• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir el atın arkadaşlar !!!

sevdaveysel

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
1.131
955
448
Merhaba benım dugunum 29 eylulde olacak.nişanlım polis olacak suan okulda.halıyle hazırlıklarımızı yavas ilerletttik ama artık 7ay kaldı ve o hazıranda mezun olacak.mobilya olarak yatakodası ve salon takımı alacaz malum şehir şehir gezecez,o alacak bunları.ben çalısıyorum ama maddı durumumuz sıkısık eve harcıyorum halıyle bıseyde alamıyorum.şimdi sizden ricam bana bı gelinin mutlaka alması gereken en temel şeyleri ve kac adet almam gerektıgını kırada gezecegımızıde göz önunde bulundurarak yazarmısınız.mahcup olmak ıstemiyorum ben karsı tarafa..ailemide mahcup etmek ıstemiyorum.bu arada ç.makınam fırın ve ocagımı aldım kızlar. Lutfen yardımcı olun
şimdiden çook teşekkürler..

canım allah yardımcın olsun şimdiden. şehir şehir gezeceksen çok doldurmamanda fayda var.
çelik tencere setin mutlaka olmalı, yanına bir pilav tencesi al yapışmayan. 2 de tava.

12 kişilik olan 48 parçalık porselen setleri var hem çok yer kaplamaz taşıması kolay olur hemde kullanışlı olur. fiyatlarıda gayet uygun

3 nevresim takımı, 1 yatak örtüsü, 2 yorgan, 2 battaniye iş görür bence. uzaktayken çok sık gidip geleniniz olmaz, gelenleride karşılar bukadarı bence.

parça parça satılan çatal bıçaklar var. bunlardan istediğin sayıda yapabilirsin. özellikle nehiri öneririm hem fiyatta çok uygun hemde çok kaliteli. 50 yıl garanti veriyorlar.

bence bunlar temel olan gerisi ıvır zıvır olur. bunları yaptınmı baya rahatlarsın. hemde bir araştırma yap, uygun ve kaliteli çok ürün var, araştırmadan alma. tencerede tavsiyem korkmaz, hatta çaydanlık felan alırsanda korkmazdan şaşma. nevresimlerimin çoğunu türkiz diye bir markadan aldım, taç özdilekte aldım inan kalite olarak bunlara bin basarmış, keşke hepsini türkizden alsaymışım. çift kişilk nevresimler 70 liraydı. dediklerime bir bakın derim

şimdiden kolay gelsin canım:16:

öncelikle hayırlısı olsun:16: sanıyorum tencere takımları yemek takımlarını bardak takımmlarını söylememize gerek yok onlar bir evin olmazsa olmazlarıdır. kendinize yetecek kadar nevresim takımları al 3-4 ad yeterli diye düşünüyorum biri kirlendiğinde diğerini kullanırsın kirleneni yıkarsın vs. tayinleriniz çıkacağından çok fazla misafirinizin olacağını sanmıyorum. yatak odası ve koltuk takımı şart ama çok hantal eşyalar almayın yemek odasındanda vitrin almanı önermem hatta yaşam ünitesi değil tv sehpası al derim.çok fazla ıvır zıvırla doldurma evini ne zaman eşinin kalıcı yeri olur ozaman istediğini istediğin şekilde alırsın cnm:34:

canım söylemeyi unutmuşum porselensepeti diye bir sayfa var. hiç alışveriş yapmadım ama arada bakıyorum. bu dediğim setler çok uygundu. fiyatları piyasanın baya altında. güvenilir bir siteyse bende bi takım daha alıcam. orayada bakabilirsin

canım allah yardımcın olsun şimdiden. şehir şehir gezeceksen çok doldurmamanda fayda var.
çelik tencere setin mutlaka olmalı, yanına bir pilav tencesi al yapışmayan. 2 de tava.

