Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

sorma kuzucum yaaa gün aşırı yaapıyoruz o bile fazla gelmeye başladı artık
hallbuki ben yeni evli sayılırım hevesli olmam lazzım bu çocuk meselesi ne heves bıraktı ne bişiy adamı görmek istemiyom artık :)
bence o günde 4 defa yapan kesin ilaçla destek alıyodur çok zor bişey bence
kadınında canı çıkar rabbim verecek oldumu 1 kerede bile verir
arkadaşlar günde 4 defa şehytirmekmi anaaaaa::1shok:valla bravo ....anacım günde 4 defa adam yaparsa adam ne olur şehytirmekten soguyacak kadın ne olacak rahmi yorulacak .bize doktor derki .karı koca hayatınız devam etsin der biz aşılamadan sonra 3-4 gün günde 1 defa şederiz...normal günlerdede 2 gün biter 3.cü günü yaparız yani 2 günde 1 olur.onun sık şehytirmekle çok alakası yok.ilk ilişkiye girdigin sperm önemli bence

sorma ya eşim neler çekiyor beni ikna edene kadar ama fazlası kabak tadı verir yaa
canım sen eşin ne zaman istiyor yap naz etme eşinin internet sevdası bitti demi.eger bittiyse istegini çevirme yoksa yanlış yola yeniden sapar

arkadaşlar günde 4 defa şehytirmekmi anaaaaa::1shok:valla bravo ....anacım günde 4 defa adam yaparsa adam ne olur şehytirmekten soguyacak kadın ne olacak rahmi yorulacak .bize doktor derki .karı koca hayatınız devam etsin der biz aşılamadan sonra 3-4 gün günde 1 defa şederiz...normal günlerdede 2 gün biter 3.cü günü yaparız yani 2 günde 1 olur.onun sık şehytirmekle çok alakası yok.ilk ilişkiye girdigin sperm önemli bence

gülmekten öldüm ya:roflol::roflol::roflol::roflol:allah iyiliğini versin canım ya şeyttirmek haadelikafaduldendelikafadulden

şeyettirmekmi :)
Allah iyiliğini versin :roflol::roflol::roflol:
bizde ekşın diyoruz hıyarlı babadaki gibi :roflol:

evet arkadaşlar şeytirmek demek daha çok hoşuma gidiyor.yataga yatıp diyorumki eşime hadi gel şeytirek diyorum onunda hoşuna gidiyor.benimde ayşenin dedigi hoşuma gitmişti yani temel atalım.....bizim komşuda diyomuş ki (iş varmı iş)buda hoşuma gitti ama yinede benim şeytirmek daha güzel

valla eşime diyorumki amaaaaan mustafa ömrümüz çocuk yapmakla geçecek.diyorum

arkadaşlar rabbim çocuk versede ben ve eşimde rahat etsek .gerçekten artık psikolojik olarak yorulduk artık.böyle çocugumuz olmayıncada tembellige alışıyoruz .çevremde çocuk görünce bazen zorsunuyorum artık

arkadaşlar rabbim çocuk versede ben ve eşimde rahat etsek .gerçekten artık psikolojik olarak yorulduk artık.böyle çocugumuz olmayıncada tembellige alışıyoruz .çevremde çocuk görünce bazen zorsunuyorum artık

olur canım rabbim en doğru zamanı biliyodur elbet sabırlı ol ümidini kesme

bir kere daha aşılama deneyecez olursa olur olmazsada tüp bebegide artık düşünmüyorum bir dahada aşılamada istemem..çünkü vücudum çok yoruldu o hormon ilaçlarını kullanmak istemiyorum artık.maddi olarakta eşimede zor oluyor.cuma günü adet olunca başlayacaz ama arkadaşlar eriniyorum yaaa

2 gündür kızım zeynebi görüyorum rüyamda.onu çok özlemişim.rüyamda görünce özlem gidermiş gibi oluyorum rüyamda gelinlik giymiştim. hep zeynebimi rüyamda ikinci çocugum olmuş ama aynı zeynebime benziyor ve koyacak isim arıyorum.eltimde beni rüyasında görmüş hamileymişim

Slm kızlar epeydir yoktum, malum benim birde kpss derdim var.
nasılsınız görüşmeyeli.
Hamileleri okudum çok sevindim :lepi:
Rabbim bebişlerini hayırlarla kucaklarına almayı nasip etsin.
Bu arada bende adet oldum çok şükür gününde oldum en azından buna seviniyorum
Bu ay yine klomen verdi dr. 3 ay deneyecekmişiz.yanında da bal-tarçın-çörekotu na başladım.
umarım sonuş alırım..

Ben bu siteye sık girince çocuk düşüncesi hiç aklımdan çıkmıyor.buda beni yıpratıyor.
Ara ara gelicem hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
iyi akşamlar

Ben bu siteye sık girince çocuk düşüncesi hiç aklımdan çıkmıyor.buda beni yıpratıyor.
Ara ara gelicem hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
iyi akşamlar
aman arkadaşım ister siteye gir ister girme malesef aklımızdan zaten çıkaramıyoruz hemde bu sitede sürekli çocuk hakkında görüşmüyoruz herşeyi konuşuyoruz

bugün eltimlere oturmaya gittik annem ve ablamla birlikte.....eltim 3. çocuguna hamile 4 aylık.ya ne bileyim içimde artık hiç istek yok.tedaviye artık zorsunuyorum.demekki haketmiyorum..o yüzden zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum .olursa olur olmazsada kalan saglar bizimdir.

slm kızlar bişey sorcam ben şimdi meryem suresini okumak istiyorum ama dilim tam dönmüyor yanlış okumaktan korkuyorum acaba bi yandan dinlesem bi yandan takip edip kendim okumaya çalışsam olurmu? ya valla kolaya kaçmak için değil Allah biliyo .

arkadaşlar bak yine habersiz uçup gittiniz tamda dertleşecek birilerini istiyordum ama neyseeeee

bugün eltimlere oturmaya gittik annem ve ablamla birlikte.....eltim 3. çocuguna hamile 4 aylık.ya ne bileyim içimde artık hiç istek yok.tedaviye artık zorsunuyorum.demekki haketmiyorum..o yüzden zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum .olursa olur olmazsada kalan saglar bizimdir.

canım kendini neden üzüyosun her kadın anneliği hak ediyo bence özelliklede bizim gibi uğraşanlar çok umutsuzluğa düşmüş gördüm bu gün seni:1no2::1no2:

slm kızlar bişey sorcam ben şimdi meryem suresini okumak istiyorum ama dilim tam dönmüyor yanlış okumaktan korkuyorum acaba bi yandan dinlesem bi yandan takip edip kendim okumaya çalışsam olurmu? ya valla kolaya kaçmak için değil Allah biliyo .

evet hayatım internetten açıp dinleyip kurandan ağzınla takip edebilirsin
bunda bişey yok,yanlış telafüz etmekten çekiniyorsun
bu şekilde kuranınıda ilerletirsin kuranını ilerletirsin

Back