Bir de biyoloji retmenleri olsun...

merhabalar,bende tezsiz yapıyorum bu ocakta okul bitecek ve biyoloji öğretmeni olucam inş
bana yardımızınız gerek hanımlar
staj dosyası hazırlıyorum
bana 9-10-11 .sınıfların günlük planları gerekli
elinşzde pc de kayılrı slayt ve notlar varsa onlarda gerekli
hemde çok acil
5 aylık bir kızım var
ve okuldu stajdı derken ona çok vakit ayıramıyorum
bana yardımı olursanız çok sevinirim.

canım günlük planları her siteden bulabilirsin aslında.Günlük plan yapılmayınca bende yok,ders notlarımı bilgisayara kaydetmem zaten.Yardımcı olamadım ama umarım diğer arkadaşlar olur.Kızını da Allah bağışlasın

kızım pau da biyoloji dördüncü sınıf bölüm olduğu için öğretmen olma işi ales sınavına girecek kazanırsa formasyon alıcak inşallah oda sizler gibi öğretmen olucak aallah nasip kısmet ederse

selam KKnın biyoloji öğretmenleri size sormak istediğim şey bende bu bölümü istiyorum ama kimse tavsiye etmiyo sizin bu konuda görüşünüz ne yani bu kadar kötü bir bölüm mü biyoloji ??

atanması zordur,o yüzden öyle demişlerdir.Tayin dönemlerinde de genelde okullar açık göstermez.Hafızanın çok iyi olması gerek ve öğrenciler genelde bu dersi sevmez.

Merhabalar.. Bende yeni üniversite öğrencisi olacağım.. 13 eylülde başlıyor :)) Biyoloji öğretmenliği bölümüm.. Atanması gerçektn de çok mu zor mafoldumben

hayırlı olsun sinemcim,sen mezun olana kadar neler değişir,şimdi bununla canını sıkma.Alımlar eskiye göre az daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…