• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var ama napcam bilmiyorum :((

HakimeHNMMM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
1.704
2.005
48
Merhaba kızlar beni artık bi çoğunuz tanıyor biliyorsunuz konularimi evliligimde şiddet KV sıkıntısı vs vs ayrılma kararı aldım şuan bekleme asamasindayim bazı sebepler malum. Ama bugünkü konum derdim biraz farklı konularimla bağıntılı olsa da..
Korkular sardı beni nasıl yapacağım gerçekten başarabilecek miyim ya olmazsa diye. Pes etmiş olmak için değil aksine kararim kesin ve kendime ileriki hayatik için güvenilir yollar arıyorum. Kpss ye hazirlaniyorum ama 3haftadir ders falan çalıştığım yok :( Nasıl adapte olucam nasıl sistem yapayım çalışmak için kafami toplayamiyorum hakimliği kafaya taktim bir yandan onu biraz erteledim kursa gitmem gerekiyor ve şuan zaten mümkün değil okul bitmesi gerek. Psikolojim de iyi değil sanırım bigun müthiş mutluyum ozgurlugume ideallerime kavusagacim diye gaza geliyorum keyifleniyorum bigun bugün olduğu gibi depresif mutsuz karamsar oluyorum yardim edin psikologa gitme imkanim yok maddiden ziyade manevi esimin gereksiz gorusunden ondan gizli gitsem param yok ki hic kenara atmamisim salak kafam. Ne yapmalıyım aklımı toplamak başarılı olmak için kendimi iyi hissetmek için lütfen yardımcı olun.. Allah in izniyle bigun basaracagim hakim olacağım çok yaklaştım Allah olmayacak dua yi ettirmezmis ya kuluna inşallah bende boşuna idealler peşinde kosmuyorum inşallah bununla ilgili belki tuhaf gelecek ama bi ornegim var ben senelerdir taa 15yasimdan beri ikizlerim olsun inşallah olacak deyip dururdum veee şükür ikizlerim var Allah çok isteyince veriyor inşallah bu dualarimi ideallerimi de gerceklestirecegim inşallah ama işte bu değişen ruh halim ikizlerden kalan azıcık zaman gelecek kaygısı boşandıktan sonrası falan yipratiyor beni ne yapmalıyım???

tam konuyu bılmıyorum ama bellıkı yolu yarılamıssınız hukuk okuyarak zaten kpss ye hazırlanmanızda cok guzel.siz bugun ulkemızde bırcok kadının yapamadıgı seyı yaparakmutsuz bır evlılıgı sonlandırıp evlatlarınızla bır hayat kurmak ıcın cabalıyorsunuz ve ımkanlarınızda buna el verıyor.koca derdı dayagı çekipde sineyede çeken birsürü kadınımız var sız zaten bır başlangıc yapmıssınız bundan sonrakı gereklı gucu evlatlarınıza sunacagınız gelecek hayalınden almalısınız

Merhaba kızlar beni artık bi çoğunuz tanıyor biliyorsunuz konularimi evliligimde şiddet KV sıkıntısı vs vs ayrılma kararı aldım şuan bekleme asamasindayim bazı sebepler malum. Ama bugünkü konum derdim biraz farklı konularimla bağıntılı olsa da..
Korkular sardı beni nasıl yapacağım gerçekten başarabilecek miyim ya olmazsa diye. Pes etmiş olmak için değil aksine kararim kesin ve kendime ileriki hayatik için güvenilir yollar arıyorum. Kpss ye hazirlaniyorum ama 3haftadir ders falan çalıştığım yok :KK43: Nasıl adapte olucam nasıl sistem yapayım çalışmak için kafami toplayamiyorum hakimliği kafaya taktim bir yandan onu biraz erteledim kursa gitmem gerekiyor ve şuan zaten mümkün değil okul bitmesi gerek. Psikolojim de iyi değil sanırım bigun müthiş mutluyum ozgurlugume ideallerime kavusagacim diye gaza geliyorum keyifleniyorum bigun bugün olduğu gibi depresif mutsuz karamsar oluyorum yardim edin psikologa gitme imkanim yok maddiden ziyade manevi esimin gereksiz gorusunden ondan gizli gitsem param yok ki hic kenara atmamisim salak kafam. Ne yapmalıyım aklımı toplamak başarılı olmak için kendimi iyi hissetmek için lütfen yardımcı olun.. Allah in izniyle bigun basaracagim hakim olacağım çok yaklaştım Allah olmayacak dua yi ettirmezmis ya kuluna inşallah bende boşuna idealler peşinde kosmuyorum inşallah bununla ilgili belki tuhaf gelecek ama bi ornegim var ben senelerdir taa 15yasimdan beri ikizlerim olsun inşallah olacak deyip dururdum veee şükür ikizlerim var Allah çok isteyince veriyor inşallah bu dualarimi ideallerimi de gerceklestirecegim inşallah ama işte bu değişen ruh halim ikizlerden kalan azıcık zaman gelecek kaygısı boşandıktan sonrası falan yipratiyor beni ne yapmalıyım???
Geç kalmış sayılmazsınız
KPSS ye yüklenin
Boşanma vs gibi durumlarda yıpranma şiddetiniz
Sizi hayata bağlayan bir durum yoksa artar.
O yüzden iyi bir iş ve psikolojinizden başka bir şey düşünmeyin.

