Aynı zamanda başlamışız tedaviye. Ben işte yukarıda sandıklarımız hepsini yaptım sayı arttı ama yetmiyor ki ileri hızlının da artması lazım. Gecmiş olsunBizde uç aydır tedavi oluyoruz canım morfoloji ileri hız 0 dı sayı 14 milyon ml de.şuan ki sonuç sayı hala aynı morfoloji 3 oldu o kadar ne yapsam bilmyrm
Taze sıkılmış portakal greyfurt suyunu dene istersenmerhaba hanımlar. yıllarca (ergenliğimden beri) pcosum maalesef. yıllarca içimde yaşadım bebeğim olmama korkusunu. sonra evlendim 2 sene önce . sorun bende olduğunu düşündüğümden tedavide hep kendime yüklendim. eşimde sorun aramak aklıma bile gelmedi. bu arada her tedaviye cevap verdi vücudum. yumurtam gelişti çatladı ama yok. sonra mecburen eşime bakıldı. sonuç benim ufacık umudumu bile bitirdi
bundan 3 ay önce sperm sonucumuz
sayı 2 milyon
ileri hareketlilik %0
yavaş hareketli %5
hareketsiz %95
morfoloji &3
2 ay önce
sayı 6 milyon
ileri %25
yavaş %10
hareketsiz %65
ve
iki gün önceki sonucumuz
sayı 34 milyon
ileri %15
yavaş %10
hareketsiz %75
morfoloji %11
bu süreçte evicap kulladık sadece doktor klomen verdi ama eşim kesinlikle içmem dedi (yumurta gelişmesi için cok kullandım )
keçiboynuzu kürü yaptım hergün usanmadan
sabahları zeytinyağında beklemiş incir
ara ara çakşır suyu
fındık badem fıstık ceviz antep fıstığı robotta çektim ve keçiboynuzu özü . kestane balı ve arı sütü bal polen propolis ile karıştırdım . sabah öğle akşam yedi.
beslenmeye dikkat ettik çokça. işlenmiş gıda tüketmemeye dikkat ettik. cok şükür sayımız arttı daha da artacak inşallah cok umutluyum.
kızlar sayıyı artırdık çok şükür ama ileri hareketliyi nasıl arttıracaz. neler kullanabiliriz. takviye vitamin ne alabiliriz. benimle aynı sorunu yaşayıp sonuç alanlar lütfen paylaşır mı benimle. (havuç kürü yapamıyorum eşim sigara kullanıyor)
Ah şu nazlı kocalar. kırk takla attım ben bunları yedirene kadar. elimde yiyecekle dolaştım peşinde :) bağıra çağıra yedirdik. arttığını görünce kendine güveni geldi. şimdi hepsini kendi yapıyorEvet aralık 30da başladık nazlı eşim ilaçlarını zor alıyor macun hazırladım yemedi artık yıldım.sizede geçmiş olsun
keçiboynuzu özüne arı sütü bal polen propolis karışımı bir de ceviz fındık badem fıstık antep fıstığını robottan geçirip kattım anca %15 oldu. bakalım devam ediyoruz. darısı isteyen herkese ve benim de başıma AllahımKeçi boynuzu pekmezine polen katmistik bizimde ileri hareket 0 di birde klomen kullanmıştı birde arı sütlü polen li hazır macun 2 ay sonra normal yoldan gebe kaldım
hiç denemedim be arkadaşım . ikimiz de meyve sevmeyiz pek. denerim yarından tez. cok tşk ederimTaze sıkılmış portakal greyfurt suyunu dene istersen
Bende 1 haftadır veriyorum eşime eşimde sayı hız morfoloji hepsi sıkıntılı bendede pco varhiç denemedim be arkadaşım . ikimiz de meyve sevmeyiz pek. denerim yarından tez. cok tşk ederim
Canım inancını yitirme artıyor. 3 ay sonunda sayı ciddi derecede arttı. Morfoloji düzeldi biraz. 3 ay cok kısa bir süre bir de. Neler kullanıyorsunBende 1 haftadır veriyorum eşime eşimde sayı hız morfoloji hepsi sıkıntılı bendede pco var
3 ay önce 2 milyon spermimiz vardı ve % 95i hareketsizdi morfoloji %3. Şimdi eskiye nazaran cok iyi cok şükürBende 1 haftadır veriyorum eşime eşimde sayı hız morfoloji hepsi sıkıntılı bendede pco var
Merhaba Nasıl kullandıgınızı tekrar yazarmısınız bende deneyeceğimKeçi boynuzu pekmezine polen katmistik bizimde ileri hareket 0 di birde klomen kullanmıştı birde arı sütlü polen li hazır macun 2 ay sonra normal yoldan gebe kaldım
ileri hareketlilik mi %15 oldu bu kullandıklaınızdan sonrakeçiboynuzu özüne arı sütü bal polen propolis karışımı bir de ceviz fındık badem fıstık antep fıstığını robottan geçirip kattım anca %15 oldu. bakalım devam ediyoruz. darısı isteyen herkese ve benim de başıma Allahım
Tam olarak ne kullandınız ?3 ay önce 2 milyon spermimiz vardı ve % 95i hareketsizdi morfoloji %3. Şimdi eskiye nazaran cok iyi cok şükür
Merhaba,Iyi aksamlarrrr.havuc suyu da hizi arttiriyor.havuc da yiyebilir.bizimde sayi artmadi bi turlu bakalim beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?