bir dert iki soru :/

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
kızlar bir derdim var daha doğrusu 2 sorum var aciliyeti var ona göre nikah salonu tutacağız :)çevremdeki kişilere soruyorum herkes başka birşey diyor birde sizlere danışmak istedim
biz kınayı büyük düğün gibi yapacağız allahın izniyle düğünde nikah olacak
şimdi size sorum kınada zarf falan yada elden para olayları oluyor bunlar kime kalıyor geline şahsi mi yoksa gelinin ailesine mi?
yardımcı olurmusunuz?
birde ;
benzer bir konuyu düğün yeni evleneceklerin sohbet alanına yazmıştım ama kimse yardımcı olmadı :/ maltepe manolya salonunda nikah düşünüyoruz bir defa orada bir nikaha gitmiştim çok sinirimi bozan bir durum olmuştu fotoğraf makinesi sokamıyorsun izin vermiyorlar orda bir fotoğrafçı koymuşlar o çekiyor tanesinide çıkartmak isteyene 10tlden ayrıca resim görüntü kalitesi çok kötü ya böyle saçmalıkmı var ? öyle bir durum varsa maltepe belediyesi salonlarından vazgeçebilirim..
ben videoda istiyorum nikah anını nikah kıyılırken her anım ölümsüz olsun istiyorum fotoğraf aşığıyım ama bu durum beni çok huzursuz etti doğrusu profesyonel fotoğraf makinem var onların çektiği resime bin basar nasıl kısıtlıyorlar anlamadım tamam çıkartmak isteyen çıkarsın yine ama çekenede karışlmazki bu maltepe salonlarına özel bir durum mu orada nikahı kıyılan ve davetli olan
bilgisi olan arkadaşlarım yardım bekliyorum çok çok teşekkürler hepinize

Son düzenleme:
Kınada düğüne gelemeyecek olanlar takı takarlar.
Takıların kıza kalması lazım, ama o sizin ailenizle ilgili bir şey.
Sizin olması lazım yani.

Hiçbir nikah veya düğün salonu davetlilerin fotoğraf çekmesine, görüntü almasına izin vermez.
Kendilerince haklılar, ticarî bir durum var sonuçta ortada.
Benim düğünümde birkaç kişi telefonla çekmek istedi, bir şey diyen olmadı.
Ama biri profesyonel makinayla gelmiş, ona izin vermediler ki normali de budur.

takılardan bahsetmıyorum zarf ve elden paradan bahsedıyorum

ayrıca normalinin bu olduğu görüşüne katılmıyorum ben belki profesyonel fotoğrafçı tutmak istiyorum ben gittiğim düğünde x şahıslar kazanıcak diye 10 tl verip fotoğraf çıkartmam bana mantıksız geliyor bu dayatma
teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…