O kadar kötü yazmışsın ki ben konuya hiç odaklanamadım malimişavir ve stajıyerim hanım
Akşam telefonda yazdığım için olabilir mi? 6 yıldır bu mesleği yapıyorum. 4 yıllık okulunu okudum ve zor bi sınav olan stajyerlik sınavını kazandım. Burdaki konu imkanlardı ama siz olayı başka yöne çektiniz.sesli güldüm. aynen bende bu sebepten ötürü yorum yapamicam
Akşam telefonda yazdığım için olabilir mi? 6 yıldır bu mesleği yapıyorum. 4 yıllık okulunu okudum ve zor bi sınav olan stajyerlik sınavını kazandım. Burdaki konu imkanlardı ama siz olayı başka yöne çektiniz.sesli güldüm. aynen bende bu sebepten ötürü yorum yapamicam
Akşam telefonda yazdığım için olabilir mi? 6 yıldır bu mesleği yapıyorum. 4 yıllık okulunu okudum ve zor bi sınav olan stajyerlik sınavını kazandım. Burdaki konu imkanlardı ama siz olayı başka yöne çektiniz.O kadar kötü yazmışsın ki ben konuya hiç odaklanamadım malimişavir ve stajıyerim hanım
Sizin gibiÖnce Türkçe'nizi geliştirin ve yapacağınız mesleğin adını dogru yazmayi öğrenin. Insanlar acimasiz, dalga geçerler.
Konunuza gelince de giderim, yaparım diyorsaniz gidin.
Ama önce meslek.
Sonunda beni anlayan birisi çıktı. Teşekkür ederim cevabınız için.Arkadaşlar meslek sahibi olmasında sıkıntı yok zaten..2.5 sene sonunda evde otursada ders calisarak o belgeyi ve unvani alacak zaten..arkadasin sorunu kucuk yerde is bulabilirmiyim endisesi...bende büyük sehirdeyim mesela.. burda bir ilcede 4000-5000 mali mus. var..is alani da maalesef cok azalio küçük bir ilcede daha az sayida olacak..daha avantajli bile görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?