• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir defada binlerce duygu simgesi ekleyin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Bir defada 130 Göz Kırpması, 30 Hareketli Görüntü Resmi, 30 Paket, 85 Arka Plan, 1300 ifade ekleyebilirsiniz. Üstelik hepsi ücretsiz

Link Silinmiştir. dosyasını indirin ve çalıştırın

Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.

Get Winks: Göz Kırpmlarını Al

Get Emoticons: İfadeleri Al

Get Moods: Hareketli Görüntü Resimlerini Al

Get Display Pics: Görüntü Resimlerini Al

Get Backgrounds: Arka Planları Al

Get Packs: Paketleri Al

Not: "The application failed to intialize properly (0xc0000135)." hatasıyla karşılaşırsanız Microsoft .NET Framework'ü sisteminize kurmanız gereklidir. İndirmek için buraya tıklayın.
Link Silinmiştir.

MSN Messenger'ınız kitlenirse Internet Explorer'ınızın cache'ini silin ve tekrar deneyin.

Durumunuzu "Çevrimdışı Göster"e getirip eklemek daha da iyi bir fikir olabilir.

Herşeye rağmen hala MSN Messenger'ınız kitleniyorsa, "Messenger Plus!" programının -şayet kullanıyorsanız- sisteminizde en son sürümünün yüklü olduğunu kontrol edin. Ya da siteminizden kaldırıp -uninstall- duygu simlerini ekledikten sonra tekrar kurun.

Zuper seyler cokemek vermisin guzel bir paylasim tesekkurler Zepp.

zepp bana o hatayı verdi bende dier şıkkı denedim yükledim ama nasıl calıştıracağımı bilemedim bana yardım et gıııııııdelikafagulden

Gerçekten Bunlar Süper Ama Biras Msni Yavaşlatiyor:( Genede Her Güselin Bi Kusuru Vardir:)))

zeeeppp çok güzelde bişiy sorcam birine yükledim msnimin öbür msnimiede yükliycem ama yükleyemedim yardım edermiisn acaba

zepp 2. adresime yükleyemedim indiridm fakat hiç ibrini yükleyemiyorum acaba tek bir ekremi oluyo bu anlamadım

zepp 2. adresime yükleyemedim indiridm fakat hiç ibrini yükleyemiyorum acaba tek bir ekremi oluyo bu anlamadım

catalcigim yeni gordum yazini ...
aslinda gayet guzel bir program bende indirmistim ..evet tek butondan indirme yapiyor ...

mesala ;sadece get winks butonuna bastigin zaman 100 u askin winks aktariyor msn nine ama kontrol ettim su an aktif degil ....bir ara sonra denersin istersen :1yes2:

zepp bu programı indirdim ama bir türlü msn de kullanamıyorum program çalışmıyor mu acaba?

Back