- Konu Sahibi istanbulda
merhaba kızlar.
30 yaşındayım ergenliğimden beri cildim sorunlu.
çok fazla akne problemim yok.
cildim yağlı zaman zaman pul pul oluyordu(bu sorunumu çözen lancome pure...tam hatırlamıyorum )yıkama jeli oldu.
E yağlılığı belli ne kuruluyo.
bazen yıkıyorumgerim gerim geriliyor çatlıyor. yıkamasam olmuyor nemlendirici işe yaramıoyor.
kılcal damarlarım yüzeye yakın cildim yağlı siyah noktalı olduğu için hep yağlı ciltlere yönelik salisilik asit içerikli
ürünler kullandım. geçen eczanede cilt uzmanı salisik asit asitli ürnler kullanma cildini yıpratmış dedinormal yıkama jeli
kullansam arınmıyor cildim . en pahalısın en ucuzuna herşeyi kullandım. ama yok hiçbizaman duru bir cildim olmadı. yaşımda kaça geldi bundan sonrada kırışır hiçbizaman cildimden yüzüm gülmez.
kızarıklıklar var. gözenekler var. çenem siyah nokta dolu.
ya kızarıklaıklar bile yer yer.arada saolsun sivilcelerde çıkar
alnım bile gözenekli .nemsiz
sorunuzmuz genetikmi?
geçenlerde bi kzı la tanıştım bebek gibi bie beyaz tenli.
sizce yemeyle içmeyle nekadar düzeltebilir.
ya bi kür varmı cildimizi arındıracak düzeltecek bu sorunu bence içten halletmeliyiz kızlar.
turp suyu karaciğeri temizliyormuş dediler bi kaç gün uyguladım iş yoğunluğu şu bu üşüendim.
çok mu çok su içmeliyiz.
bir olup bi kürmü yapalım
30 yaşındayım ergenliğimden beri cildim sorunlu.
çok fazla akne problemim yok.
cildim yağlı zaman zaman pul pul oluyordu(bu sorunumu çözen lancome pure...tam hatırlamıyorum )yıkama jeli oldu.
E yağlılığı belli ne kuruluyo.
bazen yıkıyorumgerim gerim geriliyor çatlıyor. yıkamasam olmuyor nemlendirici işe yaramıoyor.
kılcal damarlarım yüzeye yakın cildim yağlı siyah noktalı olduğu için hep yağlı ciltlere yönelik salisilik asit içerikli
ürünler kullandım. geçen eczanede cilt uzmanı salisik asit asitli ürnler kullanma cildini yıpratmış dedinormal yıkama jeli
kullansam arınmıyor cildim . en pahalısın en ucuzuna herşeyi kullandım. ama yok hiçbizaman duru bir cildim olmadı. yaşımda kaça geldi bundan sonrada kırışır hiçbizaman cildimden yüzüm gülmez.
kızarıklıklar var. gözenekler var. çenem siyah nokta dolu.
ya kızarıklaıklar bile yer yer.arada saolsun sivilcelerde çıkar
alnım bile gözenekli .nemsiz
sorunuzmuz genetikmi?
geçenlerde bi kzı la tanıştım bebek gibi bie beyaz tenli.
sizce yemeyle içmeyle nekadar düzeltebilir.
ya bi kür varmı cildimizi arındıracak düzeltecek bu sorunu bence içten halletmeliyiz kızlar.
turp suyu karaciğeri temizliyormuş dediler bi kaç gün uyguladım iş yoğunluğu şu bu üşüendim.
çok mu çok su içmeliyiz.
bir olup bi kürmü yapalım
Son düzenleme: