• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdimiz var, fikri olan?

sevimsizkedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
1
0
0
35
erkek arkadaşımla tam olarak ilişkiye girmedik. hatta çamaşırlarımızla seviştik. herhangi bir şekilde üstüme boşalma olmadı ama başka yere boşaldı sonra elini peçeteyle sildi ve cinsel organımın içine parmağını soktu, yaklaşık 3-4cm kadar. bundan 2 gün sonra regl olduğunu sandım ilk gün kanamam normaldi ama sonra çok azaldı ve pembe renkte gelmeye başladı. internetten yerleşme kanaması diye birşey okudum ama internette ilişkiden 10 gün sonra olur diyor. dediğim gibi biz ilişkiye girmedik. o günden 2 gün sonra kanamam başladı. bu durumun nedeni ne olabilir? hamile olma ihtimalim var mı?

Nick ve içerik değişti bir anda.
Nasıl oluyor?
Neyseki kiblemiştim.
Kız arkadaşıyla ilişkiye girdiğini yazan erkek üyeydi başta..

Ben anlamadım, parmağı içeri sokmakta madem sorun yok, neden doğru düzgün sevişmek yerine çamaşırlarınızla seviştiniz?

Fantazi mi acaba?

Ne değişik bir fantezi. Madem parmak kullanacaksınız ne diye tam olmuyor o iş? Hadi tam olmuyor o elin orada ne işi var? :confused:

var hamilesin bebek geliyor kız çekirdek aile olacanız
adını kadınlar kulübü koy :KK53:

erkek arkadaşımla tam olarak ilişkiye girmedik. hatta çamaşırlarımızla seviştik. herhangi bir şekilde üstüme boşalma olmadı ama başka yere boşaldı sonra elini peçeteyle sildi ve cinsel organımın içine parmağını soktu, yaklaşık 3-4cm kadar. bundan 2 gün sonra regl olduğunu sandım ilk gün kanamam normaldi ama sonra çok azaldı ve pembe renkte gelmeye başladı. internetten yerleşme kanaması diye birşey okudum ama internette ilişkiden 10 gün sonra olur diyor. dediğim gibi biz ilişkiye girmedik. o günden 2 gün sonra kanamam başladı. bu durumun nedeni ne olabilir? hamile olma ihtimalim var mı?
kız arkadaşımla tam olarak ilişkiye girmedik. hatta çamaşırlarımızla seviştik. herhangi bir şekilde üstüne boşalma olmadı ama başka yere boşaldım sonra elimi peçeteyle sildim ve zaman zaman onun cinsel organıyla oynadım, parmağımı soktum. bundan 2 gün sonra regl olduğunu sandı ilk gün kanaması normaldi ama sonra çok azaldı ve pembe renkte gelmeye başladı. internetten yerleşme kanaması diye birşey okudum ama internette ilişkiden 10 gün sonra olur diyor. biz lişkiye girmedik. kız arkdaşımın 2 gün sonra kanaması başladı. bu durumun nedeni ne olabilir? hamile olma ihtimali var mı?
aradaki 7 farkı bulunuz.:KK14:

Back