Saç Rengi ve Saç Boyama bir de buna bakın kızlar...........

cornella

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
9.922
3.088
373
benım saclarım eskıden bu renktı...ancak nısanda sacımı orealle actılar ıcıne ettıler tabı...saclarım sıyah koyu kestane de olabılır dogal rengı.....ben 7/44 kor ates kızılı ıle bu rengı elde edıyordum ancak aşk alevıne dondum şimdi yıne boyadım aşk alevı ıle sacımın rengı bı tuhaf oldu daha cok turuncumsu gıbı ama ben bu sekılde pembemsi bır kızıl ıstıyorum napacam kızlar ya://///eşimde hiç begenmemiş bu rengı hangı renkle boyasam bu sac rengını elde edebilirim...bu kızılın hangı boya oldugunu bılen var mı??????yardımcı olursanız sevınırım.... $03022011317.jpg

Son düzenleme:
şimdi gördüm cnm.

bence Palette 6-888 sonbahar kızılı senin istediğin renk olabilir.
Bir araştır ya da kuaförün yok mu sürekli gittiğin?

şimdi gördüm cnm.

bence Palette 6-888 sonbahar kızılı senin istediğin renk olabilir.
Bir araştır ya da kuaförün yok mu sürekli gittiğin?

vardı ama evlenınce başka bıyere geldık burası da ınanılmaz pahalı bıyer kuaförler euro ıle çalısıyorlar fıyatlar ucuk derecede pahalı turistlerden dolayı...

:26: eyvah valla işin zor en iyisi çözüm
istediğin rengi bul (sallıyorum mesela sonbahar kızılı aldın),boyayı hazırla saçının alt kısmına azıcık sür ucuna, 45 dk bekletiliyordu sanırım.

istediğin rengi elde edersen boyarsın komple. Başka çaren yok gibi gözüküyor şimdilik.

Ben öyle yapıcam sanırım :61:

:26: eyvah valla işin zor en iyisi çözüm
istediğin rengi bul (sallıyorum mesela sonbahar kızılı aldın),boyayı hazırla saçının alt kısmına azıcık sür ucuna, 45 dk bekletiliyordu sanırım.

istediğin rengi elde edersen boyarsın komple. Başka çaren yok gibi gözüküyor şimdilik.

Ben öyle yapıcam sanırım :61:

off ya kaldım böle:///belkı baska yorum yapan da olur bekleyım bıraz cok saol cnm......

loreal preference serisi açık kor kızıl 7. 60 olması lazım pembemsi bir kızıl üstündeki fotograftanda anlarsın...

akos çilek kızılı var pembe gibi kızıl oluyor. sanırım bunu tarif ediyorsun. akos un çilek kızılı nı ben eminönünden almıştım başka nerede var bilmiyorum ama.

eğer turuncu olmasın pembemsi bir kızıl olsun diyorsan akos çilek kızılı al mutlaka canım. eminönünde dediğim gibi var toptancılarda falan. kuaförler balyaj boyası olarak kullanıyorlar bu rengi.

son eklediğin renklerden ziyade kızıl yapsan daha iyi bence =)

eğer turuncu olmasın pembemsi bir kızıl olsun diyorsan akos çilek kızılı al mutlaka canım. eminönünde dediğim gibi var toptancılarda falan. kuaförler balyaj boyası olarak kullanıyorlar bu rengi.

son eklediğin renklerden ziyade kızıl yapsan daha iyi bence =)

yorumların için çok saol cnm....7 senedır ınsanın kafa kızıl olunca hayliyle sıkılıyor ama başka rengede cesaret edemıyorum kaşlarım sımsıyah olmasada sıyah yani....sanırım yukardakı resımlerı yapabılmem için saclarımı actırmam lazım onu da bırdaha yapamam heralde........

canım seni çok iyi anlıyorum. ben de yaklaşık 4 senedir kırmızı saçlıydım. dediğin gibi kaşlarım da simsiyah benim de =)
ama kaşlarımı açtırmayı hiç düşünmedim ve doğal olsun istedim herkes de çok beğeniyordu bu şekilde de.
daha sonra ben de sıkılıp siyaha boyadım maalesef 2 gün önce.
ve inan pişmanım keşke kızıla devam etseydim dedim.
saçında hala kızıllıklar, turunculuklar varsa gösterdiğin renge ulaşmak biraz zor olabilir. çünkü kızılın üstüne başka renkler tutmuyor ne yazık ki ve ve her daim aradan turuncular çıkıyor =)

loreal majicontrast boyaları var kuaför malzemesi satan yerlerde oluyor genelde pembeye dönük kızıllar da mevcut.

kızılın sürekli akmasından sıkılan ben jeans color almıştım su bazlı boya, rengi aktıkça kızılımın pembe ile cila atıyordum duşta.

tabi başka renge boyamak istersen bilemiyorum canım çünkü tecrübem yok sana yanlış bilgi vermek istemem.

canım seni çok iyi anlıyorum. ben de yaklaşık 4 senedir kırmızı saçlıydım. dediğin gibi kaşlarım da simsiyah benim de =)
ama kaşlarımı açtırmayı hiç düşünmedim ve doğal olsun istedim herkes de çok beğeniyordu bu şekilde de.
daha sonra ben de sıkılıp siyaha boyadım maalesef 2 gün önce.
ve inan pişmanım keşke kızıla devam etseydim dedim.
saçında hala kızıllıklar, turunculuklar varsa gösterdiğin renge ulaşmak biraz zor olabilir. çünkü kızılın üstüne başka renkler tutmuyor ne yazık ki ve ve her daim aradan turuncular çıkıyor =)

loreal majicontrast boyaları var kuaför malzemesi satan yerlerde oluyor genelde pembeye dönük kızıllar da mevcut.

kızılın sürekli akmasından sıkılan ben jeans color almıştım su bazlı boya, rengi aktıkça kızılımın pembe ile cila atıyordum duşta.

tabi başka renge boyamak istersen bilemiyorum canım çünkü tecrübem yok sana yanlış bilgi vermek istemem.

bende bı ara sıyaha boyadım ılk halı mukemmeldı beyaz tenlı oldugumdan super olmustu ama sonra aktı aglayacaktım nerdeyse hemen gerı kızıla boyadım....:)

sonbahar kızılı değil resimdeki renk ben boyamıştım sonbahar kızılına.. ayrıca renk çok güzel onu söylemeden geçemeyeceğim:69: bayıldım:69:
açık kor kızıl bence.

turunculugun gitmesi için mavi bazlı kızıl kullanman lazım. yani igora 7.89. eğer koyu olur dıye duşunuyorsan 8.89 ile yarı yarıya karıştırıp boyayabılırsın .

Son düzenleme:
Back