Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar konya da devlet Hastanelerinde tüp mide ameliyatı olan var mı varsa hangi hastanede ve hangi doktorda oldunuz benim vki 42 ne yapsam kilo veremiyorum yandaş hastalığım var mı onunda bilmiyorum ücretsiz mi yapıyorlar yani süreç nasıl işliyor ne olur yardımcı olun
Tam emin degilim ama devlet hastanelerinde ücretsiz yapiliyor diye biliyorum ama şu an herşey o kadar değısken ki yani devlet hastanelerinden bile para alinirsa eger şaşirmayin lütfen
Arkadaşlar konya da devlet Hastanelerinde tüp mide ameliyatı olan var mı varsa hangi hastanede ve hangi doktorda oldunuz benim vki 42 ne yapsam kilo veremiyorum yandaş hastalığım var mı onunda bilmiyorum ücretsiz mi yapıyorlar yani süreç nasıl işliyor ne olur yardımcı olun