Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haşlanmış patates iyi gelir. Salçalı tuzlu acı ekşi asitli ve kakaolu şeyler yeme. Muzda iyidir. Yatarken yastığın yüksek olması lazım. Ama asıl doktora git tabimerhaba arkadaşlar
sorun midemde
iki gündür sosyal hayattan koptum çünkü mide suyum ağzıma geliyor ve beş dk ağzım tükmükle doluyor. yutamıyorum. mecburen tükürmek zorunda kalıyorum. dermanım kalmadı. uykudan bile uyandırdı. hiç odamdan çıkamadım. bende reflü ve gastirit vardı. sanırım sitresten iyice ilerledi.
ne yapacağımı bilmiyorum. tükürmekten bir hal oldum.
lütfen bir öneride bulunun bana.
şimdiden teşekkürler
geçmiş olsun öncelikle.reflü kaynatılmış karnıbahar suyu iyi geliyordu sanırım.ibrahimm saraçoğlunun bununla ilgili kürü vardı bir araştırın isterseniz.bir yakınımın reflüsü karnıbahar kürüyle ve doktorun verdiği ilaçla geçmişti.yanlış söylüyor olabilirim bitkiyi araştırın bence.merhaba arkadaşlar
sorun midemde
iki gündür sosyal hayattan koptum çünkü mide suyum ağzıma geliyor ve beş dk ağzım tükmükle doluyor. yutamıyorum. mecburen tükürmek zorunda kalıyorum. dermanım kalmadı. uykudan bile uyandırdı. hiç odamdan çıkamadım. bende reflü ve gastirit vardı. sanırım sitresten iyice ilerledi.
şimdiden teşekkürler
Reflü tedavisinde 9. aydayım
Anlık çözümlerin bir anlamı yok
Gastroentoroloji uzmanına git
Düzgün bir tedavi lazım
Reflü tedavisinde 9. aydayım
Anlık çözümlerin bir anlamı yok
Gastroentoroloji uzmanına git
Düzgün bir tedavi lazım
Yutma problemim midem yüzündenmişKonu dışı olacak ama
Sizin bir yutkunma problemi vardı, yine buna mı bağlıymış o çözüldü mü? Hala devam ediyorsa çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin
peki dokuz aydır ne türbir tedavi gördünüz? .
bende hafif derecede olmuştu.bi hocam söyledi.şunu yaptım.merhaba arkadaşlar
sorun midemde
şimdiden teşekkürler
tek dermanı stresten uzak durmanız bendede gastrıt var ne zaman stres yapsam mıdem bulanır, ıstahım kesılır, hatta bazen ekstra ıshal de oluyorum stresten ;(merhaba arkadaşlar
sorun midemde
şimdiden teşekkürler