• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi bir de ileri hızlı artsa...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yessillim

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
822
203
648
39
merhaba hanımlar. yıllarca (ergenliğimden beri) pcosum maalesef. yıllarca içimde yaşadım bebeğim olmama korkusunu. sonra evlendim 2 sene önce . sorun bende olduğunu düşündüğümden tedavide hep kendime yüklendim. eşimde sorun aramak aklıma bile gelmedi. bu arada her tedaviye cevap verdi vücudum. yumurtam gelişti çatladı ama yok. sonra mecburen eşime bakıldı. sonuç benim ufacık umudumu bile bitirdi
bundan 3 ay önce sperm sonucumuz
sayı 2 milyon
ileri hareketlilik %0
yavaş hareketli %5
hareketsiz %95
morfoloji &3

2 ay önce
sayı 6 milyon
ileri %25
yavaş %10
hareketsiz %65
ve
iki gün önceki sonucumuz
sayı 34 milyon
ileri %15
yavaş %10
hareketsiz %75
morfoloji %11

bu süreçte evicap kulladık sadece doktor klomen verdi ama eşim kesinlikle içmem dedi (yumurta gelişmesi için cok kullandım )
keçiboynuzu kürü yaptım hergün usanmadan
sabahları zeytinyağında beklemiş incir
ara ara çakşır suyu
fındık badem fıstık ceviz antep fıstığı robotta çektim ve keçiboynuzu özü . kestane balı ve arı sütü bal polen propolis ile karıştırdım . sabah öğle akşam yedi.
beslenmeye dikkat ettik çokça. işlenmiş gıda tüketmemeye dikkat ettik. cok şükür sayımız arttı daha da artacak inşallah cok umutluyum.
kızlar sayıyı artırdık çok şükür ama ileri hareketliyi nasıl arttıracaz. neler kullanabiliriz. takviye vitamin ne alabiliriz. benimle aynı sorunu yaşayıp sonuç alanlar lütfen paylaşır mı benimle. (havuç kürü yapamıyorum eşim sigara kullanıyor)

Bizde uç aydır tedavi oluyoruz canım morfoloji ileri hız 0 dı sayı 14 milyon ml de.şuan ki sonuç sayı hala aynı morfoloji 3 oldu o kadar ne yapsam bilmyrm

Bizde uç aydır tedavi oluyoruz canım morfoloji ileri hız 0 dı sayı 14 milyon ml de.şuan ki sonuç sayı hala aynı morfoloji 3 oldu o kadar ne yapsam bilmyrm
Aynı zamanda başlamışız tedaviye. Ben işte yukarıda sandıklarımız hepsini yaptım sayı arttı ama yetmiyor ki ileri hızlının da artması lazım. Gecmiş olsun

Evet aralık 30da başladık nazlı eşim ilaçlarını zor alıyor macun hazırladım yemedi artık yıldım.sizede geçmiş olsun

Keçiboynuzu kurune bizde yeni başladık 1 haftadır 1.5 aydır zeytinyağlı incir veriyorum bide incirin faydası olmuşmudur acaba size

merhaba hanımlar. yıllarca (ergenliğimden beri) pcosum maalesef. yıllarca içimde yaşadım bebeğim olmama korkusunu. sonra evlendim 2 sene önce . sorun bende olduğunu düşündüğümden tedavide hep kendime yüklendim. eşimde sorun aramak aklıma bile gelmedi. bu arada her tedaviye cevap verdi vücudum. yumurtam gelişti çatladı ama yok. sonra mecburen eşime bakıldı. sonuç benim ufacık umudumu bile bitirdi
bundan 3 ay önce sperm sonucumuz
sayı 2 milyon
ileri hareketlilik %0
yavaş hareketli %5
hareketsiz %95
morfoloji &3

2 ay önce
sayı 6 milyon
ileri %25
yavaş %10
hareketsiz %65
ve
iki gün önceki sonucumuz
sayı 34 milyon
ileri %15
yavaş %10
hareketsiz %75
morfoloji %11

bu süreçte evicap kulladık sadece doktor klomen verdi ama eşim kesinlikle içmem dedi (yumurta gelişmesi için cok kullandım )
keçiboynuzu kürü yaptım hergün usanmadan
sabahları zeytinyağında beklemiş incir
ara ara çakşır suyu
fındık badem fıstık ceviz antep fıstığı robotta çektim ve keçiboynuzu özü . kestane balı ve arı sütü bal polen propolis ile karıştırdım . sabah öğle akşam yedi.
beslenmeye dikkat ettik çokça. işlenmiş gıda tüketmemeye dikkat ettik. cok şükür sayımız arttı daha da artacak inşallah cok umutluyum.
kızlar sayıyı artırdık çok şükür ama ileri hareketliyi nasıl arttıracaz. neler kullanabiliriz. takviye vitamin ne alabiliriz. benimle aynı sorunu yaşayıp sonuç alanlar lütfen paylaşır mı benimle. (havuç kürü yapamıyorum eşim sigara kullanıyor)
Taze sıkılmış portakal greyfurt suyunu dene istersen

Evet aralık 30da başladık nazlı eşim ilaçlarını zor alıyor macun hazırladım yemedi artık yıldım.sizede geçmiş olsun
Ah şu nazlı kocalar. kırk takla attım ben bunları yedirene kadar. elimde yiyecekle dolaştım peşinde :) bağıra çağıra yedirdik. arttığını görünce kendine güveni geldi. şimdi hepsini kendi yapıyor

Keçi boynuzu pekmezine polen katmistik bizimde ileri hareket 0 di birde klomen kullanmıştı birde arı sütlü polen li hazır macun 2 ay sonra normal yoldan gebe kaldım

Keçi boynuzu pekmezine polen katmistik bizimde ileri hareket 0 di birde klomen kullanmıştı birde arı sütlü polen li hazır macun 2 ay sonra normal yoldan gebe kaldım
keçiboynuzu özüne arı sütü bal polen propolis karışımı bir de ceviz fındık badem fıstık antep fıstığını robottan geçirip kattım anca %15 oldu. bakalım devam ediyoruz. darısı isteyen herkese ve benim de başıma Allahım :dua::dua:

2014de en son tüp bebekteki test 6 milyon %2 hareketli morfoloji %4 1.5 aydır zeytinyağli incir 3 hafta keçiboynuzu özu yedi çok tatlı geliyor dedi onu bıraktı hemen keçiboynuzu kurüne başladım 1 hafta oldu artık akşamları tek içicek keçiboynuzuyla birlikte akşamları portakal greyfurt suyu veriyorum hergün muz arada kavrulmamis fındık badem

keçiboynuzu özüne arı sütü bal polen propolis karışımı bir de ceviz fındık badem fıstık antep fıstığını robottan geçirip kattım anca %15 oldu. bakalım devam ediyoruz. darısı isteyen herkese ve benim de başıma Allahım :dua::dua:
ileri hareketlilik mi %15 oldu bu kullandıklaınızdan sonra

Iyi aksamlarrrr.havuc suyu da hizi arttiriyor.havuc da yiyebilir.bizimde sayi artmadi bi turlu bakalim beklemedeyiz
Merhaba,
Şimdi keçiboynuzu suyunu içiriyorum her aksam bal polen arı sütü propolis yiyiyoruz diğer ayda havuç suyuna başlıcaktım umarım inşalah yükselir

Back