• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir doktor bulamadım.

nilan70

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
52
36
98
İstanbul
Merhaba arkadaşlar....

ilk doğumumu Cerrahpaşa tıp da 35 haftalık erken doğumla yaptım. Kabus gibiydi. Belki asistanlar önceden farketseydi erken doğmazdı.

Hamilelerin göğsünden karına kadar olan çizgiyi bilirsiniz. Onu önceki sezeryan izi mi diye soran asistanlar muayene etti beni, tabii ki anlamadılar.

Özele gitmeye karar verdik ssk küvezi karşılamıyordu mecburen orada kaldık.

Neyse kabus gibiydi ama Allaha şükür atlattık çok sağlıklıyız şimdi.

İyiyiz de sanırım psikolojik travma geçirdim. Tüm gün bilgisayar başındayım bu ararlar kendime hamileliğimi takib edecek doktor bulamıyorum.

Bahçelievlerdeyim Medicine hospitale gidemem çünkü hasta çocuklarla, yeni doğan bebekleri bir arada yatırdıklarını kendi gözlerimle gördüm. Hatta birinin ateşi çıkmış kusmuş hemşire doktora haber vermemiş, doktor bağırıyordu.
Aynı odaya dışarıdan anneleri alıp emzirme dersi veriyorlardı bir de. Bir köşede de sarılık küvözünde gözleri yatan bir bebecik bile vardı. Orası yoğun bakım odası değil ki. Ne işi var orada.

Nisa ya gidecektim. Çok kalabalıkmış.Ve doktorları çok genç geliyor bana. Bir arkadaş da Asiye hanım sezaryeni iyi yapmıyor diye yazmış zaten. Güvenemiyorum artık korkuyorum.

Hizmet küvöz lazım olursa uçuk fiyat istiyor. SGK karşılamıyor.

Medikal park küvözü karşılıyor ama doktorlarına hiç güvenim yok. Soyguncular. Ve doğumu çok pahalı.

Evet arkadaşlar bunalımdayım.Lütfen yardım.

Fiyatı uygun, küvözü karşılayan, ultrasonu iyi, doktoru bir hastane bulmalıyım. Zaten hepimizin derdi de bu.

gungören ilgi hastanesı tulay veya tulın hanım vardı.. iyi bır dr.. ve hastane guzel ve yenı.. dr bilgili tavsıye ederım... yenı dogan yogun bakım var.. yanılmıyorsam... sıresınden bakabilirsin hastaneın

yenıbosna sefa hastanesi. sema hanım çok iyi bır dr.... hastane kabalık gıbı gözuksede çok iyi ilgilenıyor... yakın arkadaşım orada dogum yaptı ve çok mmemun kaldı.. fıyatıda uygun.. ssk sezaryan olursa 300 e yakın bır rakam çıkıyor.. normal dogum daha uygun... ebelerı çok iyi...

bahçelievlerde bır hastane daha vardı ama adını hatırlayamıyorum... nahıde korkut.. yabancı bir ismı vardı hastanenın.. e-5 kenarında. eskı coco fabrıkasının arkasında kalıyordu...

bakırköyde çamlık hastanesı var.. bır tane bayan kadın dogumcu var.. çok iyi bilgili ve sakın bır dr.. hastaneyıde netten incelemenı tavsıye ederım

adını hatırladım.. çamlık hastanesı belma tarhan çok iyi sakın ve bilgili.. kesınlıkle tavsıye ederım... arkadaşlarım çocu tum dogumlarını onda yaptı.. ve çoook memmunar... gıtmenı tavsıye ederım.. özellkle... allah kurtasın.. saglıcakla al kucagına bebegını

Merhaba arkadaşlar....

ilk doğumumu Cerrahpaşa tıp da 35 haftalık erken doğumla yaptım. Kabus gibiydi. Belki asistanlar önceden farketseydi erken doğmazdı.

Hamilelerin göğsünden karına kadar olan çizgiyi bilirsiniz. Onu önceki sezeryan izi mi diye soran asistanlar muayene etti beni, tabii ki anlamadılar.

Özele gitmeye karar verdik ssk küvezi karşılamıyordu mecburen orada kaldık.

Neyse kabus gibiydi ama Allaha şükür atlattık çok sağlıklıyız şimdi.

İyiyiz de sanırım psikolojik travma geçirdim. Tüm gün bilgisayar başındayım bu ararlar kendime hamileliğimi takib edecek doktor bulamıyorum.

Bahçelievlerdeyim Medicine hospitale gidemem çünkü hasta çocuklarla, yeni doğan bebekleri bir arada yatırdıklarını kendi gözlerimle gördüm. Hatta birinin ateşi çıkmış kusmuş hemşire doktora haber vermemiş, doktor bağırıyordu.
Aynı odaya dışarıdan anneleri alıp emzirme dersi veriyorlardı bir de. Bir köşede de sarılık küvözünde gözleri yatan bir bebecik bile vardı. Orası yoğun bakım odası değil ki. Ne işi var orada.

Nisa ya gidecektim. Çok kalabalıkmış.Ve doktorları çok genç geliyor bana. Bir arkadaş da Asiye hanım sezaryeni iyi yapmıyor diye yazmış zaten. Güvenemiyorum artık korkuyorum.

Hizmet küvöz lazım olursa uçuk fiyat istiyor. SGK karşılamıyor.

Medikal park küvözü karşılıyor ama doktorlarına hiç güvenim yok. Soyguncular. Ve doğumu çok pahalı.

Evet arkadaşlar bunalımdayım.Lütfen yardım.

Fiyatı uygun, küvözü karşılayan, ultrasonu iyi, doktoru bir hastane bulmalıyım. Zaten hepimizin derdi de bu.

dr. demet çankaya 8 yaşındaki oğlumun doktoruydu.sezaryen doğumumu o yaptı. erken doğum yaptığımdan sezaryen oluyorum.şuanda 3. bebeğimi bekliyorum yine ona muayenehanesine gidiyorum.ismini arattığında netten bulabilir araştırma yapabilirsin. doğumları çamlık hastanesinde yapıyor.hayırlı doğumlar.

Back