- 11 Mayıs 2015
- 21
- 6
- 29
-
- Konu Sahibi Cansu_kman
emin değilim ve hoşuma da gitmiyor .. ama sonuç ne olacak bilmiyorum . iyiym ben tek tabanca mutluyum huzurluyum ...Nerden biliyorsunuz zarar vermeyeceğini? Bu kadar rahat; onu yapmaz, bunu yapmaz laflarını her zaman son sözler olarak değerlendiriyorum ben.
İçten içe bu durum hoşunuza gidiyorsa da kendinize gelin, canınızı sokakta bulmadınız. İnsanlar durduk yere katil olmuyorlar. Tutku cinayetleri de böyle hasta karakterlilerin elinden çıkıyor, terkedip başkasıyla yeni bir sayfa açanlardan değil.
Biraz empati diyorsunuz da , o adama ben defalarca dedim bırakmadı peşimi sırf ona saygımdan sevmeye çalıştım başaramadım sanırım . değer verdıgım bırısı sadece sizin yorumlarınızı en azından mantıklı cevaplar verecegınızı sandım .
bunları diyorsunuz ama anlatamadığım bazı mevzular var mesela ben bunları yaptım dıye benım yuzumden bı an dalgınlıgına gelıp en kucuk hatada hayatından da olabılır . bunun vıcdan azabıyla nasıl dururum peki ?Bu takıntılı / belalı sevgili olayı çoğu kadının başına hayatta bi kere gelmiştir, çok acayip, ne yapacağınızı bilemez olacak bi durum değil yani.
Sahi n'apcaksınız, saygınızdan evlenecek misiniz?
Korkmanız gereken bi insana saygı duyamazsınız ki? Duyduğunuzu düşünseniz bile gerçek saygı olmaz o.
Eninde sonunda ayrılmanız gerekecek evlenmeyeceğinize göre, bunu ertelemenin bi anlamı yok, iş gittikçe sarpa sarar.
İnsan gibi sevdiğimiz halde terk edildiğimizde biz kadınlar bile çöküntü yaşayıp terk eden hayırsızı takibe alıyoruz, belki aylarca peşinden koşup ağlıyoruz falan. Takıntılı bi psikonun hele, siz ayrılınca vazgeçmemesi gayet normal olur yani.
Dolayısıyla, vazgeçmiyor oluşu sizin için bir bahane değil. Gerekli önlemleri alın, numaranızı değiştirerek, onu her yerden engelleyerek, sürekli gezdiğiniz yerlere bir süre gitmeyerek ve mümkünse ailenizden birine durumu çıtlatarak iletişiminizi kesin.
bunları diyorsunuz ama anlatamadığım bazı mevzular var mesela ben bunları yaptım dıye benım yuzumden bı an dalgınlıgına gelıp en kucuk hatada hayatından da olabılır . bunun vıcdan azabıyla nasıl dururum peki ?
bunları diyorsunuz ama anlatamadığım bazı mevzular var mesela ben bunları yaptım dıye benım yuzumden bı an dalgınlıgına gelıp en kucuk hatada hayatından da olabılır . bunun vıcdan azabıyla nasıl dururum peki ?
denedim o konuyu açınca hatta açmasam bile ya benden vazgeçersen biterse diye ağlamaya başlıyorr
bunu burda sorduğuna göre sevmiyorsun ,bazen ne kadar zorlarsan zorla bir insanı sevemiyorsun olmayınca olmuyor .. bence hiç bir hissin yoksa irtibatı kes.karşıyada yazık etmeBiri var beni , çok seviyor... Seni sevmiyorum , istemiyorum , yüzünü görmek bile istemiyorum dedim , bu demelerime ragmen hala vazgecmedi . Onun yanında mutlu ve huzurluyum ama sevmiyorum zorluyorum çabalyorum ama bilmiyorum . Belki bi süre sonra severim ihtimal ama o beni sevgisiyle boğuyor ... Özlememe bile fırsat vermiyor . Evlenelim diyo sen karar ver ne zaman nerde nasıl olcagına diyor onu geçtım birde benim boy takıntım var benım boyum biraz uzun 175 fılan oda benm boylarımda belkı azıcık benden kısa oda beni rahatsız ediyor . sizce ne yapmalıyım .. helpp meeee :)