bir derdim var:) bi çözüm söyleyene çok minnettar kalacağım

sekersız sut ıyı gelır sut ıc derım

Bencede canım aç karna süt iç ,yemeklerden önce birer bardak süt iç bir hafta boyunca uygula çok iyi geldiğini göreceksin ben bu şekilde kurtuldum şekersiz olacak

merhaba arkadaşlar
sorun midemde
iki gündür sosyal hayattan koptum çünkü mide suyum ağzıma geliyor ve beş dk ağzım tükmükle doluyor. yutamıyorum. mecburen tükürmek zorunda kalıyorum. dermanım kalmadı. uykudan bile uyandırdı. hiç odamdan çıkamadım. bende reflü ve gastirit vardı. sanırım sitresten iyice ilerledi.
ne yapacağımı bilmiyorum. tükürmekten bir hal oldum.
lütfen bir öneride bulunun bana.
şimdiden teşekkürler
Haşlanmış patates iyi gelir. Salçalı tuzlu acı ekşi asitli ve kakaolu şeyler yeme. Muzda iyidir. Yatarken yastığın yüksek olması lazım. Ama asıl doktora git tabi

merhaba arkadaşlar
sorun midemde
iki gündür sosyal hayattan koptum çünkü mide suyum ağzıma geliyor ve beş dk ağzım tükmükle doluyor. yutamıyorum. mecburen tükürmek zorunda kalıyorum. dermanım kalmadı. uykudan bile uyandırdı. hiç odamdan çıkamadım. bende reflü ve gastirit vardı. sanırım sitresten iyice ilerledi.
şimdiden teşekkürler
geçmiş olsun öncelikle.reflü kaynatılmış karnıbahar suyu iyi geliyordu sanırım.ibrahimm saraçoğlunun bununla ilgili kürü vardı bir araştırın isterseniz.bir yakınımın reflüsü karnıbahar kürüyle ve doktorun verdiği ilaçla geçmişti.yanlış söylüyor olabilirim bitkiyi araştırın bence.

Reflü tedavisinde 9. aydayım
Anlık çözümlerin bir anlamı yok
Gastroentoroloji uzmanına git
Düzgün bir tedavi lazım

Reflü tedavisinde 9. aydayım
Anlık çözümlerin bir anlamı yok
Gastroentoroloji uzmanına git
Düzgün bir tedavi lazım

Konu dışı olacak ama :110:
Sizin bir yutkunma problemi vardı, yine buna mı bağlıymış o çözüldü mü? Hala devam ediyorsa çok geçmiş olsun.

Biran önce Gastroentoroloji ye gitmelisin
reflü ve gastrit sonucu mide kapakçıgi artik işlevini yitirmiş olabilir surekli sivi gelmesi bundan olabilir.savsaklama derim ben

Gaviscon içmek beni baya rahatlatmıştı ama tabi kesin çözüm doktora gitmek

Kızlar şunu ye bunu ye dediklerinizin hepsi geçici olarak mide asitini azaltan şeyler...
doktora gidin. Arkadaşin dedigi gibi herni yani midenin ağzı yukarı fıtıklaşmış olabilir bunun araştırılması lazım...

Kuzenimde böyleydi hiç bişey yiyemiyodu neredeyse. Didime arkadaşının yanına gitmişti. Arkadaşının annesi her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otunu biraz balla karıştırıp vermiş. Bi iki hafta boyunca. Şuan gayet iyi. Yine ağrımaya başlasın midesi tekrar aynı şeyi yapıyo.
Eğer ilaçlar falan çözüm olmadıysa deneyebilirsiniz bence bi zararı olan besinler değil

Eczanede rennie diye agızda eritilen haplar var yada mide sütü var onu kullan canım. Geçmiş olsun ama en doğrusu dr gitmek

Allah şifa versin
peki dokuz aydır ne türbir tedavi gördünüz? .

Öncelikle diyeti var reflünün, diyete uymazsanız ilaçlar hiç bir işe yaramıyor
Sabahları mide koruyucu, akşamları asit düzenleyici ve gün içinde 12 kez şuruptan oluşan bir tedaviyle başladım
İlk 3 ay hiç cevap vermedi, 8. aya kadar oturarak uyudum şimdi yüksek de olsa yatağımda yatabiliyorum
Diyeti biraz biraz gevşettik, akşam aldığım ilaçları kesti doktor
Mide koruyucu hala alıyorum, bekliyorum bakalım ne olacak

merhaba arkadaşlar
sorun midemde
şimdiden teşekkürler
bende hafif derecede olmuştu.bi hocam söyledi.şunu yaptım.
kekik.
haşlanmış yumurtaya patetes kızartmasına serpiştirdim.
hocam ise kekik yağının bir damlasını midesi böyle olduğunda bi ekmeğe sürer yermiş.dikkat bir damlası.çünkü çok ağır bir yağmış.
ben yağını kullanmadım.baharat şeklinde kullandım ve iyi geldi.
midem ağzımda değil artık.

Gecmis olsun, dr.a gitmiş oldugunuz icin bir sey onerebilirim, bildigimiz turk kahvesini pişmeden susuz, oylece agziniza atin, bizim ailede işe yariyor, kahve de hepimizin kullandigi bir urun oldugu icin onerebiliyorum icim rahat ederek.

merhaba arkadaşlar
sorun midemde
şimdiden teşekkürler
tek dermanı stresten uzak durmanız bendede gastrıt var ne zaman stres yapsam mıdem bulanır, ıstahım kesılır, hatta bazen ekstra ıshal de oluyorum stresten ;(

X