Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

günde 4 kere ve 5 gün boyunca mı :1shok::1shok:vay be ne performansmış hadi kadın neysede kocası nasıl dayanmış buna ben hayatımda günde 3 kereyi hatırlamıyorum toplasan 3-4 sefer günde 2 kere olmuştur bravo valla :bbo:

yumurtlama takibim yapıldı ve herşey çok iyiydi bir gün durup bir gün ilişkiye girin dedi sperm kalitesi yüzünden.ama görümcemin kızı doktoru yanlış anlamış nerde bulursa girmiş:)ve hamile kaldı doktora sordum kendi tercihi dedi ama ben okadarına dayanamam:)

ya bişi diyimmi bende duyunca şok oldum hadi dedim erkek neysede sana noluyo okadar bak sen bu ay neler olcak dedi ve oldu gerçekten:)yani bizde hergün olmasa bile ogünlere 1gün aryla bi kaç kere deneyebiliriz:)tabi diğer günlere dermenımız kalırsa:)

hilalciğim çok abartılı gerçekten bilmiyorum ben sürekli o işi düşünemiyorum işte keşke bend eöle olsam en az yarısı kadar :)

yok ama kız gerçekten öyle hala hergün yapıyolar yani ciddi söylüyorum...bende senin gibi düşünüyorum ama öyle kızlar var işte ben bi tanesini bile zorla yapıyorum:)

ben şimdi çıkmak zorundayımyarın sabah gelcem yine:)kendinize iyi bakın:)

aynen varya kaçacak delik arıyorum:)ama ben varya inannıyorum pskolijiden kaynaklanıyo yani benimki öyle yumurtlama günlerimde yatmak istiyorum sanki ev ödevi gibi diğer zamanlardada hiç alakam yok umarım bebişlerimiz olurda bunuda atlatırız:)onlarada yazık:)

kızlar diğer topikte kürleri uygulayıpta hamile kalanlar var acaba burdada varmı aranızda ve hangilerini yaptınız çok merak ettim yazarsanız sevinirim :)ben bu ay hasta olunca ilk işim hepsini temin etmek:)hepsini kullanırmışım sonra pat dördüz:):CüvCüv:

sorma ya eşim neler çekiyor beni ikna edene kadar ama fazlası kabak tadı verir yaa

sorma kuzucum yaaa gün aşırı yaapıyoruz o bile fazla gelmeye başladı artık
hallbuki ben yeni evli sayılırım hevesli olmam lazzım bu çocuk meselesi ne heves bıraktı ne bişiy adamı görmek istemiyom artık :)
bence o günde 4 defa yapan kesin ilaçla destek alıyodur çok zor bişey bence
kadınında canı çıkar rabbim verecek oldumu 1 kerede bile verir

benim halamın kızının 2 yaşında bebeği vardı hapla korunuyordu
kalbinde çarpıntı başlamış aşırı kilo almış
hele kontrol hapını 1 ay bırakayım bakalım düzelecekmi demiş
o 1 ay içindede 1 defa korunmasız ilişki olmuş hatta kız hemen kalkmış
buna rağmen kız o ay hamile kaldı
yaaaa işte verecek olan rabbim onu her şekilde verir kafanızı yormayın
önlemi alıyoruz taktiri Allaha bırakıyoruz dimi canlarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…