bir derdim varki..

ne diyim Allah vermesın böyle bseyı basına senınde esınınde. iyi geceler
Senin başına ne geldi ki? Ortada ne var? Kendi kendini bu durumun içine zorla itiyorsun..Adam sanki seni bekarım diye kandırdı, yıllarca ilişki yaşadın,aşık oldun şimdide kopamıyorsun..Yani hayatında ilk kez bir adamı görüyorsun ve adamın sevgilisi olduğunu aynı anda öğreniyorsun..Şimdi bu durumda Allah ne vermiş oluyor senin başına? Daha aksine iyilik vermiş sevgilisi olduğunu öğrenmişsin şükret..Karalar bağlamanın alemi nedir?

Başkaları adına üzülmek yerine kendi hayatınıza çeki düzen verseniz...
Herkesi kendiniz gibi yanlış ilişkiler içinde sanıyorsunuz anlaşılan...
Neyin yandaşını arıyorsanız artık?
suan kendım ıcın uzuldugum ıcın yazdım zaten. kımseye bırsey dedıgım yok kı emnmn burda bı tek ben yanlısımdır

Aşık falan olmamışsınızdır, hoşlanmışsınızdır , ilgi duymuşsunuzdur vs. kuzeninize falan belli etmeden ne hissediyorsanız hissedip bitirin. Eve gelip araştırdıktan sonra 5 yıllık sevgilisinin olduğunu öğrenmeniz iyi olmuş, bana sevgilisi olduğunu söylemedi diye kendinizi kandırmazsınız işte, ne güzel. Gün gelir de yalnız olur falan düşünmeyin, yalnız olsa bile size bakmaz, muhtemelen baya bir süre aklı eski sevgilisinde olur.

Bir kere görüp sohbet ettiğin birine aşık olmak mı? Aşk değil bu hoşlanma, bir süre sonra geçer. Dikkatini başka yöne kaydır.

Diyorsun ki zaten mesaj atmayacagim, bence de atmasan iyi olur. Hic bir sekilde iletisime gecme. Biraz empati yap, kendini adamin sevgilisinin yerine koy, anlarsin. Emin ol karsina daha iyileri cikar. Ask da degil bu, anlik bi hoslanti olmus, unutursun. Yenilmis icilmis bisey yok ortada sonucta.

Hayalperest bir arkadaşımı hatırlattım bana. Sende onun gibi kendine yaparsın. Üç kere konuştuğum bir kere gördüğün birine nasıl aşık olabilirsin? Su ilk görüşte aşk olayı bana hep dizilerde filmlerde olan abartılı duygular gibi gelir.
O hayalperest arkadaştan iki sene sevgilisi olan uzaktan bakistigi bir adama aşık oldu. Sadece merhabalari varken kendini aşık sandı adam da buna bakıyordu bunu aşk sanıyordu. İki sene ağla zorla kendine etti. Adamın sevgilisini sevmedigine inandirdi kendini ve bekledi. Sonuç mu kimse sevmediği insanla beş sene sevgili olmaz evlenmişler iki sene sonra

4.5 yıllık bir birlikteliğim var. birisi erkek ark. hoşlansa ve erkek ark. ona gitse heralde ister istemez ah ederim ..
sakın hiç bir şekilde ulaşmayın, mutlu olamazsınız. zaten 5 yıllık sevgilisini bıraksa onu unutamaz. olan yine size olur.

Ayrıca daha önce uzun ilişki yaşadınız mı bilmiyorum ama uzun ilişkiler de öyle çok anı, yaşanmışlık oluyor ki, sonradan gelene bir sürü hayalet kalıyor.
Ortak arkadaşlar kalıyor, her türlü haberler taşınıyor iki tarafa da.
Pek çok ilkleri beraber yaşıyor o iki kişi, anılar, hayaller oluyor.
Sonradan bir ilişkiye başladığında her zaman onun hayaleti de olur.
Ayrıca iki kere gördüğün adama aşığım yaşamayan bilmez diyorsun ya, beş yıllık sevgilisi de aşık ve o emek vermiş, çok şey yaşamış paylaşmış sence kim daha çok aşıktır?
Empati azıcık empati yani

suan kendım ıcın uzuldugum ıcın yazdım zaten. kımseye bırsey dedıgım yok kı emnmn burda bı tek ben yanlısımdır

zaten biranlık hoşlantına kimse bir şey demiyor o geçer ama kızdıkları şey umudunun olması, buna kızılıyor, biranlık bakışmayı falan yanlış anlama, şimdi sen beğenerek baktığın için karşıdaki adam bunu anlamıştır,erkek milletini biliyorsun oda sana anlamlı bakmış olabilir, ama onun içinde bir şey yoktur emin ol, erkeklerin doğasında var bu zaman geçirmek için faydalanmak için, yani onun 5 senelk ilişkisi 5 senelik emek, Allah ayırmasın onları dha da mutlu etsin, sende boş yere umut besleme, biranlık duygu karışımı olmuş olabilir ama senin bunun farkında olup umut beslememen gerekir

X