Yılan oyunuyla hafızalara kazınan Nokia’nın 3310 modeli, ay sonunda yeniden piyasaya sürülecek.
Fotoğraf: Reuters
Independent’ın haberine göre ilk kez 2000 yılında satışa sunulan Nokia 3310, 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Barselona’da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde yeniden piyasaya sürülecek.
Güvenilir ikinci telefon
59 avrodan (yaklaşık 228 lira) satılacak telefon, alıcılara ‘güvenilir ikinci bir telefon’ olarak sunulacak.
Nokia’nın yeni stratejisi
Nokia, akıllı telefon dönemine uyum sağlamakta zorlanmış ve Microsoft’a satılmıştı. Eski modellerin yeni versiyonlarını piyasaya sürme stratejisini uygulamaya başlayan Nokia, 2015 yılında Nokia 215’i 29 gün boyunca 29 dolar fiyatla satışa sunmuştu.
Nokia markası altında yapılan telefonlar, HMD Global isimli bir Finlandiya firması tarafından satılıyor. HMD, Mobil Dünya Kongresi’nde diğer yeni telefonlar Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6’yı da piyasaya sürecek.
Benim ilk cep telefonum.. Aslinda ikinci tel iyi fikir, sarj acisindan.. Hafif olursa tasinir.. Numarayi da ayni yapsalar bence daha da iyi olur. Gene de tutar mi bilmem..
Son nokia telefonumun başına neler geldi genede çalışyordu ekranda görüntü yoktu ama biri arayınca ekran görüntüye geliyordu
Sağlam telefonlardı vesselam:)))
Elimde şu an kullandığım halen nokia nasıl vazgeçebilirim ki megabytlarımı o kadar az kullanıyor ki birde tuşlu , ben zor vazgeçerim nokia telefonumdan ,şu androidleri sevemedim,
Ya ben hiçte aramıyorum eski telefonları doğrusu. Elli tl den satılsa alırım ancak yoksa napiim onu. İnternete girmesem bu telefonumun da şarjı epey gider zaten. Akıllı telefonların sunduğu özelliklerden vazgeçemem açıkçası.
Ciktiginda en cok sattigim modeldir kendisi.Turkiyede satis rekoru kiran model bencede gayet mantikli yasli insanlar atik tuslu telefon kalmadi diye isyandaydilar iyi olucak hadi bakalim