saat once, hala cevap bekliyorum. Cevap atarsa da yazmasam dengesizlik gibi goruncek ya off. Keske kartlarimi bu kadar acik oynamasaydim :-(

şu telefonu saklasın annen bir yerlere, uzuuun bir süre bulama.. hiçbir şey yazmayacak sana çünkü havalandırdın..

eşime ilk adımı atan ve onun kalbini çalan bendim..
bazen işe yarıyor.

Bence sorun ilk adımı atman değil ısrarcılığın. İlişkiler son derece doğaçlama gelişmeli. Yoksa büyüsü kalmaz. Üzerine daha fazla düşüp arama. Kontrol takıntısından kurtul. Hayat olasılıklardan ibaretse, bu da olumsuz bir sonuç olarak kabul edilmeli belki de. Ne dersin?

Böyle şeyler genellemeye gelmez. Yalnızca bu sitede size aksini ispatlamaya düzinelerce kadın bulabilirsiniz.

Siz nasil bir adim atmistiniz?

Bence bu konuda genelleme yapman yanlış. Ben 3 yıl önce sevdiğim adamla bir birliktelik için ilk adımı attım. Ekledim, kahve içmeye çağırdım, telefonumu da o istemeden verdim. O teklif etmese çıkma teklifini de ben edecektim :) 3 yıldır çok ama çok mutluyum. Önümüzdeki Mayısta'da düğünümüz var kısmetse. Bu şahısla aranda birşey olması kaderinde yokmuş ki olmamış tatlım. Bu senin yanlış yaptığını göstermez. Bir başkasıyla daha mutlu günler yaşayacaksın belkide. Özgüvenine de, kendine de, aşka da küsme. Canını da hiç sıkma. Bazı şeyler bitmeli ki daha güzelleri başlayabilsin. Herşey gönlünce olsun...

Bence sorun sizin ilk adımı atmış olmanızda değil de 10 gün gibi kısa bir sürede karşı tarafa bu kadar bağlanmış, alışmış falan olmanızda. Bu huyunuzdan mümkün olduğunca vazgeçin, tabi bu bir huysa. Aksi takdirde gelecekte yine üzülen siz olursunuz.

Erkekler reddedilince bizim kadar uzulmuyor hemen onumdeki maçlara bakarım diyorlar. Bizse hemen gurur meselesi yapiyoruz bence yapmamamiz lazım takmayalim bu kadar. Yeni hedefler belirlemek belki yardımcı olabilir unutmaya diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…