• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir düşük bir kürtaj şimdide dış gebelik

hasekisultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
179
11
118
Balıkesir
Merhaba arkadaslar ben 2,5 senelik evliyim. bir senelik evliydim ilk hamileliğim 6 haftalikken dusukle sonuçlandı bu benim ilk hayal kirikligimdi 3 ay sonra tekrar hamile kaldım bu seferde kürtaj olmak zorunda kaldım tekrarlayan üzüntüler yani:((( ardından tam bir sene esimin rahatsızlığı yüzünden ara verdim 4 gün önce ise bu seferde maalesef dış gebelik yüzünden ameliyat oldum yıkıldım resmen Ne yapacağımı bilemez hale geldim korkuyorum artık, hiç birinin basıma gelecegini bilemezdim ne yapacagim bundan sonra bilemiyorum .sol tüpümden kaynaklandı bu dış gebelik şimdi doktorum sagdan takibini yapalım yumurtan sagdan oldugunda hamile kal dedi şimdi tayinim Balıkesir'e çıktı oraya yerleşeceğim oradan iyi bir doktor bulup kontrollü hamile kalmam lazım Buda yüzde 50 hamile kalma şansımı azaltıyor bu konuda tecrübesi olan varsa bana bir akıl verseler çok memnun olurum

herşeyin hayırlısı olsun benimde düşükten sonra dış gebelik oldu ve tek tüpüm alındı ama ben şimdi hamileyim hemde tedavisiz tek tüple kaldım sende hamiel kalırsın stres yapma yeterki olur inşllahhh

Back