Bir derdim var cümlesi tam bana göre arkadaşlar

caresiz19

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
56
8
286
Kayseri
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Siteyide yeni yeni öğreniyorum beni sıkıntım var daha doğrusu kafama takılanalar. Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum. Bi tane sevgilim var mesleği astsubay bense serbest muhasebeci malimişavirlik staj sınavını kazandım 6 aydır da stajıyerim. 2.5 yıl sonra stajıyerim bitiyo biz mayıs 2017 de düğün düşünüyoruz. Ama sevgilim, hazirandadoğuya gidecek. Benim meslegim de sabitlik gerektiriyor ve küçük illerde bile iş bulmam çok zor ilçelere tayın cıkması büyük olasılık düşünmekle kafayı yiycem sizce neyapmalıyım. Zabıta olması için şartları uygunmuş ama onjn içinde torpil lazımmış. Oda mümkün değil yani. Sizde ne yapmalıyım. Benim gibi olan var mı fikir verin lütfenarkadaşlar.

Senin durumunda degilim ama bende mali müşavirim.. Sonuçta seviuorsunuz ve evleneceksiniz degilmi ? bende esimin kendi isi olmasindan dolayi memurluktan vazgecip smmm oldum.. yasam şartlarınız ne ise ona uyum sağlamak zorundasınız..ömür boyu orda kalmicak ya es adayiniz..tayin olur bilmem ne olur.siz daha meslek sahibi bile olmamissiniz..önümüzdeki yillar neler getirecek kimbilir..Belkide nasibinizi küçük bi yerde yakalayacaksiz.. Relax olun zamana birakin

Mesleklerinizden birbiriniz icin vazgecmemelisiniz. Sonra cok pisman olanlar var onun icin sunu yaptim bunu yaptim diye.. goruyoruz yani..

Baska cozum yollari aramak sizin icin daha iyi olacaktir.

Önce Türkçe'nizi geliştirin ve yapacağınız mesleğin adını dogru yazmayi öğrenin. Insanlar acimasiz, dalga geçerler.

Konunuza gelince de giderim, yaparım diyorsaniz gidin.
Ama önce meslek.

Reactions: KV_
Arkadaşlar meslek sahibi olmasında sıkıntı yok zaten..2.5 sene sonunda evde otursada ders calisarak o belgeyi ve unvani alacak zaten..arkadasin sorunu kucuk yerde is bulabilirmiyim endisesi...bende büyük sehirdeyim mesela.. burda bir ilcede 4000-5000 mali mus. var..is alani da maalesef cok azalio küçük bir ilcede daha az sayida olacak..daha avantajli bile görüyorum

Son düzenleme:
O kadar kötü yazmışsın ki ben konuya hiç odaklanamadım malimişavir ve stajıyerim hanım

Bence ilerde adama ben senin için mesleğimden vazgeçtim onu yaptım bunu yaptım diyeceksen pişman olacaksan yapma.Orta yol bulmaya çalışın illa kadın fedakarlık yapmak zorunda değil

sesli güldüm. aynen bende bu sebepten ötürü yorum yapamicam
Akşam telefonda yazdığım için olabilir mi? 6 yıldır bu mesleği yapıyorum. 4 yıllık okulunu okudum ve zor bi sınav olan stajyerlik sınavını kazandım. Burdaki konu imkanlardı ama siz olayı başka yöne çektiniz.

sesli güldüm. aynen bende bu sebepten ötürü yorum yapamicam
Akşam telefonda yazdığım için olabilir mi? 6 yıldır bu mesleği yapıyorum. 4 yıllık okulunu okudum ve zor bi sınav olan stajyerlik sınavını kazandım. Burdaki konu imkanlardı ama siz olayı başka yöne çektiniz.

O kadar kötü yazmışsın ki ben konuya hiç odaklanamadım malimişavir ve stajıyerim hanım

Sonunda beni anlayan birisi çıktı. Teşekkür ederim cevabınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…