12 kişilik olan 48 parçalık porselen setleri var hem çok yer kaplamaz taşıması kolay olur hemde kullanışlı olur. Fiyatlarıda gayet uygun

3 nevresim takımı, 1 yatak örtüsü, 2 yorgan, 2 battaniye iş görür bence. Uzaktayken çok sık gidip geleniniz olmaz, gelenleride karşılar bukadarı bence.

Parça parça satılan çatal bıçaklar var. Bunlardan istediğin sayıda yapabilirsin. özellikle nehiri öneririm hem fiyatta çok uygun hemde çok kaliteli. 50 yıl garanti veriyorlar.

Bence bunlar temel olan gerisi ıvır zıvır olur. Bunları yaptınmı baya rahatlarsın. Hemde bir araştırma yap, uygun ve kaliteli çok ürün var, araştırmadan alma. Tencerede tavsiyem korkmaz, hatta çaydanlık felan alırsanda korkmazdan şaşma. Nevresimlerimin çoğunu türkiz diye bir markadan aldım, taç özdilekte aldım inan kalite olarak bunlara bin basarmış, keşke hepsini türkizden alsaymışım. çift kişilk nevresimler 70 liraydı. Dediklerime bir bakın derim

şimdiden kolay gelsin canım:16:
çoook teşekkür ederiimm allah hepimizin yardımcısı olsun :) şimdi annem yılar önce çelik tencere almış bır buyuk tencere 1 tava karnıyarık pilav tencerem bıtanede orta boy çelik tencerem var 2 tane teflon tavam var anem sağolsunn :) 1 tane örgü battaniyeli nevresim daysın colours bitane taç nevresim 1 taç pikem 3 battaniyem 9 elyaf yastığım 1 tane saten pamuk annem yaptırdı pikem var canım.. Ama havlu 3-5 tane var yatak örtüm yok

benım arkadaşımın da eşi askeriyede işte oda eşyaları az aldı mobilya olarak bi tek koltuk takımı, büfe ve masa aldılar. birde beyaz eşyaları aldılar. tabi mutfak eşyalarını arkadaş almıştı öncesinden.

canım söylemeyi unutmuşum porselensepeti diye bir sayfa var. Hiç alışveriş yapmadım ama arada bakıyorum. Bu dediğim setler çok uygundu. Fiyatları piyasanın baya altında. Güvenilir bir siteyse bende bi takım daha alıcam. Orayada bakabilirsin

ben oraya daha hiç bakmadım bakayım bugun..ama benım buyuk çeyiz seti almaya gücüm yok şu güral porselenin 6 kişiliğinden 2 takım aldım ben, bide canımm babam bana kutahyanın 12 kısılık tabaklarından almıstı ama corba kasesı ve salata tabakalrı yok annemde 12 kışılık günlük kullanırım dıye iyi bir markadan çatalkaşık tkm almıstı

benım arkadaşımın da eşi askeriyede işte oda eşyaları az aldı mobilya olarak bi tek koltuk takımı, büfe ve masa aldılar. Birde beyaz eşyaları aldılar. Tabi mutfak eşyalarını arkadaş almıştı öncesinden.

ben salon takımıyla bı masa bı konsol alacam tv unıtesı kucuk bısey alalım dıyoruz yatak odası alacaz bıde..çok zor ya dar bütçeyle ev kurmak çok

insanların lafınddan korkuyorum açıkcası şuyu yok buyu yok demesınler ailemın boynunu bükmeyim diye

cnm ya sakın kimsenin dediğine bakma az olsun öz olsun ağzının tadı yerinde olsun sonuçta o hayatı sen yaşıyacaksın ve ihtiyaçlarını sen bilirsin evde süs eşyası biblo yok diye bu ev neden boş diyenleri gördüm ben ne olacaktı züccaciyemiyiz biz alla alla herkesin bir zevki vardır paranın hesabını sen biliyorsun kesen neye uygunsa onu alırsın ihtiyacın olduğundada evlendikten sonra tamamlarsın bazı şeylerinide:34:

