Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

slm kızlar bende klomenle ilgili bişi dicem bende denedim klomeni çatlamamda çok iyi oldu ama bebiş olmadı doktor bana gün aşırı ilişkiye girin dedi bizde öyle yaptık.ama olmadı görümcemin kızıda klomen kullandı günde 4kere falan ilişkiye girmiş hemde 5gün boyunca ve o ay hamile kaldı...şimdi kocaman bi oğlu var:)yani ben deozaman pek anlamamıştım:)

günde 4 kere ve 5 gün boyunca mı :1shok::1shok:vay be ne performansmış hadi kadın neysede kocası nasıl dayanmış buna ben hayatımda günde 3 kereyi hatırlamıyorum toplasan 3-4 sefer günde 2 kere olmuştur bravo valla :bbo:

yumurtlama takibim yapıldı ve herşey çok iyiydi bir gün durup bir gün ilişkiye girin dedi sperm kalitesi yüzünden.ama görümcemin kızı doktoru yanlış anlamış nerde bulursa girmiş:)ve hamile kaldı doktora sordum kendi tercihi dedi ama ben okadarına dayanamam:):emir_bebek:

ya bişi diyimmi bende duyunca şok oldum hadi dedim erkek neysede sana noluyo okadar bak sen bu ay neler olcak dedi ve oldu gerçekten:)yani bizde hergün olmasa bile ogünlere 1gün aryla bi kaç kere deneyebiliriz:)tabi diğer günlere dermenımız kalırsa:)

hilalciğim çok abartılı gerçekten bilmiyorum ben sürekli o işi düşünemiyorum işte keşke bend eöle olsam en az yarısı kadar :)

yok ama kız gerçekten öyle hala hergün yapıyolar yani ciddi söylüyorum...bende senin gibi düşünüyorum ama öyle kızlar var işte ben bi tanesini bile zorla yapıyorum:)

ben şimdi çıkmak zorundayım:(yarın sabah gelcem yine:)kendinize iyi bakın:)

aynen varya kaçacak delik arıyorum:)ama ben varya inannıyorum pskolijiden kaynaklanıyo yani benimki öyle yumurtlama günlerimde yatmak istiyorum sanki ev ödevi gibi diğer zamanlardada hiç alakam yok umarım bebişlerimiz olurda bunuda atlatırız:)onlarada yazık:)

kızlar diğer topikte kürleri uygulayıpta hamile kalanlar var acaba burdada varmı aranızda ve hangilerini yaptınız çok merak ettim yazarsanız sevinirim :)ben bu ay hasta olunca ilk işim hepsini temin etmek:)hepsini kullanırmışım sonra pat dördüz:):CüvCüv:

sorma ya eşim neler çekiyor beni ikna edene kadar ama fazlası kabak tadı verir yaa

sorma kuzucum yaaa gün aşırı yaapıyoruz o bile fazla gelmeye başladı artık
hallbuki ben yeni evli sayılırım hevesli olmam lazzım bu çocuk meselesi ne heves bıraktı ne bişiy adamı görmek istemiyom artık :)
bence o günde 4 defa yapan kesin ilaçla destek alıyodur çok zor bişey bence
kadınında canı çıkar rabbim verecek oldumu 1 kerede bile verir

benim halamın kızının 2 yaşında bebeği vardı hapla korunuyordu
kalbinde çarpıntı başlamış aşırı kilo almış
hele kontrol hapını 1 ay bırakayım bakalım düzelecekmi demiş
o 1 ay içindede 1 defa korunmasız ilişki olmuş hatta kız hemen kalkmış
buna rağmen kız o ay hamile kaldı
yaaaa işte verecek olan rabbim onu her şekilde verir kafanızı yormayın
önlemi alıyoruz taktiri Allaha bırakıyoruz dimi canlarım :))

Back