hayrolsun diyelişmm hayrolsunn ablaaRüyada kaban görmek, yolculukla yorumlanir. Rüyasinda üzerine bir kaban giymis oldugunu görmek, ferah bir kazanca ve mutluluga isarettir.
hayrolsun
Bir rivayete göre kaban giyinmek, beklenmeyen bir yerden bir menfaat görecegine delalet eder. Rüyada yeni bir kaban aldiginizi veya giydiginizi görmek, hasta iseniz iyileseceginize; eskimis bir kaban giymek, islerinizin bozularak, geçim darligina düseceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada kaban görmek, memur için makam, tüccar için kazanç, fakir için refah, köylü için bereket, halk için ucuzluk ile tabir edilir.
hoşbuldum....aycanisa tebrik ederim arkadaşım darısı hepimizin isteyen tüm arkadaşların başına inşallah....
mrb kızlar nasılsınız,,
bayadır giremedim sayfaya.. Yoğundu burası,,
hamileler var galiba. Bende klomeni bitirdim bu hafta deniyoruz bakalım... Doktor yumurta takibi istemedi...hayırlısı...
klomen kullandırıp nasıl takip yapmıyolar hayret doğrusu saçma ya
bende anlamadım,, bu ay bebek olmazsa eğer 2. ay klomen verir yumurta takibi yapmazsa doktoru değiştircem...
klomen yumurta takibi yapılmadan kullanılacak bir ilaç değil bana da tuhaf geldi.ama doktora sorman lazım samyeli belki bi bildiği vardır.
slm kızlar bende klomenle ilgili bişi dicem bende denedim klomeni çatlamamda çok iyi oldu ama bebiş olmadı doktor bana gün aşırı ilişkiye girin dedi bizde öyle yaptık.ama olmadı görümcemin kızıda klomen kullandı günde 4kere falan ilişkiye girmiş hemde 5gün boyunca ve o ay hamile kaldı...şimdi kocaman bi oğlu var:)yani ben deozaman pek anlamamıştım:)
slm kızlar bende klomenle ilgili bişi dicem bende denedim klomeni çatlamamda çok iyi oldu ama bebiş olmadı doktor bana gün aşırı ilişkiye girin dedi bizde öyle yaptık.ama olmadı görümcemin kızıda klomen kullandı günde 4kere falan ilişkiye girmiş hemde 5gün boyunca ve o ay hamile kaldı...şimdi kocaman bi oğlu var:)yani ben deozaman pek anlamamıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?