bır dk ayırırmısınız ?

sevdam81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
197
1
26
İstanbul
merhabalarrr...ben ılthap için ilaç fitil kullandım 7 tane .sonrasında bu ay regl olmadım olmam gerekırodu ama olmadım gebe ıhtımalı varmı dye idrar testı yaptım negatif sizce nedeni nedir..buarada doktra gtm sende sadce ılthab var dedı baska sıkınıtın yok dedı..şükür

Son düzenleme:

canım adetinin gelmemesinin sebebi strestendir ve de iltihap varmış zaten böyle durumlar olabiliyor umarım en kısa zamanda kurtulursun iltihaptan da hamile kalırsın :)

ay cnm ayı dert bendede var hatta yakın gittim doktora iltihap var dedi fitil verdi birde antibiyotik ama ben fitili adetten sonraya bıraktım daha etkili oluyormuş ama antibiyotiği kullanmaya başladım bi yandanda ya hamileysem diyorum bi yandanda olsa doktor adetini bekle derdi diyorum inş hamile değilimdir sanadamı doktor adetini bekle demedi cnm:44:

hayır canım demedı bişi..ama bu ay regl olmadım neden acaba

bende o ilaclardan kullandım ve benımde 4-5 gunum gecmıstı. bende bir heves oyle sandım ama degılmışim .. bence o ilaclar seni iyileştirdigi için olabilir ilacların etkisidir.

bende o ilaclardan kullandım ve benımde 4-5 gunum gecmıstı. bende bir heves oyle sandım ama degılmışim .. bence o ilaclar seni iyileştirdigi için olabilir ilacların etkisidir.

senın kulandıgın ilaçların baş harflerını yazsana bılıyım.ve bişi daha bnm 4 5 gun degıl baya bi gectı yanı 19unda olcaktım olmadım daha bılmıyorum ..iyileşme belirtisi reglın gecıkmesıylemı anlaşılıyor..

benim ilacların isimlerini hatırlamıyorum ama krem kırmızı beyaz renkteydı bir fitil vardi 7 gun onu kullandım bir tanede şıngırak gibi bişey vardı içine krem gibi bişey vardi onunla doldurup kullanıyordum 7 gunde bunu kullandım ve bu surecte yanı 14 gun boyunca kullandım bu ilaçları doktorun uyarısı uzerine 14 gun boyunca ilişkiye girmedik boyle cnm. reglin gecikmeside hormonlarla alakalıdır bence ilaçları kullandın ya ama sen yınede doktoro sor inş. hamilesındir belkıde

bılmıyorum kı bende test yapmaktan korkuorum ınan..ama bırokdrda yapayım dıorum hayal kırıklıgna ugramak ıstemıorum...bana verdılen fitilde 7 kamsüllydü..bıde hap verdı 10luk ben onun 7sini kulandım..snra sol kasgmda batmalar yasadım..ama buaralar reglık belrtılerm var ha oldum olcam dıom olamıorum doktora gtcem salı gunu kan test yapcam bakalım.vere vere kan kalmcak bizde:) dua edın olurmu inş hamişimdir.ama gösglerde dolduluk ve büyüme var öle dolu kı sarkmaya basladı nerdeyse hafıften damarlarm gorunuor bunun sbebeı nedır bılmıorum artık .

Son düzenleme:

cnm inş hamilesindir ateşini ölçüyormusun ordan beli olurdu ben öyle anlıyorum test bile yapmama gerek kalmıyo hatta adet olacağım günü bile biliyorum düşüyo ateşin baya ona göre tedbirimi alıyorum inş hamilesindir güzel haberlerle gelirsin

canım bende aynı dertteyim sadece iltahabım var ve sürekli tekrarlıyo.. 2 3 ayda bir antibiyotikler fitiller haddi yok yani. 2 gün önce gittim tekrar doktora 7 li fitil 2 3 kutuda antibiyotik verdi.. ilişki yasak dedi ama bence bi sıkıntı olmaz ne olcak ki :) diyeceğim canım ben çok fitil vs ilaç kullanmama rağmen hiç adetim geçmez günü gününe gelir en çok 1 2 gün sapmalar oluyo.. bence sen bi doktora git belki hamilesin idrarda çıkmıyo olamaz mı yani..

cnm antibotiktede mi yasak ilişki bana doktor söylemedi :44: ama fitilide başka biri söyledi yasak diye

cnm antibotiktede mi yasak ilişki bana doktor söylemedi :44: ama fitilide başka biri söyledi yasak diye

doktor bu ilaçlar bitene kadar ilişki yasak dedi bana ama fitil için geçerli o kural yani. fitil kullanırken ilişki yasak antibiyotikleri de tam bilmiyorum hamile olsak zarar verir mi bilmiyorum açıkcası..

ovulasyon durumumuzuda bu sekılde anlar mıyız acaba?

bugun ıdrar testı yaptım poztf cıktı 2 net çizgi..bakalım yarın dktra gtcem inş hamişimdir..

valla söledgne göre ateşim bugun cıktı gecen gunlerde vucut sıcaklıgım vardı baya.ama bugun sankı grıp olmuşum gbı halsızlık var atesım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…