• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Çok Markayı Yorumluyorum.

Tardis

Kafa Nereye Biz Oraya :)
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
440
7
118
Ankara
Uzun zamandır blogları takip eden biriyim. Kozmetiğe karşı en baştan ilgim vardı ancak kendimi hiç bir zaman gerekli enerjide hissedemedim. Artık, kendi kozmetik bloğumu açmış bulunmaktayım. Elimdeki her ürünü yorumlamaya çalışıyorum, hemen hemen her gün yazı ekliyorum. Tek amacım da insanların şöyle arkalarına yaslanıp rahatça okuyabilecekleri bir şeyler yazabilmek, naçizane. Hiç bir şekilde kazancım yok inanın ki. Tek amacım okunmak, insanlara fayda sağlamak. Çünkü eğer tek bir kişinin bile kafasındaki sorulara ışık tutabilirsem, ne mutlu bana. Makyaj yapmayı çok seviyorum ve bu şekilde insanlara yansıtmakta bir sorun görmüyorum. Bloğum şurada: ... henüz kendisi bir bebektir ama ...vlog da yazacağım. Soru sormaktan çekinmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benimde böyle bir blogum var birbirimize destek olmaya takip ederek başlayabiliriz.
....benim linkim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bloğun çok güzelmiş izleyici olarak katıldım sen de bana katılıp bir kaç yorum yaparsan çok sevinirim :) Ne kadar hit alıyor bloğun günlük?

Kızlar siz de bloğa buraya soru sormaya çekinmeyin sorularınızı yanıtlarım:1:

Eğer yeni bir yazı yazarsan 100-150 arası ama yazmazsam 50yi bile bulmuyor

Hmmm bence gayet iyi :) seni google çevrelerime ekledim bu arada yazına yorum da yaptım :) Sen de yaparsan çok sevindirirsin beni.

Son düzenleme:
Linkleri göremiyorum mesaj olarak atat misiniz takip etmek isterim

Back