Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Rüyada kaban görmek, yolculukla yorumlanir. Rüyasinda üzerine bir kaban giymis oldugunu görmek, ferah bir kazanca ve mutluluga isarettir.

hayrolsun
Bir rivayete göre kaban giyinmek, beklenmeyen bir yerden bir menfaat görecegine delalet eder. Rüyada yeni bir kaban aldiginizi veya giydiginizi görmek, hasta iseniz iyileseceginize; eskimis bir kaban giymek, islerinizin bozularak, geçim darligina düseceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada kaban görmek, memur için makam, tüccar için kazanç, fakir için refah, köylü için bereket, halk için ucuzluk ile tabir edilir.

Rüyada kaban görmek, yolculukla yorumlanir. Rüyasinda üzerine bir kaban giymis oldugunu görmek, ferah bir kazanca ve mutluluga isarettir.

hayrolsun
Bir rivayete göre kaban giyinmek, beklenmeyen bir yerden bir menfaat görecegine delalet eder. Rüyada yeni bir kaban aldiginizi veya giydiginizi görmek, hasta iseniz iyileseceginize; eskimis bir kaban giymek, islerinizin bozularak, geçim darligina düseceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada kaban görmek, memur için makam, tüccar için kazanç, fakir için refah, köylü için bereket, halk için ucuzluk ile tabir edilir.
hayrolsun diyelişmm hayrolsunn ablaa

hoşbuldum....aycanisa tebrik ederim arkadaşım darısı hepimizin isteyen tüm arkadaşların başına inşallah....

aminnnnnnnnnnnnn........................şu mübarek günde ben tüm kalbimle inanıyorum RABBıM bizede nasip edecek.....

mrb kızlar nasılsınız,,
bayadır giremedim sayfaya.. yoğundu burası,,
hamileler var galiba. bende klomeni bitirdim bu hafta deniyoruz bakalım... doktor yumurta takibi istemedi...hayırlısı...

mrb kızlar nasılsınız,,
bayadır giremedim sayfaya.. Yoğundu burası,,
hamileler var galiba. Bende klomeni bitirdim bu hafta deniyoruz bakalım... Doktor yumurta takibi istemedi...hayırlısı...

klomen kullandırıp nasıl takip yapmıyolar hayret doğrusu saçma ya

bende anlamadım,, bu ay bebek olmazsa eğer 2. ay klomen verir yumurta takibi yapmazsa doktoru değiştircem...

dr değiştirceğine sölesene neden takip yapmıyorsunuz bakalım büyüyormu klomene cevap veriyormu büyüyüncede çatlama iğnesi yapılır zaten ya çatlamazsa kist olarak kalırsa o zaman neden dr a gittinki sen klomen alıp kullansaydın

klomen yumurta takibi yapılmadan kullanılacak bir ilaç değil bana da tuhaf geldi.ama doktora sorman lazım samyeli belki bi bildiği vardır.

klomen yumurta takibi yapılmadan kullanılacak bir ilaç değil bana da tuhaf geldi.ama doktora sorman lazım samyeli belki bi bildiği vardır.

bende anlamadım,,, banada tuhaf geldii,,, bu ay sonunda gitcez bakalım o zaman dicem. bana sadece klomenle duphston arasında 3-4 kere ilişkiye girin dedi... o kadar...

slm kızlar bende klomenle ilgili bişi dicem bende denedim klomeni çatlamamda çok iyi oldu ama bebiş olmadı doktor bana gün aşırı ilişkiye girin dedi bizde öyle yaptık.ama olmadı görümcemin kızıda klomen kullandı günde 4kere falan ilişkiye girmiş hemde 5gün boyunca ve o ay hamile kaldı...şimdi kocaman bi oğlu var:)yani ben deozaman pek anlamamıştım:)

hı kızlar bide ben yanlış yaptığım bişeyi burda açıklamak istiyorum 2senedir ben boşuna çabalıyomuşum çünkü bende biraz kuruluk var ve ben naptım spermler rahat olsun diye krem,tükrük falan yaptım hep yeni öğrendiğim kadarıylada meğerse bunlar spermi öldürüyomuş oyüzden hasta olur ulmaz preseed diye bi kaygalaştırıcı varmış sperm dostu bi çok kadın kullandıkları ilk üç ay içerisinde hamile kalmış sizede araştırabilirsiniz bunu.bende kullanıp sizlere yazıcam inşallah hepimize bi şekilde birisi faydalı olur....:)sevgiyle kalın :)

slm kızlar bende klomenle ilgili bişi dicem bende denedim klomeni çatlamamda çok iyi oldu ama bebiş olmadı doktor bana gün aşırı ilişkiye girin dedi bizde öyle yaptık.ama olmadı görümcemin kızıda klomen kullandı günde 4kere falan ilişkiye girmiş hemde 5gün boyunca ve o ay hamile kaldı...şimdi kocaman bi oğlu var:)yani ben deozaman pek anlamamıştım:)

sana yumurta takibi yaptırdımı pekii?

ben şimdi yumurta takibi yapmadığı için pazardan ber gün aşırı ilişkiye giriyoruz, haftayada böyle devam etcez...

nasıl yani günde 4 5 kere ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyo diye biliyorum ama
bu da enteresan hergün değişik şeyler öğreniyorum walla neyin doğru neyin yanlış olduğunu karışltırıyorum artık CADIARZU CADIARZU

Back