- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
bılmıyorum kı bende test yapmaktan korkuorum ınan..ama bırokdrda yapayım dıorum hayal kırıklıgna ugramak ıstemıorum...bana verdılen fitilde 7 kamsüllydü..bıde hap verdı 10luk ben onun 7sini kulandım..snra sol kasgmda batmalar yasadım..ama buaralar reglık belrtılerm var ha oldum olcam dıom olamıorum doktora gtcem salı gunu kan test yapcam bakalım.vere vere kan kalmcak bizde:) dua edın olurmu inş hamişimdir.ama gösglerde dolduluk ve büyüme var öle dolu kı sarkmaya basladı nerdeyse hafıften damarlarm gorunuor bunun sbebeı nedır bılmıorum artık .
inş. hamilesindirbelirtiler onu gosteriyo ama fazla stres yapma psikolojık olabılır
inş psklojk olrkd egıldır ama bugun ıdrar testı yaptım sabah 2 cızgı verdi net.poztf oldu yanı baklam yarn gtcem doktra ..bu ıdrar tetsı ne kdr guvenlı bılmıorum yaa
yaaa valla cok sevindim hamilesindiriki cizgi ciktıysa ama sen yarın kan ver yınede yada ultrason o ıkı cızgıyı bende gorurum inş. yarın haber ver cnm merak ettım sımdı
tamam cnm haber veırırım inş.cok dua et olurmu :) sence ıdarar testı ne kdr doğrudur
bence 1 haftayı gectıkten sonra %90 dogru olabılır sende ilacları kullandıgın ay mı gecıkme oldu
şöle cnm ılacları 5temmzda btrdım .ama 19 temmzda regl olmalıydım ılactan olsa bırkacgun gecerdi.ama baya bı gectı .bende daha yenı bugun tets yaptım
senın ne sorunun vardı nerede oturuyosun ben istanbulda oturuyorum hangı doktora gıdıyosun dıye sorcaktım istanbuldaysan?
yok cnm ıstanbulda degılım .izmirde gtım doktora ..sorunum ılthabtı başka bişiym yok şüükür bana 7 kampsllü ftil verdi bıde hap verdı 10luk.öle işte:)
bendede aynı sorun vardı ama simdi yok diyo doktor esimde 6 ay once varikoselden ameliyat oldu ama iyileşti diyo doktor tutmuyo nıye acaba tavsiyen varmı?
bu konuda bılgım yok canım ALLAH nasip eder sizede inş..
amin cnm inş. seninde bebişin olur
inş psklojk olrkd egıldır ama bugun ıdrar testı yaptım sabah 2 cızgı verdi net.poztf oldu yanı baklam yarn gtcem doktra ..bu ıdrar tetsı ne kdr guvenlı bılmıorum yaa
canım çok merak ettim hamiş misin? bende ilaç kullanıyorum ya .korkuyorum ya hamiş olursam bebişe bişey yapar mı acaba ? hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.. :)
gtm doktra 2 haftalık gebesın dedıbeta 643.90 ama aşada negatif yazıor o neden öle yaızor ban bılgı verırımnsz doktr gebesın dedıkten snra onu gordm kafam karıştı ya
gtm doktra 2 haftalık gebesın dedıbeta 643.90 ama aşada negatif yazıor o neden öle yaızor ban bılgı verırımnsz doktr gebesın dedıkten snra onu gordm kafam karıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?