bır dk ayırırmısınız ?

inş. hamilesindir belirtiler onu gosteriyo ama fazla stres yapma psikolojık olabılır

inş psklojk olrkd egıldır ama bugun ıdrar testı yaptım sabah 2 cızgı verdi net.poztf oldu yanı baklam yarn gtcem doktra ..bu ıdrar tetsı ne kdr guvenlı bılmıorum yaa

yaaa valla cok sevindim hamilesindir iki cizgi ciktıysa ama sen yarın kan ver yınede yada ultrason o ıkı cızgıyı bende gorurum inş. yarın haber ver cnm merak ettım sımdı

şöle cnm ılacları 5temmzda btrdım .ama 19 temmzda regl olmalıydım ılactan olsa bırkacgun gecerdi.ama baya bı gectı .bende daha yenı bugun tets yaptım

senın ne sorunun vardı nerede oturuyosun ben istanbulda oturuyorum hangı doktora gıdıyosun dıye sorcaktım istanbuldaysan?

senın ne sorunun vardı nerede oturuyosun ben istanbulda oturuyorum hangı doktora gıdıyosun dıye sorcaktım istanbuldaysan?

yok cnm ıstanbulda degılım .izmirde gtım doktora ..sorunum ılthabtı başka bişiym yok şüükür bana 7 kampsllü ftil verdi bıde hap verdı 10luk.öle işte:)

yok cnm ıstanbulda degılım .izmirde gtım doktora ..sorunum ılthabtı başka bişiym yok şüükür bana 7 kampsllü ftil verdi bıde hap verdı 10luk.öle işte:)

bendede aynı sorun vardı ama simdi yok diyo doktor esimde 6 ay once varikoselden ameliyat oldu ama iyileşti diyo doktor tutmuyo nıye acaba tavsiyen varmı?

Tatlım iltihap olsun mantar olsun bende daha önce fitil-hap kullandım ama sdette gecikme yapmadı. Senin ya stresten ya da bebiş olabilir mi_?

inş psklojk olrkd egıldır ama bugun ıdrar testı yaptım sabah 2 cızgı verdi net.poztf oldu yanı baklam yarn gtcem doktra ..bu ıdrar tetsı ne kdr guvenlı bılmıorum yaa

canım çok merak ettim hamiş misin? bende ilaç kullanıyorum ya .korkuyorum ya hamiş olursam bebişe bişey yapar mı acaba ? hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.. :)

canım çok merak ettim hamiş misin? bende ilaç kullanıyorum ya .korkuyorum ya hamiş olursam bebişe bişey yapar mı acaba ? hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.. :)

gtm doktra 2 haftalık gebesın dedı beta 643.90 ama aşada negatif yazıor o neden öle yaızor ban bılgı verırımnsz doktr gebesın dedıkten snra onu gordm kafam karıştı ya

gtm doktra 2 haftalık gebesın dedı beta 643.90 ama aşada negatif yazıor o neden öle yaızor ban bılgı verırımnsz doktr gebesın dedıkten snra onu gordm kafam karıştı ya

beta hormonun baya yüksek çıkmış e doktorda gebesin demiş ne güzel ... çok sevindim senn adına.. o negatif yazan yere takılma bence başka bişeydir o. için rahat edecekse bi başka doktora görün bide o baksın.. miniciktir ama o daha umarım herşey gönlünce olur canım

ayy cnm cok sevindım valla allah tamamına erdırsın kucagına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…