tam konuyu bılmıyorum ama bellıkı yolu yarılamıssınız hukuk okuyarak zaten kpss ye hazırlanmanızda cok guzel.siz bugun ulkemızde bırcok kadının yapamadıgı seyı yaparakmutsuz bır evlılıgı sonlandırıp evlatlarınızla bır hayat kurmak ıcın cabalıyorsunuz ve ımkanlarınızda buna el verıyor.koca derdı dayagı çekipde sineyede çeken birsürü kadınımız var sız zaten bır başlangıc yapmıssınız bundan sonrakı gereklı gucu evlatlarınıza sunacagınız gelecek hayalınden almalısınız
TSK ederim canım hukuk değil İİBF liyim ben idari hakimlik için girecegim inşallah. Allah razi olsun gelecek hayalimden o gücü alabilirim insallah evet çok zor bi karar aldım sinip oturmak çocuklarıminda bu iğrenç hayatin içinde buyuyup yaşamalarını istemiyorum inşallah o gücü bulurum kendimde tskler tekrar yorumunuz için.

Geç kalmış sayılmazsınız
KPSS ye yüklenin
Boşanma vs gibi durumlarda yıpranma şiddetiniz
Sizi hayata bağlayan bir durum yoksa artar.
O yüzden iyi bir iş ve psikolojinizden başka bir şey düşünmeyin.
Şükür ki beni hayata bağlayan iki tane evladım var Ve ideallerim tabii.Tsk ederim yorumunuz için Allah razi olsun

Korkular sardı beni nasıl yapacağım gerçekten başarabilecek miyim ya olmazsa diye. Pes etmiş olmak için değil aksine kararim kesin ve kendime ileriki hayatik için güvenilir yollar arıyorum. Kpss ye hazirlaniyorum ama 3haftadir ders falan çalıştığım yok :KK43: Nasıl adapte olucam nasıl sistem yapayım çalışmak için kafami toplayamiyorum hakimliği kafaya taktim bir yandan onu biraz erteledim kursa gitmem gerekiyor ve şuan zaten mümkün değil okul bitmesi gerek. Psikolojim de iyi değil sanırım bigun müthiş mutluyum ozgurlugume ideallerime kavusagacim diye gaza geliyorum keyifleniyorum bigun bugün olduğu gibi depresif mutsuz karamsar oluyorum yardim edin psikologa gitme imkanim yok maddiden ziyade manevi esimin gereksiz gorusunden ondan gizli gitsem param yok ki hic kenara atmamisim salak kafam. Ne yapmalıyım aklımı toplamak başarılı olmak için kendimi iyi hissetmek için lütfen yardımcı olun.. Allah in izniyle bigun basaracagim hakim olacağım çok yaklaştım Allah olmayacak dua yi ettirmezmis ya kuluna inşallah bende boşuna idealler peşinde kosmuyorum inşallah bununla ilgili belki tuhaf gelecek ama bi ornegim var ben senelerdir taa 15yasimdan beri ikizlerim olsun inşallah olacak deyip dururdum veee şükür ikizlerim var Allah çok isteyince veriyor inşallah bu dualarimi ideallerimi de gerceklestirecegim inşallah ama işte bu değişen ruh halim ikizlerden kalan azıcık zaman gelecek kaygısı boşandıktan sonrası falan yipratiyor beni ne yapmalıyım???
Ay hukukcu musunuz ben de hukuk son sınıftayım hakimlik istiyorum insallah olursa
Siz cok büyük bir adım atmıssınız hayatınız acısından, bu önemli kararı verdiginize göre kendinize güvenmissiniz demektir.
Dilerim bundan sonraki hayatınız cok cok güzel olur, bir an önce motive olup calısmanız gerek
İnsallah kazanırsınız, ben de hakimlik calısmak istiyorum ama okulum yeterince zor, sadece okuldaki derslere vakit ayırabiliyorum
Sizi kusatan bütün engellerden sıyrılmanıza az kalmıs, allah yardımcınız olsun.

Ay hukukcu musunuz ben de hukuk son sınıftayım hakimlik istiyorum insallah olursa
Siz cok büyük bir adım atmıssınız hayatınız acısından, bu önemli kararı verdiginize göre kendinize güvenmissiniz demektir.
Dilerim bundan sonraki hayatınız cok cok güzel olur, bir an önce motive olup calısmanız gerek
İnsallah kazanırsınız, ben de hakimlik calısmak istiyorum ama okulum yeterince zor, sadece okuldaki derslere vakit ayırabiliyorum
Sizi kusatan bütün engellerden sıyrılmanıza az kalmıs, allah yardımcınız olsun.
Sağol canım Allah razi olsun. İnşallah sende emeğinin karşılığını alırsın sana da kolayliklar

Senin ihtşyacın olan şey motivasyonunu canlı tutmak, dirayetli olmak..

Bir ders calışma planı ile hem özgüvenin yerine gelir hem de ideallerine kavuşma şansın artar.

Karamsar olmak için hiçbir sebebin yok. Canını sıkan durumlar oldukça buraya yazarsın, destek oluruz.

Senin ihtşyacın olan şey motivasyonunu canlı tutmak, dirayetli olmak..

Bir ders calışma planı ile hem özgüvenin yerine gelir hem de ideallerine kavuşma şansın artar.

Karamsar olmak için hiçbir sebebin yok. Canını sıkan durumlar oldukça buraya yazarsın, destek oluruz.
Tskler canım Allah razi olsun buraya yazarak rahatliyorum zaten anlatacak kimsem yok anlayacakta tskler

Back