Bir derdim var sayfasının derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

leyla_17

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
271
574
23
Arkadaşlar ben mi bir şey kaçırdım
Bu nedir ya anlamıyorum moda mı oldu ne oldu
Ergeni genci orta yaşlısı yaşlısı hayatlarına aldıkları erkeğin paspası oluyorlar ne gurur ne izzeti nefs hak getire
Maddi manevi sömürülüyor şiddet görüyor adamın paçasına yapışıyor adam atmak istiyor hala paçasında
Eski siyah beyaz filmlerde vardı kızı tokatlıyor kız da adamın paçasına yapışıp bırakma beni diye yalvarıyordu. Başa döndük iyi mi

Ya çok sinirlendim bu nedir yaaa
Hayır yani işi mesleği olmaz ailesi reddeder vb anlarım. Ama koskoca kadın meslek sahibi kariyer sahibi evde ayı besler gibi herifine maaşını veriyor üstüne hakaret yiyor

Öbürü adam küfretmiş engellemiş bir zaman sonra adam engeli kaldırmış gel demiş kız hemen bir avuç tuzla koşmuş adam işini bitirince bunu yine engellemiş. gelmiş bize soruyor bize dönmesi için ne yapmalıyım diyee
Kk bunlar için başka bir sayfa açsın ya
Ne bileyim hayatını bile isteye paspas yapanlar gibisinden.

Yani bir hemcinsimin kendini paspas etmesine ben de aşırı sinirleniyorum ve inanın bu konuyla ilgili bir eğitimim olsaydı hani bu tarz kafa yapısında olan insanları nasıl vazgeçirebiliriz diye ücretsiz olarak eğitim verirdim yazık günah ya kendilerine yazık ediyorlar. Erkeklerin totosunu kaldırmaya değer mi hepsi prenses oldu

Kadin erkek iliskileri resmen baskinlik savasina donustu gunumuzde. Kimsenin psikolojisi de yasam kosullarida saglikli degil pek. Bence o yuzden.

Kadınlar olarak emek verdim beni seviyor kafasından çıkamıyoruz bir türlü önce ben demeyi öğrenemedik ki.. kafamız çalıştığı halde iki tatlı söze kanıyoruz Allah bizi ıslah etsin ya

Ben de anlamıyorum onları, bi garipler. Erkekler böylelerini görünce iyice şımarıyor. Geçende de flörtüne sarma götüren kız vardı. Erkekler kızların kahve parasını bile ödeyince bin ton laf ediyor, Ekşi'de görüyoruz. Keşke bu yaptıkları bizi de etkilemese, onların şımarttığı erkekleri terbiye etmek diğer kadınlara kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…