Merhaba,Merhaba 3 gündür bir derdin var bölümü ve eşi ve eşinin ailesi bolümüne giremiyorum diğer forumlarda problem yok bu arada admin arkadaş demişki tarayıcıdan olabilir diye ama ben ayarlarıma dokunmadım değişmedi yani.daha önce girebiliyorken şimdi giremiyorum nasıl çözebiliriz bu sorunu aceba?girmeye çalışırken ana sayfa açılıyor.teşekkürler
Merhaba 3 gündür bir derdin var bölümü ve eşi ve eşinin ailesi bolümüne giremiyorum diğer forumlarda problem yok bu arada admin arkadaş demişki tarayıcıdan olabilir diye ama ben ayarlarıma dokunmadım değişmedi yani.daha önce girebiliyorken şimdi giremiyorum nasıl çözebiliriz bu sorunu aceba?girmeye çalışırken ana sayfa açılıyor.teşekkürler
Öncelikle ilginiz için teşekkürler.ben sürekli cep tlf nundan giriyorum yani safari'den.tablet veya bilgisayardan değil.safariyi değiştirme şansım varmı açıkçası pek fikrim yok
Öncelikle teşekkür ederim cvp için.gönderdiğiniz linklerde bir derdim var bölümü yine açılmıyor forumun ana sayfası çıkıyor.eşi ve eşini ailesi iki linktede açılıyor giriyor sayfaya.birderdim var'ı açmadı durum bu