Bir derdim var arkadaşlar...

Cansu_kman

Kimseye inanmıyorum artık , kimseistim ben .
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
21
6
29
Biri var beni , çok seviyor... Seni sevmiyorum , istemiyorum , yüzünü görmek bile istemiyorum dedim , bu demelerime ragmen hala vazgecmedi . Onun yanında mutlu ve huzurluyum ama sevmiyorum zorluyorum çabalyorum ama bilmiyorum . Belki bi süre sonra severim ihtimal ama o beni sevgisiyle boğuyor ... Özlememe bile fırsat vermiyor . Evlenelim diyo sen karar ver ne zaman nerde nasıl olcagına diyor onu geçtım birde benim boy takıntım var benım boyum biraz uzun 175 fılan oda benm boylarımda belkı azıcık benden kısa oda beni rahatsız ediyor . sizce ne yapmalıyım .. helpp meeee :)

Ayyyy, kız bu başına bela falan olur daaaa.... Benim de böyle bir ilişkim vardı. Aslında öyle demeyelim. Başta aşık olmuştum ama sevgisiyle boğup, evlenmek isteyince soğudum. Ayrılmak istedim, başıma bela oldu. Sevmiyorsan hemen ayrıl. Sevemiyorsun çünkü...

denedim o konuyu açınca hatta açmasam bile ya benden vazgeçersen biterse diye ağlamaya başlıyorr

sırf sen bosluktasin,daha iyisi Suan taliplin değil diye boşuna umut verme. ayrilda gel

Adama evcil hayvan muamelesi yapmaya ne gerek var ki, sizi seviyor ve değer veriyor olması adamın tek suçu şu ortamlarda hakkında yazılanları hak etmek için.
O klasik argo söz, malum.
"Seveni biperler, bipeni severler" diyen hani.
Birisi sizin hakkınızda böyle bi başlık açsaydı, bunu tesadüfen görseydiniz falan, adamın suratına tükürüp "sevmiyosan ayrılsaydın ya a dingil" demez miydiniz?
Biraz empati.

Biraz empati diyorsunuz da , o adama ben defalarca dedim bırakmadı peşimi sırf ona saygımdan sevmeye çalıştım başaramadım sanırım . değer verdıgım bırısı sadece sizin yorumlarınızı en azından mantıklı cevaplar verecegınızı sandım .

Vaz gecmiyor,o zaman evleneyim mi diyosun?

Bu adam takıntılı manyak o halde
takınıtılı manyak mı bilmiyorum ama ilk aşkı benim son aşkım olmamı istiyor sen olmazsan asla başka birisine bakmam diyor ve inanın dediğni yapar , bakmaz kimseye öyle biri...

takınıtılı manyak mı bilmiyorum ama ilk aşkı benim son aşkım olmamı istiyor sen olmazsan asla başka birisine bakmam diyor ve inanın dediğni yapar , bakmaz kimseye öyle biri...
Bakmazsa bakmasin seni ilgilendirmez dimi ama? Bacım bu adam çok normal bi adam değil belli,başına bela alma. Yarın kalkip ya benmsin,ya kara toprağın da der

fazlasıyla ediyor o yüzden bu saatte uyanığım sabah dersim olmasına rağmen...

Temiz çözüm ayrılın, açıklamanızı yaptıktan sonra da tüm iletişim yollarınız kapatın. Saygıdan sevmeye çalışmak vs. yapacağınız son şey, hatta son bile değil.

Bakmazsa bakmasin seni ilgilendirmez dimi ama? Bacım bu adam çok normal bi adam değil belli,başına bela alma. Yarın kalkip ya benmsin,ya kara toprağın da der
Zaten şu sıralar seni kaçırırım ya benımsın ya kara topragın gıbı laflar ediyor . bir kere de istemiyorum senı dedıkten sonra ınsallah ölürsün deyıp benim olamıyorsun bari toprağın olursun gıbı laflar etmışti

Temiz çözüm ayrılın, açıklamanızı yaptıktan sonra da tüm iletişim yollarınız kapatın. Saygıdan sevmeye çalışmak vs. yapacağınız son şey, hatta son bile değil.
haklısınız teşekkür ederim umarım işime yarar ... sonucta yerım belli yurdum belli istemesemde karşıma hep çıııkıyor takıldığım yerlere geziyor beni göreblmek için ...

Yuhhh bu adam cidden normal değil,uzak dur herşeyi yapabilir. Aşk değil bu saplantı,zarar verme ihtimali de çok yüksek. Insan sevdiğine iinşallah ölürsün der mi yaa?

zarar vermez ama asla da vazgeçmez

Nerden biliyorsunuz zarar vermeyeceğini? Bu kadar rahat; onu yapmaz, bunu yapmaz laflarını her zaman son sözler olarak değerlendiriyorum ben.

İçten içe bu durum hoşunuza gidiyorsa da kendinize gelin, canınızı sokakta bulmadınız. İnsanlar durduk yere katil olmuyorlar. Tutku cinayetleri de böyle hasta karakterlilerin elinden çıkıyor, terkedip başkasıyla yeni bir sayfa açanlardan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…