Bir daha baslamamak üzere..

Winstinlayt

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
225
107
303
9 yıldır günde ortalama 10 15 sigara içen birisiydim. Defalarca bırakmaya karar verdim. Gerçekten bırakmak istediğimden de değil eşim ( o zamanlar sevgilimdi) çok baskı uyguluyodu. Geceden sigarayı bıraktım diye yatardım. Sabah yeniden başlardım. Bu kez farklı 2 buçuk gün oldu. Bu kez başarıcam bence. *ilk günümde tabiki zorlandım akşam yatmadan önce su içtim cami açtım nefes aldım.
*ikinci gün daha rahattı ama gece çok sağlam bi uyku uyuyamadım. Gün boyu bisiler atıştırdım ama bunlar genelde meyve ve form bisküvileri aksam da yeşilçay limonlu akşama doğru nefes darlığı yaşadım hala devam ediyor. Az biraz da canım istiyo ama gidip yakacak kadar değil.. TertemiZim sigara kokmuyorum ve dişlerim beyazladı. Merak ettiğiniz sorular olursa cevaplayabilirim

Amin tesekkurler bu arada allen carr izle bak sen cokda kurtulmussun 3 gunde temızlenıyormus bilimsel kanıtlanmıs.
birde orda yıne baslarım korkusu yasmayın aklınıza gelecek kendınızle gurur duyun vss tavsıye veriyor.
youtubeda var 1 saatlık.(Bilinen bırakma yontemlerinin yanlıslıgını nasıl dusunmen gerektıgını ve %90 basarı oranıyla baslamamayı anlatıyor)
Tebrikler kizlar başlamak başarmanin yarisidir bugün benim 41 kere MaşALLAH 41.günüm bitti darısi sizlere.

ben dun gece cok zorlandım ama itiraf ediyorum inat ettim.bugun sigara içenleri gördukce allen carr da ki söylenenleri bilinç altıma gonderıyorum ve ıcımden diyorum kölesiniz için ben degiilim içmicem benım kararım sigara içenler bırakabıldikleri ıcın degil nıkotın onları köle ettıklerı ıcın ıcıyor vs.. cok pis gaz veriyorum kendıme

Kızlar benim bademciklerin iltihaplanmış nefes darlığın ondanmis daha bi rahatlayamadım bıraktım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…