- 29 Ocak 2012
- 225
- 107
- 303
- Konu Sahibi Winstinlayt
9 yıldır günde ortalama 10 15 sigara içen birisiydim. Defalarca bırakmaya karar verdim. Gerçekten bırakmak istediğimden de değil eşim ( o zamanlar sevgilimdi) çok baskı uyguluyodu. Geceden sigarayı bıraktım diye yatardım. Sabah yeniden başlardım. Bu kez farklı 2 buçuk gün oldu. Bu kez başarıcam bence. *ilk günümde tabiki zorlandım akşam yatmadan önce su içtim cami açtım nefes aldım.
*ikinci gün daha rahattı ama gece çok sağlam bi uyku uyuyamadım. Gün boyu bisiler atıştırdım ama bunlar genelde meyve ve form bisküvileri aksam da yeşilçay limonlu akşama doğru nefes darlığı yaşadım hala devam ediyor. Az biraz da canım istiyo ama gidip yakacak kadar değil.. TertemiZim sigara kokmuyorum ve dişlerim beyazladı. Merak ettiğiniz sorular olursa cevaplayabilirim
*ikinci gün daha rahattı ama gece çok sağlam bi uyku uyuyamadım. Gün boyu bisiler atıştırdım ama bunlar genelde meyve ve form bisküvileri aksam da yeşilçay limonlu akşama doğru nefes darlığı yaşadım hala devam ediyor. Az biraz da canım istiyo ama gidip yakacak kadar değil.. TertemiZim sigara kokmuyorum ve dişlerim beyazladı. Merak ettiğiniz sorular olursa cevaplayabilirim