cnm ya sakın kimsenin dediğine bakma az olsun öz olsun ağzının tadı yerinde olsun sonuçta o hayatı sen yaşıyacaksın ve ihtiyaçlarını sen bilirsin evde süs eşyası biblo yok diye bu ev neden boş diyenleri gördüm ben ne olacaktı züccaciyemiyiz biz alla alla herkesin bir zevki vardır paranın hesabını sen biliyorsun kesen neye uygunsa onu alırsın ihtiyacın olduğundada evlendikten sonra tamamlarsın bazı şeylerinide:34:

evet ya dünde gittim havlularımı aldım dediğim gibi yapacam çeyiz seti yerine evde alıklarımı degerlendirecem sadece tenceremi alacam . gücüm buna yetiyor napim artık düşün düşün kafa kalmadı vallahı :(

evet ya dünde gittim havlularımı aldım dediğim gibi yapacam çeyiz seti yerine evde alıklarımı degerlendirecem sadece tenceremi alacam . gücüm buna yetiyor napim artık düşün düşün kafa kalmadı vallahı :(

tencerelerinide set olarak alma derim cnm ben çok pişman oldum mesela 4 parça falan sahan çıkıyo içinden ben sahan kullanan insan değilim onları ne yapacam diye düşünüyorum çok gereksiz yani iki teflon tava bitane teflon pilav tenceresi iki tanede çelik tencere al çorba yapmak için bi tane düdüklü bide çaycı almayacaksan çaydanlık al yeterde artar bile cnm:34:

tencerelerinide set olarak alma derim cnm ben çok pişman oldum mesela 4 parça falan sahan çıkıyo içinden ben sahan kullanan insan değilim onları ne yapacam diye düşünüyorum çok gereksiz yani iki teflon tava bitane teflon pilav tenceresi iki tanede çelik tencere al çorba yapmak için bi tane düdüklü bide çaycı almayacaksan çaydanlık al yeterde artar bile cnm:34:

ama sahanlar çok pratik oluyor, artan yemeğini ısıtmak için kocaman tencereler yerine sahana koyup ısıtmak çok daha kolay ve temizliği zahmetsiz :26: (tabiki bence)

şimdi demiştim ya ben çelik olarak 1 büyük 1 ortadan biraz büyük bide kapaklı pılav karnıyarık vs yapmak için tencerem var.onlara ek 3 lü çelik set alim diyorum günlük kullanmka için.2 tavam var teflon ama teflon tencere sağlıksız diyorlar alma diyorlar. Ne yapsam ki ?

şimdi demiştim ya ben çelik olarak 1 büyük 1 ortadan biraz büyük bide kapaklı pılav karnıyarık vs yapmak için tencerem var.onlara ek 3 lü çelik set alim diyorum günlük kullanmka için.2 tavam var teflon ama teflon tencere sağlıksız diyorlar alma diyorlar. Ne yapsam ki ?

cnm seramikler çıktı ya ondan teflona leke atıyorlar:9: çizmeden kullanırsan bence hiçbir sağlıksız tarafı yok teflonların:34:

ama sahanlar çok pratik oluyor, artan yemeğini ısıtmak için kocaman tencereler yerine sahana koyup ısıtmak çok daha kolay ve temizliği zahmetsiz :26: (tabiki bence)

cnm çok haklısın ısıtmak için pratik olabilirler ama ben onlar içinde hem saklamak hem ısıtmak için kullanabilen kaplardan almıştım:9::9:

cnm sizin evde yok mu teflon ee yaşıyoruz daha dimi :9::9: aldıkların alacakların şimdiden hayırlı olsun cnm :16:

hiçç deme ya uzayda yaşıyormuşum gibi bir izlenim verdim dimi :) tencere olarak hep çelik evdekiler ama tavalarımız teflon :) çoook teşekkür ederim bende inşallah birgün çeyizimi paylaşabilirim burada :)

Back
X