Gelinlik Ayakkabısı bir de benim gelin ayakkabılarıma bakın kızlar:))))

çok şıkmış canım ve rahatda gözüküyo. ya ben babet giymeyi bile düşünüyorum şu rahatlık konusu yüüznden. Nişanımda giydim ayakkabıcıda inanılmaz rahattı 1 saat geçtiğinde işkence gibi geldi cidden cok önemli ayakkabı konusu 10 gün geçti nişandan daha yeni yeni ayaklarm kendine geldi :(((

tşk ederim canm:) evet rahatlık çok önemli gerçekten ama ben topuklu ayakkabı konusunda pek problem yaşamıyorum alışkınım bu yüzden düğün günümde de beni pek rahatsız etmedi tabi platform olunca daha rahat oluo canm.sana da sonsuz mutluluklar diliyorum:)

gerçekden de güzelmiş.benimde kasımda olacağı için şık ve rahat bir model arıyorum.umarım bende seninki gibi bir model bulurum

canm tşk ederim. ben ağustosta giydim herkes nedn önü açık almadın falan dedi ama ne bilim ben önü kapalı seviyorum. seninki kasımda olcakmış zaten önü kapalı güzel olr inş istediğin gibi bi ayakkabı alırsın. mutluluklarrr(:

canm tşk ederim. ben ağustosta giydim herkes nedn önü açık almadın falan dedi ama ne bilim ben önü kapalı seviyorum. seninki kasımda olcakmış zaten önü kapalı güzel olr inş istediğin gibi bi ayakkabı alırsın. mutluluklarrr(:

zevk meselesi ama gelinliğin altına önü kapalı sevmiom

çok güzel duruyor allah bi yastıkta kocatsına.s.

çok cici canım çok beyendim
ben burnu kapalı ayakkabıları daha çok beyeniyorum ztn hem gelinliktede dha kullanışlı oluyo

Back