bir derdim varki..

darkgirlffttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
7
0
34
merhaba arkadaslar.. içimi dökmem gerek ve sizden fikir almam gerek.. kızlar ben uzuuun uzun zamandır kımseye asık olamıyorum. bes sene oldu yalnızlıga alısalı. coo kotu bırını sevmıstım ondan sonra oldu tabı konustugum ınsanlar ama. oyle kaldı.. gecen gun kuzenlermle gezemeye gıtmıstık.kuzenımn ıs arkadasına asık oldum.. nasıl oldu bılmıyorum acıkcası gayet resmı bı seklde uc kere falan muhabbete gırmısızdır ama o bakısları konusmaları aklımdan gıtmıyo. eve geldıgımde arastrdım bes yıllık bı sevgılısı oldugunu ögrendım.. ama sankı aramızda bısey olustu gıbı blmıyorum sankı belkı de bana öyle gelmıstır ılgısı falan. blmıyorm kafam cok karısık yıllarca kımseye ısınama sevme asık oldugun adam bekar cıkmasın:) bu olay herkesn basına geleblr lutfen sorgulamayın benı kızmaynda.ayrıca hıc bsey yapmadım yapamamda zaten. kuzenmno gunku arkadaslarndan bırı bıseyler hıssettgnı soylemıs hıc dusnmeden drek reddettm kuzenm kendn soyle demesıne ragmen. hayr hıc bı ıletısım olsun ıstemıyorum.galıba o cocuktan umudum oldugu ıcın.nasl olur bende blmıyorum. napcam hıc bi fikrm yok.. sızınde boyle bısey basınıza geldımı ?

Sizce suan 5 yillik sevgilisinden ayrilsa da gelse mutlu olma ihtimaliniz var mi? Kandirmayin kendinizi. 5 yillik ilişki evlilik gibi birsey oluyor, unutmasi o kadar uzun sürer ki. Umudunuz olmasin diye diyorum daha ayrı bile degiller ustelik. Baska denizlere yelken açmalı bazen..

Sevgilisi olan birinden ne tarz bir umut bekliyorsunuz, pardon?

Hayret ya..Ne meraklısınız şu evli yada sevgilisi olan adamlarla olmaya..Gelmedi başımıza böyle birşey..Allahta göstermesin..Sende aklını başına al başka adam mı kalmadı piyasada be...
senın basına ne geldı blmıyorum ama uzgunum senın adına ınsan duygularına yon veremıyor birsey yapmadım sadece hssetggmı soyledım

yo yo kesnlkle mesaj atmayı dusunmuyorum.dgeri icin söyledım onu. bi umudum yok sadece gün gelirde yalnız olur dıye..
En guzeli bu. Zaten senin yuzunden ayrilacaksa hic hayatinda olmasin. Yarin birgun seni de baskasi icin birakmayacagini bilemezsin cunku. Iliskileri kendiliginden biterse dusunursun bunu. Yalniz iliskileri biter diye umut edip buna odaklanirsan mutlulugu yakalaman cok zor olabilir. Yani sen hayatini yasamaya devam etmelisin. Uzun sureli iliskisi varken umut baglamamak gerekli ayrilma ihtimallerine.

senın basına ne geldı blmıyorum ama uzgunum senın adına ınsan duygularına yon veremıyor birsey yapmadım sadece hssetggmı soyledım
Benim adıma üzülmene gerek yok canım..Allaha çok şükür kendi iradesine sahip olan bir insanım..Bekar olan eşime aşık olarak düzgün bir evlilik yaptım..Sevgilisi yada karısı olan bir adama ilgi duyup onu beklemedim..Sen bence kendi adına üzül benim adıma değil...

ne diyim Allah vermesın böyle bseyı basına senınde esınınde. iyi geceler

Tamamen boşluktan bence sakın onların mutluluğunu bozma.. kendini o kızın yerine koy canım başka insanlarla görüş göreceksin ne kadar boş bi his olduğunu kimsenin günahını alma çok pişman olursun..

Başkaları adına üzülmek yerine kendi hayatınıza çeki düzen verseniz...
Herkesi kendiniz gibi yanlış ilişkiler içinde sanıyorsunuz anlaşılan...
Neyin yandaşını arıyorsanız artık?

canım kesnlkle öyle bı sey yapmam yapamam zaten. ne yaparsam kendme yaparım bos bı umutla. ınsanlara dısardan yarglamak cok kolay gelıyor. dger yorum yapanlara soyluyorum.ama suda var ınsan kınadıgını yasamadan ölmezmıs. ayrıca ıgnelemeden yaptgn yorum ıcın cok cok teseekkr ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…