Bir el atin arkadaslar

kuslarucuyorgoremiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
92
22
88
Hayirli aksamlar.Hayirli ramazanlar arkadaslar.27 nisan da adet oldum 3 4 aydir adetim duzensiz.ramazan ayinin 1 gunu sol kasigimda cok sanci vardi bundan kaynakli doktora gittim bana gaz oldugunu ve cok az yumurtanda tembellik var dedi.dogum kontrol hapi verdi yanliz ben bunun o ilac oldugunu anlamadan cokta sancim oldugundan ictim,yani ilaca yanlis basladim sonra 18 de biraktim adet olmam gerekiyormus ama ben adet olmadim.Ilactan kaynaklimi gecikme oldu anlamadim.bi el atsaniz normalde kac gun sonra adet olunuyor

İlaçtan kaynaklı da olabilir siz stres yapıyorsanız o bile etkiler. Dr tekrar başvurun derim.

28 gündür normal döngü... Hava değişimlerinde de gecikme yada erken adet olabilir. İlacı da kutu bitince 7 gün ara verip devam edersiniz yeni kutu alıp.

28 gündür normal döngü... Hava değişimlerinde de gecikme yada erken adet olabilir. İlacı da kutu bitince 7 gün ara verip devam edersiniz yeni kutu alıp.
Yanlia basladin dedikleri icin biraktim bu durumda etkisi olmaz adetin 1.gunu baslaman lazim dediler 3 gun kullanip braktip normal adettr tekrar sifirdan ilac kullnirim diye dusundum ama birakali 10 gun gecti olmayinca stres yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…