- 16 Haziran 2007
- 822
- 203
- 648
- 39
merhaba hanımlar. yıllarca (ergenliğimden beri) pcosum maalesef. yıllarca içimde yaşadım bebeğim olmama korkusunu. sonra evlendim 2 sene önce . sorun bende olduğunu düşündüğümden tedavide hep kendime yüklendim. eşimde sorun aramak aklıma bile gelmedi. bu arada her tedaviye cevap verdi vücudum. yumurtam gelişti çatladı ama yok. sonra mecburen eşime bakıldı. sonuç benim ufacık umudumu bile bitirdi
bundan 3 ay önce sperm sonucumuz
sayı 2 milyon
ileri hareketlilik %0
yavaş hareketli %5
hareketsiz %95
morfoloji &3
2 ay önce
sayı 6 milyon
ileri %25
yavaş %10
hareketsiz %65
ve
iki gün önceki sonucumuz
sayı 34 milyon
ileri %15
yavaş %10
hareketsiz %75
morfoloji %11
bu süreçte evicap kulladık sadece doktor klomen verdi ama eşim kesinlikle içmem dedi (yumurta gelişmesi için cok kullandım )
keçiboynuzu kürü yaptım hergün usanmadan
sabahları zeytinyağında beklemiş incir
ara ara çakşır suyu
fındık badem fıstık ceviz antep fıstığı robotta çektim ve keçiboynuzu özü . kestane balı ve arı sütü bal polen propolis ile karıştırdım . sabah öğle akşam yedi.
beslenmeye dikkat ettik çokça. işlenmiş gıda tüketmemeye dikkat ettik. cok şükür sayımız arttı daha da artacak inşallah cok umutluyum.
kızlar sayıyı artırdık çok şükür ama ileri hareketliyi nasıl arttıracaz. neler kullanabiliriz. takviye vitamin ne alabiliriz. benimle aynı sorunu yaşayıp sonuç alanlar lütfen paylaşır mı benimle. (havuç kürü yapamıyorum eşim sigara kullanıyor)
bundan 3 ay önce sperm sonucumuz
sayı 2 milyon
ileri hareketlilik %0
yavaş hareketli %5
hareketsiz %95
morfoloji &3
2 ay önce
sayı 6 milyon
ileri %25
yavaş %10
hareketsiz %65
ve
iki gün önceki sonucumuz
sayı 34 milyon
ileri %15
yavaş %10
hareketsiz %75
morfoloji %11
bu süreçte evicap kulladık sadece doktor klomen verdi ama eşim kesinlikle içmem dedi (yumurta gelişmesi için cok kullandım )
keçiboynuzu kürü yaptım hergün usanmadan
sabahları zeytinyağında beklemiş incir
ara ara çakşır suyu
fındık badem fıstık ceviz antep fıstığı robotta çektim ve keçiboynuzu özü . kestane balı ve arı sütü bal polen propolis ile karıştırdım . sabah öğle akşam yedi.
beslenmeye dikkat ettik çokça. işlenmiş gıda tüketmemeye dikkat ettik. cok şükür sayımız arttı daha da artacak inşallah cok umutluyum.
kızlar sayıyı artırdık çok şükür ama ileri hareketliyi nasıl arttıracaz. neler kullanabiliriz. takviye vitamin ne alabiliriz. benimle aynı sorunu yaşayıp sonuç alanlar lütfen paylaşır mı benimle. (havuç kürü yapamıyorum eşim sigara kullanıyor)